Radonjić ima novi problem: Povredio se Ponitka

Poljski košarkaš iz redova Panatinaikosa Mateuš Ponitka doživeo je povredu u četvrtak uveče.

Izvor: SN

Petak, 27.01.2023.

10:00

Radonjić ima novi problem: Povredio se Ponitka
EPA-EFE/PETE ANDREOU

Košarkaši Panatinaikosa su od -15 do +24 stigli u istoj utakmici i neverovatnim preokretom pobedili Žalgiris u OAKA Areni.

Dejan Radonjić, trener Panatinaikosa, nije mogao do kraja da bude zadovoljan pošto je njegov igrač Mateuš Ponitka doživeo povredu.

Heroj Poljske sa minulog Evrobasketa je odigrao fantastičnu utakmicu i upisao 13 poena bez promašaja iz igre i uz to imao 3 skoka, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu što je bilo dovoljno za 19 indeksnih poena.

Na 3:37 do kraja utakmice je Ponitka doživeo povredu i šepajući napustio teren.

"Obavićemo testove i videti o čemu se radi, ali liči na uganuće", kratko je prokomentarisao Ponitka grčkim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: