"Da smo dobili Zvezdu, bili bismo peti"

Predsednik Asvela, Toni Parker, rekao je kako nešto lošiji rezultati sa početka sezone nisu stvar koja treba da brine navijače.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

18:18

Foto: Profimedia

Proslavljeni košarkaš ističe kako su stvari pod kontrolom.

"Nema mesta panici. Teško je razumeti reakciju ljudi. Smešno je jer da smo dobili utakmice protiv Zvezde, Dižona i Bajerna, koje smo u većem delu kontrolisali, bili bismo peti u Evroligi i četvrti u domaćme prvenstvu i ne bih vam se obraćao danas. Ali, kada ste u Asvelu morate da se izražavate. Prema mom mišljenju, ne postoji nikakva panika. Tim mora da nastavi da napreduje," rekao je Parker za francuski Le Progres.

Kao razlog katastrofalnog izdanja u OAKA areni, Parker je "okrivio" umor.

"Bili smo umorni. Ostavili smo mnogo energije u Beogradu, Dižonu... Poraz od Bajerna nas je sve pogodio, pa i igrače i protiv Panatinaikosa nismo videli tim na pravom nivou. Dešava se."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: