Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.10.2021.

09:40

"Valjda ću jednog dana saznati zašto nisam igrao"

Aleksa Vukanović je nekada bio Zvezdin junak ulaska u Ligu šampiona golom protiv Jang Bojsa, a trenutno je u drugom planu u crveno-belom timu.

Izvor: SS

Autor: SS

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pomalo zaboravljen, u subotu je u Lazarevcu zaigrao protiv Kolubare i dobio priliku u poslednjih pola sata.

Posle meča je u izjavi za "Sportski žurnal" istakao da mu nije bilo lako prethodnih meseci i da ne zna zbog čega ga nije bilo u timu.

"Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme", rekao je Vukanović za "Žurnal".

Nije licenciran za utakmice Lige Evrope, nije se bunio, ali je izneo mišljenje da zaslužuje veći broj minuta.

"Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvek treniram pošteno kao do sada verovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam", poručio je Vukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve