Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.12.2021.

14:14

"Važno nam je, ali nećemo srljati"

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je da je predstojeća utakmica protiv Vojvodine u Superligi Srbije važna i istakao da njegov tim neće srljati.

Izvor: B92

Autor:B92

foto : Nenad Mihajlovic

"Uvek je privilegija i izazov igrati protiv velikih ekipa kao što su Partizan, Zvezda i Vojvodina. Naravno, mi imamo naše ambicije bez obzira na to ko je protivnik... Respektujemo svakog, ali uvek izlazimo sa željom za pobedom, da pokažemo što bolju igru i da dođemo do bodova", rekao je Linta, prenosi klub.

"Važno nam je, ali nećemo srljati, moramo da ostanemo mirni, mudri i strpljivi a opet sa druge strane agresivni i energični kada je to potrebno", dodao je on.

Posle mečeva sa Partizanom i Crvenom Zvezdom, fudbaleri Voždovca dočekuju sutra ekipu Vojvodine, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Ekipa Voždovca ovaj meč dočekuje kao deseti tim na tabeli sa 22 osvojena boda, koliko ima i TSC koji se nalazi na poziciji iznad. Novosađani posle 18 utakmica imaju sedam bodova više i zauzimaju četvrto mesto.

Govoreći o Vojvodini, Linta je naveo da taj tim igra sve bolje i je njihovo najjače oružje ofanzivna tranzicija, da su napadački kvalitetni i da daju dosta golova.

"Ne stvaram momcima pritisak, jer znam da je uvek teško kad nešto moraš. Ali kada želiš, to je onda drugačije i cilj mi je da kod njih izazovem želju za pobedom. Želim da se oni koncentrišu na igru, a iz dobre igre može da dođe i dobar rezultat", rekao je Linta.

"Znam koliko bi pobeda značila za samopouzdanje, s obzirom na teži raspored i malo duži niz bez pobede", zaključio je on.

Meč između Voždovca i Vojvodine na programu je sutra od 14.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve