Dobrić: Ovako treba da izgledamo, Novak je uvek posebna inspiracija

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da tim zabeležio važnu pobedu za samopouzdanje.

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

21:45

Dobrić: Ovako treba da izgledamo, Novak je uvek posebna inspiracija
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Zvezda je u Pioniru slavila 93:72 protiv Valensije u 31. kolu Evrolige.

"Veoma bitna pobeda za nas, za samopouzdanje. Igrali smo dobro, nismo imali padove kao što je bilo u prethodnom periodu, Stvarno je bilo dobro u svih 40 minuta u odbrani. Energija je bila vidljiva, sve je išlo kako treba i u napadu i odbrani", rekao je Dobrić.

"Protiv Bakonije i Valensije smo odigrali bez padova. Možda smo više fokusirani na teren i dogovor sa trenerom. Nadam se da ih neće biti do kraja sezone, jer sada ide borba za trofeja. Ovako treba da izgledamo i da imamo ovakvu energiju i koncentraciju", rekao je Dobrić.

Meč je gledao i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

"Uvek je posebna inspiracija kada Novak dođe, kad vidimo njega pored terena kako nas bodri. Sigurno da je i on uz publiku dao vetar u leđa", rekao je Dobrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: