Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.12.2021.

20:37

Stanković: Prst na čelo ako se zviždalo igračima Zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je zadovoljan pobedom nad Voždovcem (1:0) u Superligi Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Stanković: Prst na čelo ako se zviždalo igračima Zvezde
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Pogodak Mirka Ivanića iz 11. minuta bio je dovoljan da se upišu tri boda na stadionu "Rajko Mitić", čime je Zvezda stigla na tri boda minusa od lidera Partizana.

"To je bio cilj, 1:0 su tri boda. Videlo se da smo umorni, ne mogu više ni da tražim od mojih igrača. Meni je drago, piše se pobeda... Da je moglo bolje jeste, ali i gore. Zadovoljan sam, imamo i kadrovske probleme. Ponosan sam na momke", rekao je Stanković odmah posle utakmice za Arenasport.

On se zahvalio navijačima na podršci, ali i osvrnuo na zvižduke sa tribina.

"Nadam se da zvižduk koji je bio upućen nije bio ka igračima Zvezde. Oni sve daju od sebe svaku utakmicu. Svako neka stavi prst na čelo ako je zviždao našim igračima", dodao je trener crveno-belih.

Trener Voždovca Aleksandar Linta takođe je izneo utiske.

"Prvo poluvreme smo uspeli da se vratimo posle primljenog gola, pokazali samo deo kapaciteta. U nastavku smo morali da budemo odvažniji, ali ipak je to Zvezda. Čestitam i mojim igračima na prikazanoj igri", završio je Linta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve