Nova vest
Fudbal

Subota, 21.05.2022.

18:45

Stanković: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Superlige protiv Voždovca.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Stanković: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Superlige, a Stankovićevoj ekipi će biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

"Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Zvezda je na vrhu tabele sa 97 bodova, drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

"Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku", naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

"Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram", dodao je trener Zvezde.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve