Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.01.2022.

12:57

Stanojević: Imamo 3-4 pojačanja u fokusu VIDEO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o pojačanjima pred nastavak sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Stanojević: Imamo 3-4 pojačanja u fokusu VIDEO
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Kako kaže, prioritet je pozicija zadnjeg veznog.

"Prioritet nam je dovođenje defanzivnog veznog igrača, bio je to cilj nevezano sa odlaskom Šćekića. Imamo 3-4 igrača u fokusu, ali ne žurimo. Ima istine u informacijama koje su se pojavile u medijima, pregovaramo sa nekim igračima. Imamo oformljen tim i želimo da se sve spoji, da budu zadovoljni i igrač i klub, kao i eventualni klub iz kojeg dolazi fudbaler. Potrebno je da se poklope sve stvari. Ne želimo da žurimo, nismo u situaciji da nam nešto gori i tako se i ponašamo", rekao je Stanojević.

Ističe da dolazaka po svaku cenu neće biti, a to mu omogućava i plus pet u odnosu na Zvezdu u prvenstvu.

"U Partizanu je pritisak i leti i zimi, na plus ili minus šest. Ne postoji razlika u radu jer mi je svaka utakmica 'borba za život', tako funkcionišemo i nemamo dodatni pritisak, on je uvek isti. Radimo još jače u želi da poboljšamo neke stvari. Kada je u pitanju osvajanje duple krune mogu da kažem da realno sanjamo. Maštamo i sanjamo, ali sa realnim osnovama. Prethodne dve godine su me očeličile kao trenera s obzirom na to da sam kao čovek prošao već razne situacije i imam određeno iskustvo. U trenerskom smislu mogu da kažem da sam očeličen", zaključio je Stanojević.

Prvi takmičarski meč crno-beli igraju 12. februara protiv Radničkog u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve