Subota, 25.03.2023.

15:45

Rakočević: Zvezda je mogla da bude među pet-šest ekipa u Evroligi

Čuveni košarkaš Igor Rakočević smatra da je Crvena zvezda ove sezone mogla više da napravi u Evroligi.

Izvor: B92

Rakoèeviæ: Zvezda je mogla da bude meðu pet-šest ekipa u Evroligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

ajde više, kako vam ne dosadi

pre 1 godinu

Sve ove godine slušamo o težini novog sistema, brojali us Partizanove pobede, hvalili se sa 16 pobeda, opraštali se od Evrolige u Decembru, hvalili se nekim nebitnim nizovima pobeda u najnebitnijim delovima sezone i najveci uspeh im bio top9

I dođe Partizan i u prvoj sezoni nadmaši sve to što su ovi pokušavali 10 godina...i borj pobeda, i publika i pobede na strani, imamo igru za plej of

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Veze nema Rakočević, zvezda je 10 fo 14, Partizan 6 do 9...videćemo do kraja ali to je to.
(Aleksa, 26. mart 2023 14:29)

Sta Partizan 6. do 9? Deveti necemo biti sigurno.

Voja

pre 1 godinu

Koliko su ljudi ili nerealni ili nemaju pojma... Zvezda je mogla... Da je mogla,bila bi. Kraj priče. Odakle samo ideja da se sa onim igračima moglo više,meni uopšte nije jasno. Spinovanje,kuknjava i saopštenja očigledno oblikuju mišljenja prosečne neznalice...

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.
(Ivan kg, 25. mart 2023 15:56)

Bravo za komentar, mogli smo i 23-7 da imamo da smo u svoju korist resili sve te tesne zavrsnice.

urke

pre 1 godinu

1.Zeljko,da se ne ljubimo...
2.Obradovic pojma nema, igra non stop preuzimanje..
3.Zeljko, povuci se na vreme,ne sramoti se.
4.Kakva smo.krs ekipa, kada nas stanu trojke ubija nas svaka ekipa.
5.Igramo najgoru odbranu u Evropi.
6.Nole, gde placas porez..

To ste vi, obraza nigde...djon..

Gazda

pre 1 godinu

Dok Kampaco nije igrao EL, pricali su kako im samo on fali da za F4. Kad je konacno zaigrao, "poremetila se hemija". Obrni-okreni top8 ih ne pali.

Ranko

pre 1 godinu

Za sve ove godine igranja EL oni su sampioni za malo da pobede,za malo da udju u 8 ali ih to ne pali i naravno pokrase ih sudije.Igor je bio veliki igrac,Zvezdin poslednji jos od Moke,pa tim pre su ovakve izjave neozbiljne.On zna koliko je velika razlika izmedju velikog uspeha,bar F4,i tavorenja.

Nije el neko takmicenje

pre 1 godinu

Od prvih deset komentara sve gtobaraki..i meni je zbog toga mnogo drago...
Do juče se gledao samo fudbal...jer je el nikakavo i dosadno takmičenje....
Evo ja kažem da ste zaslužili top 8...ali sta je Igor loše rekao?!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.
(Demar Derozan, 25. mart 2023 17:44)

Alo covece, napisa ime JEDNOG kluba, i sta sada, da zameni tri (6,7,8)?!
Totalna glupost, koji je smisao ovakvih komentara, i ko je 'kriv" Milanu sto su im igraci bili povredjeni? Partizanu su bili povredjeni mnogo manje bitni igraci ali je ucinak ekipe na mnogo visem nivou nakon njihovog povratka, Zvezda takodje, Nedovic prvi deo, kazna za Kampaca.. o cemu uopste pricamo?

Secanje

pre 1 godinu

Mogla je i Ikogea u Top12 pre neku godinu da joj Bartomeu i Saopstenej Master nisu zakuvali corbu pre neku godinu. Tako da Zoc ove godine salje u kanalizaciju zaborava i trivijalnosti svo kosarkasko smece u BG-u.

Grobarčić

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Tačno, samo titule. A vi nijednu evropsku nemate.

Deki

pre 1 godinu

I Partizan bi bio prvak 2020.da nije bilo korone.
(Kolp, 25. mart 2023 17:36)

Kako kada je Aba prekinuta u sred sezone a u tom trenutku je Zvezda bila prva na tabeli?

cika Vitomir

pre 1 godinu

Ima nekoliko simpaticnih i prilicno "simpaticnih" komentara navijaca Partizana.
Takva je vest, zicer za komentare.
Moje vidjenje, sezonu smo prelomili porazom u Kaunasu, kada smo dobijenu utakmicu poklonili.
Da tada nije bilo tako, sledece tri: Partizan, Virtus, Milano, ne bismo izgubili sve tri, ubedjen sam.
Posle toga Alba kuci pa Bajern u Minhenu...
Ne gledam Partizan, odlicni su, imaju srece vezano za povrede igraca.
Sigurno ulaze u cetvrtfinale.

belgrado

pre 1 godinu

sta prica ovaj?!
pa zar ne rece najveca njihova ziva legenda da njih EL uopste ne zanima :d
koji bre top8?!
oni se spremaju za srpsku ligu i mi tu realno nemamo sanse :d

vele

pre 1 godinu

Zvezda je sama sebe izbacila jer onako ispustiti skoro dobijeno, Albu, Bayern, Zalgiris i Panatinaikos je za nepoverovati da 30 min pokidaju i onda se raspadnu u svakom segmentu. Dal je psiholoski problem ili neki drugi niko ne zna. Za Partizan sam rekao jos dok su gubili da je samo pitanje kad ce da prorade. Izuzetno napadacki potentna ekipa koja je u medjuvremenu zategla odbranu i dobila na samopouzdanju. Nijedne novine ne pominju ovo al treba priznati da je Partizan nikad blizi drugoj evropskoj tituli ako budu ovako igrali svakog mogu dobiti.

Perverzni traktorista

pre 1 godinu

Ne znam čemu ovakve priče šta bi bilo kada bi bilo kada gazda kaže da se KK Rekreativo ne pali na EL i neki F8. Rakočević doduše ništa novo nije rekao .
Kampaco je ABA ligu igrao od početka pa ste se i tu sa njim nasankali od ekipe u raspadu u Zagrebu . Februar bez njega ne može biti alibi za izgubljenu sezonu u Evropi .

jagodinac

pre 1 godinu

realno je i moralo tako....
PAO u beogradu se nudio, nismo znali da uzmemo, Armani u bgdu u minus fazi, nudi se- mi ne umemo, Barselona i sudijska greška, pa Žalgiris u gostima, kao i Alba i Bajern i PAO, dobijeno a izgubljeno... 7 utakmica umesto + idu u -...
prosta računica... mogli smo da budemo 4,5i a nismo... Ivanović je doneo mnogo toga dobrog ali mislim da je malo zadrt i da je većinu od ovih utakmica ON izgubio

dax

pre 1 godinu

Tek kad budete u stanju da pobedite najgore ekipe u EL(Alba, Bajern, Pao) mozete da pomislite na bilo kakav rezultat koji je vise od rekreativnog ucesca u ovom takmicenju. Do tada gledajte velikog komsiju i ucite.

bvb

pre 1 godinu

Koliko kompleksasa na jednu normalnu vest, od 79 komemtara preko 70 su idiotski. Tim im se bori za Top 8 sa odlicnim sansama za isti njima puna usta Zvezde. Na drustvenim mrezama isto. Ludilo koliko kompleksa za ovih 10ak godina.

Liga šampiona

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)
E ali okoreli gan ti ne bi rekao mogao sam da obrnem Šerliz već bi rekao obrnuo sam Šerliz i ubeđivao bi te da su glup što mu ne veruješ.

Logs

pre 1 godinu

Posle 30 i kusur kola svi će biti na mestu koje su zaslužili (mesto gore dole). Sve ekipe napreduju tokom sezone, imaju neki svoj pravac.

Zvezda nema nikakav pravac...tako pluta pa kako vetar dune tako će i biti.

Prvo u KKCZ se struka ne pita za stručna pitanja, zato i imate igrace na platnom smislu koji ne igraju.

Drugo nema jasno definisan cilj sta se želi, a ne tokom sezone palimo se , ne palimo se.

Treće Vildosa i Kampaco dolaze tokom sezone, ne može se ozbiljno igrati EL...a nemas jasno definisan roster, pritom jedan drugog guše.

Tako da Zvezda je mogla biti 5...da je ispunila ovo o čemu sam pisao...ali nije i neće biti 5.

padre

pre 1 godinu

Zvezdina greška po mome je, da naopako počela sa gradnjom tima! Prvo trener, pa onda on kaže šta bi hteo u skladu sa mogućnostima!

Zex

pre 1 godinu

Za ove što se pale na kup Radivoja Koraća, Partizan je taj kup osvojio 3 puta kada je bio evropski kup, jednom prvak Evrope, četiri puta bili u fajnal-for. Zvezda u ovim parametrima ima samo nule. Plus kk zvezda je ugašen kao klub, a lično uvek navijam u za zvezdu kada igra u Evropi za dobrobit srpske košarke. Pozdrav...

macconi

pre 1 godinu

Kako je mogla,promasaji sto se tice vecine stranaca koji su dosli...Kampaco je kasno zaigrao,a igraci kao da nisu navikli i dovoljno dobri da isprate tako dobrog pleja,brzog u svakom pogledu,u odnosu na njega su usporeni snimak...Nedovic i Vildoza kad im ne ide divljanje Zvezda gubi,nije imao ko drugi da preuzme...Dominantnog centra nemamo...dokle vise to sta bi bilo kad bi bilo

zdravko

pre 1 godinu

Posajilac poruka) Pa vi se palite na aba ligu i prvenstvo i kup vec dest godina i uvek ste kusave srece.. Sad slavite ulazak mozda medju osam naj boji kao da ste osvojili evro ligu. Zvezda kad je usla mi nismo slavili isli po ulici. C o vam se svet smeje ko i vasim franjevcima posle svetskog prvenstva. Kada gardijan pise sta oni hrvati slave kad nisu nista osvojili.Ipak viste jedno

vukan

pre 1 godinu

I partizan je mogo da osvoji aba ligu zadnjih 10 godina ali nije... pa eto sad je medju 8 najboljih i ako je, ipak je u sportu bitna i sportska sreca koja se i na neki nacin zasluzuje..

CB Recreativo de Belgrado

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Ali vidis, svi pamte da FMP nikad video nije top8, samo top9… jednom.

Peki

pre 1 godinu

Sta sam sve ja mogao da budem, al kad nisam talentovan. Ako je hteo da bude realan, jefini legitiman nastavak ove njegove izjave je morao biti..."Zvezda je mogla biti 5-6, a Partizan je mogao biti prvi". Nisu mi jasnibti navijaci Zvezde, od Rakocevica, preko Andjusa i slicnih. Kada ste ovakve izjave slusali od nekih legendi Partizana, a mnogo ih je vise nego sa druge strane? Niste i necete i niko od njih nece ni reci to, jer bi znacilo potcenjivanje protivnika. Ja kao navijac mogu da kazem.."mi se ne lozimo na TOP8 nego na titulu i uzecemo je. Moda ove, mozda sledece, ali cemo je uzeti". Ali ja sam navijac.

Slaven

pre 1 godinu

Kako smo mogli brate rodjeni???
Mi ulazimo sa trenerom pocetnikom u sezonu 1:6 ili tako nesto pa se posle vadi, a ovi preko puta doveli “besplatno” najtrofejnijeg trenera u Evropi…sve ti je jasno
Veliki pozdrav za sve ljubitelje kosarke

Бранко

pre 1 godinu

Ukratko, da nije bilo sudija, bodiroge, savica, spanaca,marsovsca... Vi bi ladno osvojili evroligu. Jer, realno, da niste izgubili sve on utakmice, vi bi ste ih pobedili.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota kad su Rakočevića onako najurili iz Zvezde posle one sezone sa onim čuvenim kupom.
Ja kako gledam košarku Igor je najveća legenda Zvezde. A oni bez ikakvog poštovanja prema njemu.

PutlerSendvičaru

pre 1 godinu

Zvezda ima probleme sa skautingom, što će reći sa strukom
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 25. mart 2023 16:36)

Što će reći sa sendvičima.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Da baba ima točkove , bila bi auto . Tako i ova priča , dasu pobedili još 4 utakmice bili bi u top 8. Ali , nisu i to je tako u spirtu, jer su to mogle i druge ekipe . Bitno je šta je na semaforu , kada istekne 40 minuta.

ПрофаБЛ

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...
(Алуге, 25. mart 2023 15:56)

'де лако, рођени... :)

Demar Derozan

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.

Aleksa

pre 1 godinu

Ako Španija i Turska zajedno napadnu Grčku, isključili bi njihove timove, pa bi Zvezda bila 7.
(ranko, 25. mart 2023 16:24)

najjači xexexexe

putmein

pre 1 godinu

Kakvi komentari čovek je rekao onako kako jeste, možda malo preterao ali činjenica je da bismo bili daleko bolji da se nije desila Barselona, tada je ekipa pala plus slučaj Kampaco.
Sigurno bi sad bili u borbi makar za tih top 8.

chox

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)

Teško , ti po ceo dan pišeš komentare , mozes jedino tastaturu da obrnes

edukujmo franjevce

pre 1 godinu

@Randy Marsh

Jel te nije sramota da ovako lažeš?! Igor je odigrao oproštajnu sezonu u Zvezdi i to se znalo i pre početka sezone. Apsolutno je korektno sve bilo, i dan danas je oko kluba.
Gledaj svoje dvorište i manje lupetanja.

Mika

pre 1 godinu

@polusvet
Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.

polusvet

pre 1 godinu

Aj sto vas Ivanovic turira, nego sto je i Rakocevic poceo... Moje skromno grobarsko misljenje i ovih 13 pobeda ili koliko vec imate vam je i vise nego realno, da ne kazem previse, uspeh, obzirom da igrate bez centra celu sezonu. Bolje da ste doveli 2 centra krstena nego Kampaca.

deda

pre 1 godinu

Tako je do 3/4 da se igra Zvezda bila prva. Neka pudla izbaci novo saopstenje i apel da se skrati duzina utakmice na 3/4 jer se zna po cijoj direktivi se igra 4/4.

Keynes

pre 1 godinu

Mogla sam jaaaa, varati čak i puno pametnijeee... I raskućiti mnogo bogatijeeeeee... Rasplakati hrabrije, ali nisam, Partizan je mene.

Cerak

pre 1 godinu

Ispustene 3 sigurne pobede gde smo imali veliku razliku i trebali da zavrsimo lagano ali…i neregularan poraz od barse kuci,to su 4 meca i sad bi bili 6-7 na tabeli

Ivan kg

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.

Алуге

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...

Corleone

pre 1 godinu

PO KOJI PUT TRENER POCETNIK..MENJANJE ROSTERA..TO JE IZGLEDA ONO PO CEMU POSTAJEMO PREPOZNATLJIVI..PRVO DVE GODINE SA RADONJOM I DESI SE ARENA,PRE TOGA LAKTAŠI..ZATIM ALIMPIJE..SAD VLADA JOVANOVIC..I TAKO..

basketaš

pre 1 godinu

Mogla je, mogla je, ali nije. Dokaz da milioni i dobra dva trenera ne prave razliku. Mentalitet pobednika je taj koji izvlači maksimum. Imate ga u fudbalu, u košarci nemate i prihvatite to više.

deda

pre 1 godinu

Tako je do 3/4 da se igra Zvezda bila prva. Neka pudla izbaci novo saopstenje i apel da se skrati duzina utakmice na 3/4 jer se zna po cijoj direktivi se igra 4/4.

Алуге

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...

Ivan kg

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.

basketaš

pre 1 godinu

Mogla je, mogla je, ali nije. Dokaz da milioni i dobra dva trenera ne prave razliku. Mentalitet pobednika je taj koji izvlači maksimum. Imate ga u fudbalu, u košarci nemate i prihvatite to više.

Бранко

pre 1 godinu

Ukratko, da nije bilo sudija, bodiroge, savica, spanaca,marsovsca... Vi bi ladno osvojili evroligu. Jer, realno, da niste izgubili sve on utakmice, vi bi ste ih pobedili.

Aleksa

pre 1 godinu

Ako Španija i Turska zajedno napadnu Grčku, isključili bi njihove timove, pa bi Zvezda bila 7.
(ranko, 25. mart 2023 16:24)

najjači xexexexe

polusvet

pre 1 godinu

Aj sto vas Ivanovic turira, nego sto je i Rakocevic poceo... Moje skromno grobarsko misljenje i ovih 13 pobeda ili koliko vec imate vam je i vise nego realno, da ne kazem previse, uspeh, obzirom da igrate bez centra celu sezonu. Bolje da ste doveli 2 centra krstena nego Kampaca.

Corleone

pre 1 godinu

PO KOJI PUT TRENER POCETNIK..MENJANJE ROSTERA..TO JE IZGLEDA ONO PO CEMU POSTAJEMO PREPOZNATLJIVI..PRVO DVE GODINE SA RADONJOM I DESI SE ARENA,PRE TOGA LAKTAŠI..ZATIM ALIMPIJE..SAD VLADA JOVANOVIC..I TAKO..

Randy Marsh

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota kad su Rakočevića onako najurili iz Zvezde posle one sezone sa onim čuvenim kupom.
Ja kako gledam košarku Igor je najveća legenda Zvezde. A oni bez ikakvog poštovanja prema njemu.

chox

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)

Teško , ti po ceo dan pišeš komentare , mozes jedino tastaturu da obrnes

Gazda

pre 1 godinu

Dok Kampaco nije igrao EL, pricali su kako im samo on fali da za F4. Kad je konacno zaigrao, "poremetila se hemija". Obrni-okreni top8 ih ne pali.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Da baba ima točkove , bila bi auto . Tako i ova priča , dasu pobedili još 4 utakmice bili bi u top 8. Ali , nisu i to je tako u spirtu, jer su to mogle i druge ekipe . Bitno je šta je na semaforu , kada istekne 40 minuta.

Grobarčić

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Tačno, samo titule. A vi nijednu evropsku nemate.

ПрофаБЛ

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...
(Алуге, 25. mart 2023 15:56)

'де лако, рођени... :)

Keynes

pre 1 godinu

Mogla sam jaaaa, varati čak i puno pametnijeee... I raskućiti mnogo bogatijeeeeee... Rasplakati hrabrije, ali nisam, Partizan je mene.

belgrado

pre 1 godinu

sta prica ovaj?!
pa zar ne rece najveca njihova ziva legenda da njih EL uopste ne zanima :d
koji bre top8?!
oni se spremaju za srpsku ligu i mi tu realno nemamo sanse :d

PutlerSendvičaru

pre 1 godinu

Zvezda ima probleme sa skautingom, što će reći sa strukom
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 25. mart 2023 16:36)

Što će reći sa sendvičima.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.
(Ivan kg, 25. mart 2023 15:56)

Bravo za komentar, mogli smo i 23-7 da imamo da smo u svoju korist resili sve te tesne zavrsnice.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.

vukan

pre 1 godinu

I partizan je mogo da osvoji aba ligu zadnjih 10 godina ali nije... pa eto sad je medju 8 najboljih i ako je, ipak je u sportu bitna i sportska sreca koja se i na neki nacin zasluzuje..

Ranko

pre 1 godinu

Za sve ove godine igranja EL oni su sampioni za malo da pobede,za malo da udju u 8 ali ih to ne pali i naravno pokrase ih sudije.Igor je bio veliki igrac,Zvezdin poslednji jos od Moke,pa tim pre su ovakve izjave neozbiljne.On zna koliko je velika razlika izmedju velikog uspeha,bar F4,i tavorenja.

Liga šampiona

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)
E ali okoreli gan ti ne bi rekao mogao sam da obrnem Šerliz već bi rekao obrnuo sam Šerliz i ubeđivao bi te da su glup što mu ne veruješ.

Mika

pre 1 godinu

@polusvet
Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.

vele

pre 1 godinu

Zvezda je sama sebe izbacila jer onako ispustiti skoro dobijeno, Albu, Bayern, Zalgiris i Panatinaikos je za nepoverovati da 30 min pokidaju i onda se raspadnu u svakom segmentu. Dal je psiholoski problem ili neki drugi niko ne zna. Za Partizan sam rekao jos dok su gubili da je samo pitanje kad ce da prorade. Izuzetno napadacki potentna ekipa koja je u medjuvremenu zategla odbranu i dobila na samopouzdanju. Nijedne novine ne pominju ovo al treba priznati da je Partizan nikad blizi drugoj evropskoj tituli ako budu ovako igrali svakog mogu dobiti.

dax

pre 1 godinu

Tek kad budete u stanju da pobedite najgore ekipe u EL(Alba, Bajern, Pao) mozete da pomislite na bilo kakav rezultat koji je vise od rekreativnog ucesca u ovom takmicenju. Do tada gledajte velikog komsiju i ucite.

CB Recreativo de Belgrado

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Ali vidis, svi pamte da FMP nikad video nije top8, samo top9… jednom.

Perverzni traktorista

pre 1 godinu

Ne znam čemu ovakve priče šta bi bilo kada bi bilo kada gazda kaže da se KK Rekreativo ne pali na EL i neki F8. Rakočević doduše ništa novo nije rekao .
Kampaco je ABA ligu igrao od početka pa ste se i tu sa njim nasankali od ekipe u raspadu u Zagrebu . Februar bez njega ne može biti alibi za izgubljenu sezonu u Evropi .

ajde više, kako vam ne dosadi

pre 1 godinu

Sve ove godine slušamo o težini novog sistema, brojali us Partizanove pobede, hvalili se sa 16 pobeda, opraštali se od Evrolige u Decembru, hvalili se nekim nebitnim nizovima pobeda u najnebitnijim delovima sezone i najveci uspeh im bio top9

I dođe Partizan i u prvoj sezoni nadmaši sve to što su ovi pokušavali 10 godina...i borj pobeda, i publika i pobede na strani, imamo igru za plej of

urke

pre 1 godinu

1.Zeljko,da se ne ljubimo...
2.Obradovic pojma nema, igra non stop preuzimanje..
3.Zeljko, povuci se na vreme,ne sramoti se.
4.Kakva smo.krs ekipa, kada nas stanu trojke ubija nas svaka ekipa.
5.Igramo najgoru odbranu u Evropi.
6.Nole, gde placas porez..

To ste vi, obraza nigde...djon..

bvb

pre 1 godinu

Koliko kompleksasa na jednu normalnu vest, od 79 komemtara preko 70 su idiotski. Tim im se bori za Top 8 sa odlicnim sansama za isti njima puna usta Zvezde. Na drustvenim mrezama isto. Ludilo koliko kompleksa za ovih 10ak godina.

jagodinac

pre 1 godinu

realno je i moralo tako....
PAO u beogradu se nudio, nismo znali da uzmemo, Armani u bgdu u minus fazi, nudi se- mi ne umemo, Barselona i sudijska greška, pa Žalgiris u gostima, kao i Alba i Bajern i PAO, dobijeno a izgubljeno... 7 utakmica umesto + idu u -...
prosta računica... mogli smo da budemo 4,5i a nismo... Ivanović je doneo mnogo toga dobrog ali mislim da je malo zadrt i da je većinu od ovih utakmica ON izgubio

Nije el neko takmicenje

pre 1 godinu

Od prvih deset komentara sve gtobaraki..i meni je zbog toga mnogo drago...
Do juče se gledao samo fudbal...jer je el nikakavo i dosadno takmičenje....
Evo ja kažem da ste zaslužili top 8...ali sta je Igor loše rekao?!

Peki

pre 1 godinu

Sta sam sve ja mogao da budem, al kad nisam talentovan. Ako je hteo da bude realan, jefini legitiman nastavak ove njegove izjave je morao biti..."Zvezda je mogla biti 5-6, a Partizan je mogao biti prvi". Nisu mi jasnibti navijaci Zvezde, od Rakocevica, preko Andjusa i slicnih. Kada ste ovakve izjave slusali od nekih legendi Partizana, a mnogo ih je vise nego sa druge strane? Niste i necete i niko od njih nece ni reci to, jer bi znacilo potcenjivanje protivnika. Ja kao navijac mogu da kazem.."mi se ne lozimo na TOP8 nego na titulu i uzecemo je. Moda ove, mozda sledece, ali cemo je uzeti". Ali ja sam navijac.

Logs

pre 1 godinu

Posle 30 i kusur kola svi će biti na mestu koje su zaslužili (mesto gore dole). Sve ekipe napreduju tokom sezone, imaju neki svoj pravac.

Zvezda nema nikakav pravac...tako pluta pa kako vetar dune tako će i biti.

Prvo u KKCZ se struka ne pita za stručna pitanja, zato i imate igrace na platnom smislu koji ne igraju.

Drugo nema jasno definisan cilj sta se želi, a ne tokom sezone palimo se , ne palimo se.

Treće Vildosa i Kampaco dolaze tokom sezone, ne može se ozbiljno igrati EL...a nemas jasno definisan roster, pritom jedan drugog guše.

Tako da Zvezda je mogla biti 5...da je ispunila ovo o čemu sam pisao...ali nije i neće biti 5.

Voja

pre 1 godinu

Koliko su ljudi ili nerealni ili nemaju pojma... Zvezda je mogla... Da je mogla,bila bi. Kraj priče. Odakle samo ideja da se sa onim igračima moglo više,meni uopšte nije jasno. Spinovanje,kuknjava i saopštenja očigledno oblikuju mišljenja prosečne neznalice...

Cerak

pre 1 godinu

Ispustene 3 sigurne pobede gde smo imali veliku razliku i trebali da zavrsimo lagano ali…i neregularan poraz od barse kuci,to su 4 meca i sad bi bili 6-7 na tabeli

edukujmo franjevce

pre 1 godinu

@Randy Marsh

Jel te nije sramota da ovako lažeš?! Igor je odigrao oproštajnu sezonu u Zvezdi i to se znalo i pre početka sezone. Apsolutno je korektno sve bilo, i dan danas je oko kluba.
Gledaj svoje dvorište i manje lupetanja.

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Veze nema Rakočević, zvezda je 10 fo 14, Partizan 6 do 9...videćemo do kraja ali to je to.
(Aleksa, 26. mart 2023 14:29)

Sta Partizan 6. do 9? Deveti necemo biti sigurno.

putmein

pre 1 godinu

Kakvi komentari čovek je rekao onako kako jeste, možda malo preterao ali činjenica je da bismo bili daleko bolji da se nije desila Barselona, tada je ekipa pala plus slučaj Kampaco.
Sigurno bi sad bili u borbi makar za tih top 8.

Zex

pre 1 godinu

Za ove što se pale na kup Radivoja Koraća, Partizan je taj kup osvojio 3 puta kada je bio evropski kup, jednom prvak Evrope, četiri puta bili u fajnal-for. Zvezda u ovim parametrima ima samo nule. Plus kk zvezda je ugašen kao klub, a lično uvek navijam u za zvezdu kada igra u Evropi za dobrobit srpske košarke. Pozdrav...

padre

pre 1 godinu

Zvezdina greška po mome je, da naopako počela sa gradnjom tima! Prvo trener, pa onda on kaže šta bi hteo u skladu sa mogućnostima!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.
(Demar Derozan, 25. mart 2023 17:44)

Alo covece, napisa ime JEDNOG kluba, i sta sada, da zameni tri (6,7,8)?!
Totalna glupost, koji je smisao ovakvih komentara, i ko je 'kriv" Milanu sto su im igraci bili povredjeni? Partizanu su bili povredjeni mnogo manje bitni igraci ali je ucinak ekipe na mnogo visem nivou nakon njihovog povratka, Zvezda takodje, Nedovic prvi deo, kazna za Kampaca.. o cemu uopste pricamo?

Secanje

pre 1 godinu

Mogla je i Ikogea u Top12 pre neku godinu da joj Bartomeu i Saopstenej Master nisu zakuvali corbu pre neku godinu. Tako da Zoc ove godine salje u kanalizaciju zaborava i trivijalnosti svo kosarkasko smece u BG-u.

macconi

pre 1 godinu

Kako je mogla,promasaji sto se tice vecine stranaca koji su dosli...Kampaco je kasno zaigrao,a igraci kao da nisu navikli i dovoljno dobri da isprate tako dobrog pleja,brzog u svakom pogledu,u odnosu na njega su usporeni snimak...Nedovic i Vildoza kad im ne ide divljanje Zvezda gubi,nije imao ko drugi da preuzme...Dominantnog centra nemamo...dokle vise to sta bi bilo kad bi bilo

cika Vitomir

pre 1 godinu

Ima nekoliko simpaticnih i prilicno "simpaticnih" komentara navijaca Partizana.
Takva je vest, zicer za komentare.
Moje vidjenje, sezonu smo prelomili porazom u Kaunasu, kada smo dobijenu utakmicu poklonili.
Da tada nije bilo tako, sledece tri: Partizan, Virtus, Milano, ne bismo izgubili sve tri, ubedjen sam.
Posle toga Alba kuci pa Bajern u Minhenu...
Ne gledam Partizan, odlicni su, imaju srece vezano za povrede igraca.
Sigurno ulaze u cetvrtfinale.

Deki

pre 1 godinu

I Partizan bi bio prvak 2020.da nije bilo korone.
(Kolp, 25. mart 2023 17:36)

Kako kada je Aba prekinuta u sred sezone a u tom trenutku je Zvezda bila prva na tabeli?

Slaven

pre 1 godinu

Kako smo mogli brate rodjeni???
Mi ulazimo sa trenerom pocetnikom u sezonu 1:6 ili tako nesto pa se posle vadi, a ovi preko puta doveli “besplatno” najtrofejnijeg trenera u Evropi…sve ti je jasno
Veliki pozdrav za sve ljubitelje kosarke

zdravko

pre 1 godinu

Posajilac poruka) Pa vi se palite na aba ligu i prvenstvo i kup vec dest godina i uvek ste kusave srece.. Sad slavite ulazak mozda medju osam naj boji kao da ste osvojili evro ligu. Zvezda kad je usla mi nismo slavili isli po ulici. C o vam se svet smeje ko i vasim franjevcima posle svetskog prvenstva. Kada gardijan pise sta oni hrvati slave kad nisu nista osvojili.Ipak viste jedno

Mika

pre 1 godinu

@polusvet
Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.

Deki

pre 1 godinu

I Partizan bi bio prvak 2020.da nije bilo korone.
(Kolp, 25. mart 2023 17:36)

Kako kada je Aba prekinuta u sred sezone a u tom trenutku je Zvezda bila prva na tabeli?

deda

pre 1 godinu

Tako je do 3/4 da se igra Zvezda bila prva. Neka pudla izbaci novo saopstenje i apel da se skrati duzina utakmice na 3/4 jer se zna po cijoj direktivi se igra 4/4.

Cerak

pre 1 godinu

Ispustene 3 sigurne pobede gde smo imali veliku razliku i trebali da zavrsimo lagano ali…i neregularan poraz od barse kuci,to su 4 meca i sad bi bili 6-7 na tabeli

bvb

pre 1 godinu

Koliko kompleksasa na jednu normalnu vest, od 79 komemtara preko 70 su idiotski. Tim im se bori za Top 8 sa odlicnim sansama za isti njima puna usta Zvezde. Na drustvenim mrezama isto. Ludilo koliko kompleksa za ovih 10ak godina.

urke

pre 1 godinu

1.Zeljko,da se ne ljubimo...
2.Obradovic pojma nema, igra non stop preuzimanje..
3.Zeljko, povuci se na vreme,ne sramoti se.
4.Kakva smo.krs ekipa, kada nas stanu trojke ubija nas svaka ekipa.
5.Igramo najgoru odbranu u Evropi.
6.Nole, gde placas porez..

To ste vi, obraza nigde...djon..

putmein

pre 1 godinu

Kakvi komentari čovek je rekao onako kako jeste, možda malo preterao ali činjenica je da bismo bili daleko bolji da se nije desila Barselona, tada je ekipa pala plus slučaj Kampaco.
Sigurno bi sad bili u borbi makar za tih top 8.

edukujmo franjevce

pre 1 godinu

@Randy Marsh

Jel te nije sramota da ovako lažeš?! Igor je odigrao oproštajnu sezonu u Zvezdi i to se znalo i pre početka sezone. Apsolutno je korektno sve bilo, i dan danas je oko kluba.
Gledaj svoje dvorište i manje lupetanja.

Алуге

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.

basketaš

pre 1 godinu

Mogla je, mogla je, ali nije. Dokaz da milioni i dobra dva trenera ne prave razliku. Mentalitet pobednika je taj koji izvlači maksimum. Imate ga u fudbalu, u košarci nemate i prihvatite to više.

zdravko

pre 1 godinu

Posajilac poruka) Pa vi se palite na aba ligu i prvenstvo i kup vec dest godina i uvek ste kusave srece.. Sad slavite ulazak mozda medju osam naj boji kao da ste osvojili evro ligu. Zvezda kad je usla mi nismo slavili isli po ulici. C o vam se svet smeje ko i vasim franjevcima posle svetskog prvenstva. Kada gardijan pise sta oni hrvati slave kad nisu nista osvojili.Ipak viste jedno

Ivan kg

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota kad su Rakočevića onako najurili iz Zvezde posle one sezone sa onim čuvenim kupom.
Ja kako gledam košarku Igor je najveća legenda Zvezde. A oni bez ikakvog poštovanja prema njemu.

Slaven

pre 1 godinu

Kako smo mogli brate rodjeni???
Mi ulazimo sa trenerom pocetnikom u sezonu 1:6 ili tako nesto pa se posle vadi, a ovi preko puta doveli “besplatno” najtrofejnijeg trenera u Evropi…sve ti je jasno
Veliki pozdrav za sve ljubitelje kosarke

Aleksa

pre 1 godinu

Ako Španija i Turska zajedno napadnu Grčku, isključili bi njihove timove, pa bi Zvezda bila 7.
(ranko, 25. mart 2023 16:24)

najjači xexexexe

Бранко

pre 1 godinu

Ukratko, da nije bilo sudija, bodiroge, savica, spanaca,marsovsca... Vi bi ladno osvojili evroligu. Jer, realno, da niste izgubili sve on utakmice, vi bi ste ih pobedili.

Grobarčić

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Tačno, samo titule. A vi nijednu evropsku nemate.

chox

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)

Teško , ti po ceo dan pišeš komentare , mozes jedino tastaturu da obrnes

polusvet

pre 1 godinu

Aj sto vas Ivanovic turira, nego sto je i Rakocevic poceo... Moje skromno grobarsko misljenje i ovih 13 pobeda ili koliko vec imate vam je i vise nego realno, da ne kazem previse, uspeh, obzirom da igrate bez centra celu sezonu. Bolje da ste doveli 2 centra krstena nego Kampaca.

Gazda

pre 1 godinu

Dok Kampaco nije igrao EL, pricali su kako im samo on fali da za F4. Kad je konacno zaigrao, "poremetila se hemija". Obrni-okreni top8 ih ne pali.

Nije el neko takmicenje

pre 1 godinu

Od prvih deset komentara sve gtobaraki..i meni je zbog toga mnogo drago...
Do juče se gledao samo fudbal...jer je el nikakavo i dosadno takmičenje....
Evo ja kažem da ste zaslužili top 8...ali sta je Igor loše rekao?!

Corleone

pre 1 godinu

PO KOJI PUT TRENER POCETNIK..MENJANJE ROSTERA..TO JE IZGLEDA ONO PO CEMU POSTAJEMO PREPOZNATLJIVI..PRVO DVE GODINE SA RADONJOM I DESI SE ARENA,PRE TOGA LAKTAŠI..ZATIM ALIMPIJE..SAD VLADA JOVANOVIC..I TAKO..

jagodinac

pre 1 godinu

realno je i moralo tako....
PAO u beogradu se nudio, nismo znali da uzmemo, Armani u bgdu u minus fazi, nudi se- mi ne umemo, Barselona i sudijska greška, pa Žalgiris u gostima, kao i Alba i Bajern i PAO, dobijeno a izgubljeno... 7 utakmica umesto + idu u -...
prosta računica... mogli smo da budemo 4,5i a nismo... Ivanović je doneo mnogo toga dobrog ali mislim da je malo zadrt i da je većinu od ovih utakmica ON izgubio

belgrado

pre 1 godinu

sta prica ovaj?!
pa zar ne rece najveca njihova ziva legenda da njih EL uopste ne zanima :d
koji bre top8?!
oni se spremaju za srpsku ligu i mi tu realno nemamo sanse :d

PutlerSendvičaru

pre 1 godinu

Zvezda ima probleme sa skautingom, što će reći sa strukom
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 25. mart 2023 16:36)

Što će reći sa sendvičima.

vukan

pre 1 godinu

I partizan je mogo da osvoji aba ligu zadnjih 10 godina ali nije... pa eto sad je medju 8 najboljih i ako je, ipak je u sportu bitna i sportska sreca koja se i na neki nacin zasluzuje..

Secanje

pre 1 godinu

Mogla je i Ikogea u Top12 pre neku godinu da joj Bartomeu i Saopstenej Master nisu zakuvali corbu pre neku godinu. Tako da Zoc ove godine salje u kanalizaciju zaborava i trivijalnosti svo kosarkasko smece u BG-u.

cika Vitomir

pre 1 godinu

Ima nekoliko simpaticnih i prilicno "simpaticnih" komentara navijaca Partizana.
Takva je vest, zicer za komentare.
Moje vidjenje, sezonu smo prelomili porazom u Kaunasu, kada smo dobijenu utakmicu poklonili.
Da tada nije bilo tako, sledece tri: Partizan, Virtus, Milano, ne bismo izgubili sve tri, ubedjen sam.
Posle toga Alba kuci pa Bajern u Minhenu...
Ne gledam Partizan, odlicni su, imaju srece vezano za povrede igraca.
Sigurno ulaze u cetvrtfinale.

dax

pre 1 godinu

Tek kad budete u stanju da pobedite najgore ekipe u EL(Alba, Bajern, Pao) mozete da pomislite na bilo kakav rezultat koji je vise od rekreativnog ucesca u ovom takmicenju. Do tada gledajte velikog komsiju i ucite.

Keynes

pre 1 godinu

Mogla sam jaaaa, varati čak i puno pametnijeee... I raskućiti mnogo bogatijeeeeee... Rasplakati hrabrije, ali nisam, Partizan je mene.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Da baba ima točkove , bila bi auto . Tako i ova priča , dasu pobedili još 4 utakmice bili bi u top 8. Ali , nisu i to je tako u spirtu, jer su to mogle i druge ekipe . Bitno je šta je na semaforu , kada istekne 40 minuta.

Ranko

pre 1 godinu

Za sve ove godine igranja EL oni su sampioni za malo da pobede,za malo da udju u 8 ali ih to ne pali i naravno pokrase ih sudije.Igor je bio veliki igrac,Zvezdin poslednji jos od Moke,pa tim pre su ovakve izjave neozbiljne.On zna koliko je velika razlika izmedju velikog uspeha,bar F4,i tavorenja.

Liga šampiona

pre 1 godinu

Mogao sam i ja da obrnem Charlize Theron….
(Goran Loznica, 25. mart 2023 15:58)
E ali okoreli gan ti ne bi rekao mogao sam da obrnem Šerliz već bi rekao obrnuo sam Šerliz i ubeđivao bi te da su glup što mu ne veruješ.

CB Recreativo de Belgrado

pre 1 godinu

Ovi Grobarčići stvarno su se umislili da znaju nešto o košarci. Rekao im trener i oni sad stvarno misle da su oni neka košarkaška publika i znalci.
Zvezda bez centra ima 3:2 u pobedama i jednu titulu već u džepu. Partizan, za sad, nema ni siguran Top8. Nadam se da će proći u Top8. Ali prvo treba skočiti. Takođe sam Top8 ništa ne znači. Niko posle 10 godina neće reći Partizan je ušao u Top8. Pamte se samo titule.
(Mika, 25. mart 2023 17:23)

Ali vidis, svi pamte da FMP nikad video nije top8, samo top9… jednom.

Perverzni traktorista

pre 1 godinu

Ne znam čemu ovakve priče šta bi bilo kada bi bilo kada gazda kaže da se KK Rekreativo ne pali na EL i neki F8. Rakočević doduše ništa novo nije rekao .
Kampaco je ABA ligu igrao od početka pa ste se i tu sa njim nasankali od ekipe u raspadu u Zagrebu . Februar bez njega ne može biti alibi za izgubljenu sezonu u Evropi .

ПрофаБЛ

pre 1 godinu

Гледа се Партизан па се мисли да је то лако, али далеко од тога да је лако, Игоре...
(Алуге, 25. mart 2023 15:56)

'де лако, рођени... :)

Dzeronimo

pre 1 godinu

Igor kao veliki Zvezdas ima pravo na svoje misljenje sto je ok. Medjutim, Zvezda po pravilu menja trenere tokom sezone van svakog kosarkaskog rezona sto je glavni razlog posrtanja u EL punih 10 godina. Nema kontinuiteta u radu. Takodje, svi timovi koji se bore za pozicije 6,7 i 8 ne zasluzuju da budu tu, jer je Milano daleko bolja ekipa od svih i kad su iole kompletni lako ih pobedi. Npr. Milano je sva 4 puta lako savladao i Zvezdu i Part, ali povrede su ih omele da ne budu u plej of-u. Otuda, Zvezdi nije mesto u top8 ni po jednom kosarkaskom kriterijumu,=.
(Demar Derozan, 25. mart 2023 17:44)

Alo covece, napisa ime JEDNOG kluba, i sta sada, da zameni tri (6,7,8)?!
Totalna glupost, koji je smisao ovakvih komentara, i ko je 'kriv" Milanu sto su im igraci bili povredjeni? Partizanu su bili povredjeni mnogo manje bitni igraci ali je ucinak ekipe na mnogo visem nivou nakon njihovog povratka, Zvezda takodje, Nedovic prvi deo, kazna za Kampaca.. o cemu uopste pricamo?

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Hahahah mogla je, samo 5,6 pobeda joj fali za to. I Partizan da je dobio one utakmice protiv Zvezde, Baskonije, Milana kuci, Asvela, Valensije ili Fenera, bio bi prvi.
(Ivan kg, 25. mart 2023 15:56)

Bravo za komentar, mogli smo i 23-7 da imamo da smo u svoju korist resili sve te tesne zavrsnice.

Voja

pre 1 godinu

Koliko su ljudi ili nerealni ili nemaju pojma... Zvezda je mogla... Da je mogla,bila bi. Kraj priče. Odakle samo ideja da se sa onim igračima moglo više,meni uopšte nije jasno. Spinovanje,kuknjava i saopštenja očigledno oblikuju mišljenja prosečne neznalice...

Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Veze nema Rakočević, zvezda je 10 fo 14, Partizan 6 do 9...videćemo do kraja ali to je to.
(Aleksa, 26. mart 2023 14:29)

Sta Partizan 6. do 9? Deveti necemo biti sigurno.

ajde više, kako vam ne dosadi

pre 1 godinu

Sve ove godine slušamo o težini novog sistema, brojali us Partizanove pobede, hvalili se sa 16 pobeda, opraštali se od Evrolige u Decembru, hvalili se nekim nebitnim nizovima pobeda u najnebitnijim delovima sezone i najveci uspeh im bio top9

I dođe Partizan i u prvoj sezoni nadmaši sve to što su ovi pokušavali 10 godina...i borj pobeda, i publika i pobede na strani, imamo igru za plej of

Zex

pre 1 godinu

Za ove što se pale na kup Radivoja Koraća, Partizan je taj kup osvojio 3 puta kada je bio evropski kup, jednom prvak Evrope, četiri puta bili u fajnal-for. Zvezda u ovim parametrima ima samo nule. Plus kk zvezda je ugašen kao klub, a lično uvek navijam u za zvezdu kada igra u Evropi za dobrobit srpske košarke. Pozdrav...

Peki

pre 1 godinu

Sta sam sve ja mogao da budem, al kad nisam talentovan. Ako je hteo da bude realan, jefini legitiman nastavak ove njegove izjave je morao biti..."Zvezda je mogla biti 5-6, a Partizan je mogao biti prvi". Nisu mi jasnibti navijaci Zvezde, od Rakocevica, preko Andjusa i slicnih. Kada ste ovakve izjave slusali od nekih legendi Partizana, a mnogo ih je vise nego sa druge strane? Niste i necete i niko od njih nece ni reci to, jer bi znacilo potcenjivanje protivnika. Ja kao navijac mogu da kazem.."mi se ne lozimo na TOP8 nego na titulu i uzecemo je. Moda ove, mozda sledece, ali cemo je uzeti". Ali ja sam navijac.

vele

pre 1 godinu

Zvezda je sama sebe izbacila jer onako ispustiti skoro dobijeno, Albu, Bayern, Zalgiris i Panatinaikos je za nepoverovati da 30 min pokidaju i onda se raspadnu u svakom segmentu. Dal je psiholoski problem ili neki drugi niko ne zna. Za Partizan sam rekao jos dok su gubili da je samo pitanje kad ce da prorade. Izuzetno napadacki potentna ekipa koja je u medjuvremenu zategla odbranu i dobila na samopouzdanju. Nijedne novine ne pominju ovo al treba priznati da je Partizan nikad blizi drugoj evropskoj tituli ako budu ovako igrali svakog mogu dobiti.

macconi

pre 1 godinu

Kako je mogla,promasaji sto se tice vecine stranaca koji su dosli...Kampaco je kasno zaigrao,a igraci kao da nisu navikli i dovoljno dobri da isprate tako dobrog pleja,brzog u svakom pogledu,u odnosu na njega su usporeni snimak...Nedovic i Vildoza kad im ne ide divljanje Zvezda gubi,nije imao ko drugi da preuzme...Dominantnog centra nemamo...dokle vise to sta bi bilo kad bi bilo

Logs

pre 1 godinu

Posle 30 i kusur kola svi će biti na mestu koje su zaslužili (mesto gore dole). Sve ekipe napreduju tokom sezone, imaju neki svoj pravac.

Zvezda nema nikakav pravac...tako pluta pa kako vetar dune tako će i biti.

Prvo u KKCZ se struka ne pita za stručna pitanja, zato i imate igrace na platnom smislu koji ne igraju.

Drugo nema jasno definisan cilj sta se želi, a ne tokom sezone palimo se , ne palimo se.

Treće Vildosa i Kampaco dolaze tokom sezone, ne može se ozbiljno igrati EL...a nemas jasno definisan roster, pritom jedan drugog guše.

Tako da Zvezda je mogla biti 5...da je ispunila ovo o čemu sam pisao...ali nije i neće biti 5.

padre

pre 1 godinu

Zvezdina greška po mome je, da naopako počela sa gradnjom tima! Prvo trener, pa onda on kaže šta bi hteo u skladu sa mogućnostima!