Petak, 02.12.2022.

17:00

Zvezda ne staje – pao je i Virtus

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Virtus Bolonju rezultatom 83:74 u 11. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Zvezda ne staje – pao je i Virtus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Zika, mislis pre Frejzera? Zato sto je Valinskas vise kombo bek a Frejzer plej? Ne znam, po meni su oba super igraci. Zavisi sta Dusku treba od ta dva.

Radonja car

pre 1 godinu

Ima zaista puno pozitivnih utisaka sa ove utakmice, ali je na mene najviše ostavilo utisak to kako igrači koji su na klupi prate meč, kako sufliraju saigračima na terenu šta treba da rade i kako se savadjaju sa sudijama, i to ne jedan igrač nego cela klupa! To je neki žar koji dugo nije vidjen.

neca.

pre 1 godinu

Moj najomiljeniji ograč dok je igrao a treneri Slavnić, Maljković, Aca Nikolić, talenat i treneri. Tu je nešto i Šaper radio. A duško? Prvak Evrope a imali smo i Dražena i još puno njih.

basketaš

pre 1 godinu

Pefi Marković pokazao definiciju rezervnog plejmejkera. 2 poena, 5 asista, 8 skokova!
Šteta što nema jedno 4-5 godina manje, bio bi savršen kao pomoć Vildozi. Eto i ovakav pred penziju ima još uvek srca i volje da pomogne ekipu. Svaka mu čast, kao i svima!
Duško je doktor posla, držao bi ga do penzije sve i da ne osvoji Aba ligu i ne uđe u top 8. Zvezda boljeg trenera ne može naći.

zvezdale

pre 1 godinu

Duško igra košarkaški šah. Neverovatno kako u pravo vreme oseti dobitnu petorku, i što je najvažnije ne robuje nikakvim imenima i starim zaslugama. Večeras bez Nedovića u finišu, više Dobrića i Markovića, manje Petruševa a više Bentila, a do juče je bilo sve suprotno. Tako to rade majstori zanata.
Svaki meč priča za sebe.

Za 3 dana počistiti Željka i Skariola nije mala stvar. 4 uzastopna EL pobeda, 6 ukupno. Biće naravno i kriza i lošijih partija ali sistem, uloge i obrisi igre se odavno već vide.

Drago mi je što su svi momci kao jedan, digli se redom od Petruševa, Martina, Dobrića, Markovića. Svi oporavljeni i svi pomažu. Duško se očigledno uželeo posla i vidi se na oko da je motivisan i skoncentrisan. Samo podrška i ljubav za nove vetrove. Zvezda!

Dvokorak

pre 1 godinu

Imam utisak, kao i nkei drugi ovde, da Ivanovic mnogo vise ucestvuje u igri nego Radonjic, skoro nista ne prepusta "toku u takmice", uvek brzo reaguje (izmena, tajm-aut), i kad oseti da ima dobitnu petorku, pusti je da igra, ne preseca sablonskim izmenama.

Danas je poceo s Kuzmicem i brzo odustao od njega, trazio tajm-aut nakon 4 minuta prve 1/4 jer su poveli 11:4

Prepoznao je da je Ogi vatra veceras iako je krenuo s promasenim zicerom u prvom napadu, i ciglom za 3. Ispao igrac utakmice.

Za razliku od Radonje, u napda ima vise opcija kad se lopta spusta u reket, cesto se vrati otvorenom suteru, ili neko ide na protrcavanje po ceonoj. Tu je Mitar postao kjucni igrac. Imamo vise laganih timskih poena koji nisu iz kontre ili polukontre.

Veceras prakticno bez Nedovica.

Uspeo je za kratko vreme da digne nivo energije svima koji dobijaju minute.

Jedva cekam da vidim kako ce uklopiti Ilica.

DrL

pre 1 godinu

Uz sjajne rezultate , dobijamo nove igrace...Veceras Dobric,Markovic ,Petrusev..Sve se sklapa u sampionsku puzlu! Naravno koncipiranu na cvrstoj odbrani . Baza su domaci igraci pojacani sa kvalitetnim stranim. To je dobitna varijanta za finis kad se bude igralo "za pare". Mi to tako poslednju deceniju..

nele

pre 1 godinu

Ljudi, ne letite. Kakav crni F4 ili top 8? Realno, sve preko 12mesta je veliki uspeh za nas. Trenutno smo u formi ali je nemoguce da budes cele sezone u formi. Mi imamo dva vrhunska igraca (Vildoza/Nedovic) ostali ih imaju mnogo vise, niko manje od 5-6. Raspali Partizan ima 7 igraca te klase. A ovi nasi ostali igraci nisu bolji od rezervi u drugim timovima, tako da.. uzivajmo dok traje.
ABA liga bila i ostala prioritet, u EL dok nemamo budzet bar priblizno koliko Partizan ove godine nemoguce je da gadjamo F4.
I NAPRED ZVEZDA!

Sofronije

pre 1 godinu

Ponos Železnika !
(Doktor, 2. decembar 2022 21:23) # Link komentara


BOl je tvoja velika što je Ponos Železnika, pre par dana razbucao srpski Makabi, a ovom pobedom je i u Evroligi ispred njega

Душан

pre 1 godinu

Најозбиљнији тренер до сад,најбољи тим до сада делује да би могли далеко. Повредом Ивановића остали смо на једном правом плеју то може да буде проблем. Волео бих да видим Илића коначно и можда Радуљицу уместо Кузмића.

veliki strumf

pre 1 godinu

Једна од ствари која ми се јако свиђа код Ивановића за разлику од Радоњића је што он није ШАБЛОНСКИ ТРЕНЕР! Радоња је измене вршио по шаблону, тачно се знало ко када улази и излази и ко кога мења. Код Душка то никако није случај. Има опасан нос за измену, промену ритма… И тачно осети када да преломи меч. Из утакмице у утакмицу смо све сигурнији и бољи, одбрану смо затегли. Од кад је он дошао примили смо: 67 Асвел, 53 Цибона, 75 Алба (у регуларном делу), 68 Макаби, 74 Партизан и 74 Виртус. Дакле око 71 поен у просеку против евролигашких тимова (без Цибоне). Стварно сјајно!

Гробари Железник

pre 1 godinu

Ако је дошао да ради у интересу српске кошарке а пошто не даје нашим играчима да играју, највећи тренер на свету би бар морао да пусти Звезду следеће коло јер она има реалне шансе за ф8. Ми смо се тамо већ пласирали после четири кола.

У ствари, не мора да је пусти, треба само да води екипу као и до сада.

vasavlada

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.

nismo isti

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan, 02. decembar 

zvezda ima kvalitet.
dva vrhunska igrača,10 dobrih.
a svi igraju za tim.
a tvoj provincijski mentalitet ne može da shvati.

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Као окорелом Звездашу ми је заиста пуно срце! Ивановић је успео за непуних месец дана да веже 6 победа заредом, али има нешто много важније - свима је нашао улогу, маестрално распоредио минутажу и сви дају одређени допринос! Пробудио је најпре Ивановића и Петрушева, сада и Добрића и Митровића, човек је мајстор свог заната! Само напред, Звезда може у топ 8!

SUNĐER BOB

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar

Vildoza je potpisao na 2 godine..

NastyB

pre 1 godinu

@ Demar Derozan
Scvi vrhunski timovi gledaju da naprave dobru odbranu, pa tek onda dobar napad. Zato Realu, Barsi, Feneru, Efesu, Olimpijakosu niko ne može da uvali stotku. Evo, večeras Fener Realu dao samo 71. Rudonja utegao odbranu Pao i Žalgiris u Kaunasu im ubacio samo 67. Svi ti timovi gledaju da imaju što više two-way igrača, pa zato Partizan svaku utakmicu prima astal poena jer ima strogo ofanzivno orjentisane igrače.
I Radonji se dešavalo da mu Kej SI Rivers sipa 7 trojki na utakmici od toga 5 na jednu te istu foru, što kod Ivanovića ne bi bilo teorije da se desi, jer je Dejan „uzan“ trener koji se slabo prilagođava situaciji. Zato večeras početna postava sa Kuzmićem nije funkcionisala jer je Kuzma prespor za njihove brže i okretnije centra. Zato više nije ni ulazio u igru, koliko se sećam, dok bi kod Radonje i pored svega imao uobičajenu minutažu.
I opet, za razliku od Radonje, kod Ivanovića se vidi neka ideja u napadu. Igraju se često dupli blokovi, korišćenje udvajanja i mismeča, širenje odbrane prilikom izolacija i druge varijacije u odnosu na situaciju što je kod Dejana bila misaona imenica. Kod njega je bio pik i lopta pod koš, što je bilo odlično kad su igrali Jović i Marjanović, plus je imao šablonske tajmaute, izmene takve da svako dobije svoju minutažu, često seckajući momentum igre, što, opet, kod Ivanovića nije slučaj, pa Pefi traži izmenu kako ne bi izdahnuo na terenu.
OVA Zvezda nema dodira sa Radonjićevom jer ne igra SAMO odbranu.

treakss

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar 2022 21:02)

Vildoza ima ugovor za ovu i sledeću sezonu

super

pre 1 godinu

javi se top 13...do pre tri kola ste likovali okrecali tabelu a sada?ne uzimaju se titule u novembru-decembru to smo van rekli!Bravo za sve a naročito raduje Dobrić konačno se vratio!

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Kako je krenuo Ivanovic nece nikad izgubiti. Sta im je radio ne znam, ali funkcionise. Ljubomoran sam na te pobede, pogotovo dok se moj Partizan raspada. Dolaskom Zeljka ocekivao sam tako nesto i od njega, pa i vise, medjutim nema od toga nista, izgleda.
Cestitam na pobedama u EL. Predvidjam da mozete i dalje od osmine finala. Tu sam ocekivao moj Partizan, ali sada vise ne ocekujem. Onaj ko izgubi od Armanija i Valensije kuci nema sta tu traziti.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.
(zex, 02. decembar 2022 19:38)

Dobro, bas se i ne bi reklo da nam je roster mali/uzak... fino smo popunjeni na svim pozicijama brojcano, i neki igraci jesu tanki za vece domete u EL, ali daleko od toga da smo tanki i slabi da se umesamo u borbu za Top8. Imamo 2 igraca top EL klase, Nedovica i Vildozu, ostali su ratnici, ali je roster pun, izbalansiran dobro izmedju niskih i visokih igraca.

garda

pre 1 godinu

Zvezda bi sa dva prava pojacanja mogla ove sezone iznenadjujuce daleko da dogura. Pre par nedelja sam pisao ovde da ce svima biti lakse da igraju kada Dobric vrati formu, izgleda da je vec tako. Nismo vise u losoj poziciji uopste.

fliper

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.
(Azerot, 02. decembar 2022 19:54)


U rotaciju da upadnu Ilić, Lazarević i Raduljica??? Ne budi smešan, niko od njih neće biti u rotaciji.
Od svih što si nabrojao samo ce Ivanović biti u rotaciju.

Logan 57

pre 1 godinu

Partizanovac Sam,svaka cast Zvezdi sada ce da pobede I nas koji nemamo centra I pleja,steta sto Ivanovic nije pomogao Podgorickoj Busucnosti.

Misko

pre 1 godinu

Ranoranilac
Potpuno se slazem. Ni meni nije jasno kako je Vildoza dosao( moze da igra bilo gde......ne sumnjam da je dobro placen).Samo da Nedovic ostane zdrav, Zvezda ima vrhunski bekovski par!
Napred Zvezda!!!!!!

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Koliko bolje igra Dobric od dolaska Duska, neverovatno!!!!
(Aki, 02. decembar 2022 19:35)

Svi osim Bentila igraju bolje, i to osetno bolje nego pre samo mesec dana. Bentil je negde u nivou onog sto je igrao pre promene trenera, samo manje lopta ide na njega i u smislenijim akcijama, pa i to deluje bolje.

deki27

pre 1 godinu

Ovo je bilo milina za gledati,cak i u prvoj deonici kada smo gubili,videla se zelja i borbenost.Lazic i Pefi objasnili neke stvari a namerno pominjem njih a ne Dobriva i Vildozu.Dobili smo ovo sa samo 3 izvedena slobodna bacanja i 5 poena Nedovica.Zvezda u naletu i u odlicnom raspolozenju docekujemo prvi drbi u EL.Do kraja Decembra samo putujemo u Podgoricu protiv SC Derbija i u Atinu,sve vreme smo u Beogradu.Sve u svemu ,imamo mnoooogo razloga da budemo zadovoljni.Prelazimo na fudbal-ajmo ajde svi u napad

vladimir

pre 1 godinu

Uživanje je večeras bilo gledati ove momke.
Stef sa asistencijom, krađom i 8 skokova , Mitrović , Dobrić.
Nisam verovao da trener , iako veliko ime , toliko znači.

Bocko

pre 1 godinu

Važna pobeda. Po meni je jednako važno da smo, konačno, dobili i Dobrića u napadu. Maksimalno je iskoristio Nedovićevo " odsustvo ". Uzgred, mislim da je oboren jedan rekord Evro lige. Nikad domaćin nije izveo manje slobodnih bacanja.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Цибона, Добрићевих "1000 промашаја", цела хала му даје подршку, верује.....
Верујемо ми, верује Добрић, верује Ивановић.... Лазић гине, Марковић гине.....
Надам се да су ово схватили ови што су већ на Ф4.....

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

deki 27, pusti ti Derozana..covek je expert za golf, bilijar i stoni tenis. Do juce je za kosarkasku loptu mislio da je medicinka. Voli da komentarise sport o kome blage veze nema. Voli da pise dugacke komentate bez ikakvog smisla. Takav je i to je to. Tu mogu da pomognu samo specijalne institucije.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Marković je CAR!!! Sa dva postignuta poena imao je indeks korisnosti 17! Kada se još neki igrači "probude" bićemo još jači. Prostora za napredak itekako ima,a Duško Ivanović iz meča u meč uspeva da dodatno unapredi kvalitet igre. Ponekad poraz dobro dođe,hvala ekipi Zadra koja je pomogla da se skrati agonija u kojoj smo bili.

Rollo Tomasi

pre 1 godinu

Imali smo samo 3 slobodna bacanja,ali to nije rekord EL. Rekord EL (sezona 2016/17) drži Makabi na meču protiv Zvezde odigranom u Izraelu,kada za 40 minuta nisu izveli nijedno slobodno bacanje. To je bio jedan od mečeva iz Zvezdine serije od 7 uzastopnih pobeda.

deki27

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan
Moram da prekinem pracenje fudbala da ti odgovorim.O kakvom provincijskom mentalitetu pricas,dali smo 83 poena,pobedili,stigli 10 razlike,sutnuli samo 3 bacanja a oni 23 i ti pricas o provincijskom mentalitetu zbog odlicne odbrane.Ili je mozda bolje da das 96 koseva a da primis 100

Dejan

pre 1 godinu

Bravo za trenera, bravo za igrače. Uz svo poštovanje za Radonjića, mislim da je glupo upoređivati ga sa Ivanovićem. Koliko je neizvesnih utakmica Radonjić izgubio, da ne govorim o tome da gotovo nisu postojale akcije u napadu. Sve se svodilo na jaku odbranu, pa šta bude. Neuporedivo Duško bolje vodi utakmicu, osmišljene akcije, kontrola dešavanja... Hvala Radonjiću za sve, ali Duško je za klasu iznad.

I love this game

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

zex

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.

Azerot

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Masu gresaka je Zvezda ove sezone napravila, sa Jovanovicem i mnogim igracima, ali kako ubodose ovog Vildozu, to mi nije jasno.
Covjek je za nase prilike bomba atomska.
Veceras puno gresaka, ispraznjenost od derbija ali nadajmo se najboljem.

Sacrifice

pre 1 godinu

Људи буквално ГИНУ у одбрани. За такво пожртвовање прашта се и пораз, мада све личи на нову победу.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.

toboparaliza

pre 1 godinu

Je l' sad jasno šta znači struka, šta znači trener znalac? Sa maltene istim igračima, nešto uigranijim Vildozom tek. Jovanović je dobar trener ali nije dorastao EL još uvek, nema preskakanja stepenica kao i u životu uopšte.

g

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića sve se promenilo, daje se više koševa, odbrana još bolja i to sa istim igračima
Putokaz za partizan, dovedite boljeg trenera

Капа доле

pre 1 godinu

Снимак другог полувремена пренети на CD и делити уз уџбеник "Како се гине у одбрани"

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Moram opet da pustim komentar,a samo zbog opsteg utiska.Bas sve je savrseno veceras.Atmosfera kosarkaska,navijanje od samog pocetka bez predaha,zalaganje igraca,ucestvovanje trenera u igri i na kraju pobeda.Petrusev,Dobric pa i sam Nedovic drugi igraci.Markovic kao da je neki dobri duh usao u njega,bez greske.Jedino sto je malo zasmetalo veceras su sudije ali neka ovako nam je sladje.Velika Zvezda

anakin

pre 1 godinu

holand i bentil ne mogu da odbrane nista. tu je problem...na 1 se krpimo bez Ivanovica koji je poceo da lici na igraca i opet se povredio. bice ovo dobro. msm da smo blizi pobedi nego porazu.

Batko

pre 1 godinu

Dobrić je nešto večeras popio !!!
Nije normalno, mkajke mi da ovakvu energiju ima čovek

Teško da će ikada i jedan stranac da pravi paradu da prekine napad protivnika

Стара школа

pre 1 godinu

Браво за Добрића, и за све наше момке!!! Тако се гине за свој клуб и своје навијаче! Срце ми је пуно кад гледам ову нашу децу!
НАПРЕД, ЗВЕЗДО, ОВА СЕРИЈА ЋЕ СЕ НАСТАВИТИ!!!

Goran

pre 1 godinu

Bravo momci, idemo dalje. Mocan je ovo tim. Dusan Ivanovic je podigao novo igre.. Nadam se da je ovo samo pocetka serije. Ok, doci ce i porazi ali tada treba biti jos snaznije uz ove momke, zasluzili su.

Pall Mall

pre 1 godinu

Pa kažu stručnjaci sa interneta nije do trenera. Hahyhahaha. Bravo Dusko Ivanovicu bravo doktore zahvaljujući tebi sa ovim prosečnim rosterom igrača ubijas od košarke. Da je ostao Jovanovic imali bi jednu pobedu nista vise. Ovako Ivanovic je sve to poslužio i zna se ko sta igra i gde mu je mesto. Dao je ovoj ekipi slobodu volju zelju podigao im samopouzdanje i evo rezultata. Nedao ti Bog da ima jos dva tri vrhunska igrača bili bi glavni hit EL. Svaka čast majstore bio si ekstra košarkaš a i trener si sami vrh.

БРАВО!!!

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast. U hali je prava zurka i podrska kakvu momci zasluzuju. Svaka cast Dusku i svim igracima na jos jednoj velikoj pobedi.

Миле

pre 1 godinu

Шта оно рекосте ономад: Добрићу, да се не љубимо?
Шта кажете, Марковић рањени пуж?

objektivan

pre 1 godinu

Odlična Zvezda !! Velika pobeda u jednoj veoma dobroj utakmici. Svi igrači su dali sve od sebe, a posebno Marković (kao u najboljim danima) i Dobrić. Mitrović, Nedović i Vildosa srandardni, odlični. Bentil, Martin u Petrušev, vrlo dobri. Lazić i Holand, dovoljno dobri da daju potreban doprinos pobedi. Duško Ivanović, fantastičan trener, našao je mesto i ulogu svakom igraču, bez obzira što nije selektovao ekipu. Nadam se još boljim igrama Zvezde. Naravno biće nekih poraza, ali sada možemo da gledamo u svetlu budućnost ove ekipe. Napred Zvezda !!!

uros

pre 1 godinu

E. A kukalo se da ce Ivanovic da nas ukanali. Ne postoji sport u kom kvalitet trenera moze da utice vise na igru, nego sto je to slucaj u kosarci.

Sabre

pre 1 godinu

Ovakav Dobric je ono sto npr. Partizan ovih godina nema i zasto ne postizu nista. Jos kad je tu i Mitrovic, kad se makar defanzivno aktivira i Lazic, to je ta prevaga. Steta sto vise nemamo Kalinu i Davidovca, ali lepo je videti kada je i pored svih skupih stranaca na terenu najbolji domaci igrac.

anakin

pre 1 godinu

kada pogledam zelju igraca Zvezde danas u odnosu na Partizanove juce, ne mogu a da ne kazem da je ovo mnogo bolje i smislenije. ovi momci ginu za loptu dok se juce ovi drugi vukli po terenu...a nisam neko ko mrzi Partizan, naprotiv uzivam u dobroj kosarci.

POP

pre 1 godinu

Ognjen Dobrić k'o dizelka, svake godine isto, na početku sezone čisto da se odradi posao a onda eksplodira oko nove godine i bije sve do kraja!!! 😁😁😁

istoricar

pre 1 godinu

Kad zvezda igrao ovako dobro I borebeno stvarno uzivam gledajuci ih Pa mi nekako I nije toliko vazno na kraju dali ce zvezda pobediti ili ne. Nisam mogao ni Sanjati da ce se sve ovako okreniti za samo 6 utakmica od Kako je trener ivanovic.

E

pre 1 godinu

Secam se one sezone 97/98, promasene trojke Vojkana Bencica u finalu kupa Koraca, ovo kako Zvezda igra i kakvog trenera ima nisam video od tada, bravo momci, treneru doktore!!!

zoran

pre 1 godinu

-Mnogo vazan meč za Zvezdu.
Pobedom bi se Zvezda upotpunosti
priključila za moguću borbu u top 8.
Poraz bi devalvirao sve do sada postignuto od dolaska Duska Ivanović.
-Nekako je Zvezda usla u meč dosta opušteno jer su očekivali slabiji Virtuz zbog izostanka nekih igrača.
Dobili su disciplinovan Virtus i angazovan i kola su krenula nizbrdo.
Sad se treba vratiti brzo u meč, stabilizovati igru i brzo iznaći slabosti protivnika. Biće sve to tesko uraditi u hodu. Biće ovo još jedan težak meč i veoma iscrpljujuć.
- Očekivanja su bila jedno a ovo skroz nešto drugo.
-Svaki meč Zvezde u evroligi opako težak sa puno naboja i potrošnje.
-Ako ovaj meč Dusko Ivanović preokrene stvarno je onda trener da nema dalje.

onako

pre 1 godinu

Skariolo ozbiljan trener, veliko poštovanje za ovo što prikazuje Virtus i defanzivno i ofanzivno večeras.

Jeste da Zvezda ne izgleda kao do sada ali je i do protivnika.

Virtus ima dosta divljaka ali ima i igrače koji vodu nose a mogu da uzmu i koji šut.

Poluvreme je iskočio Vildoza inače bi gubili mnogo.

Avatar

pre 1 godinu

VELIKA CRVENA ZVEZDA!Sve sto su do sada uradili je za postovanje,bice ovo dobra sezona!Nije tako izgledalo na pocetku,ali sada smo sjajni!Samo podrska za nase momke!

veliki strumf

pre 1 godinu

Не могу да схватим игру Добрића и Марковића. Марковић стоји на центру, тапка лопту под 5,6,8 секунди и пар секунди пре истека напада је баци неком! Уз дужно поштовање то могу и ја. А Добрић узме ону лопту и крене негде у рекет, не зна ни он где… Или промаши или још чешће прода лопту. Па стварно невероватно.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Partizan je, nažalost, završio svoje za ovu sezonu. 😞 Stoga, srećno Zvezdi u borbi za Final 8 u EL!

I, naravno, čestitke na novoj tituli u ABA ligi! 👏

deki27

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan
Moram da prekinem pracenje fudbala da ti odgovorim.O kakvom provincijskom mentalitetu pricas,dali smo 83 poena,pobedili,stigli 10 razlike,sutnuli samo 3 bacanja a oni 23 i ti pricas o provincijskom mentalitetu zbog odlicne odbrane.Ili je mozda bolje da das 96 koseva a da primis 100

istoricar

pre 1 godinu

Kad zvezda igrao ovako dobro I borebeno stvarno uzivam gledajuci ih Pa mi nekako I nije toliko vazno na kraju dali ce zvezda pobediti ili ne. Nisam mogao ni Sanjati da ce se sve ovako okreniti za samo 6 utakmica od Kako je trener ivanovic.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Marković je CAR!!! Sa dva postignuta poena imao je indeks korisnosti 17! Kada se još neki igrači "probude" bićemo još jači. Prostora za napredak itekako ima,a Duško Ivanović iz meča u meč uspeva da dodatno unapredi kvalitet igre. Ponekad poraz dobro dođe,hvala ekipi Zadra koja je pomogla da se skrati agonija u kojoj smo bili.

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Kako je krenuo Ivanovic nece nikad izgubiti. Sta im je radio ne znam, ali funkcionise. Ljubomoran sam na te pobede, pogotovo dok se moj Partizan raspada. Dolaskom Zeljka ocekivao sam tako nesto i od njega, pa i vise, medjutim nema od toga nista, izgleda.
Cestitam na pobedama u EL. Predvidjam da mozete i dalje od osmine finala. Tu sam ocekivao moj Partizan, ali sada vise ne ocekujem. Onaj ko izgubi od Armanija i Valensije kuci nema sta tu traziti.

Dejan

pre 1 godinu

Bravo za trenera, bravo za igrače. Uz svo poštovanje za Radonjića, mislim da je glupo upoređivati ga sa Ivanovićem. Koliko je neizvesnih utakmica Radonjić izgubio, da ne govorim o tome da gotovo nisu postojale akcije u napadu. Sve se svodilo na jaku odbranu, pa šta bude. Neuporedivo Duško bolje vodi utakmicu, osmišljene akcije, kontrola dešavanja... Hvala Radonjiću za sve, ali Duško je za klasu iznad.

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Као окорелом Звездашу ми је заиста пуно срце! Ивановић је успео за непуних месец дана да веже 6 победа заредом, али има нешто много важније - свима је нашао улогу, маестрално распоредио минутажу и сви дају одређени допринос! Пробудио је најпре Ивановића и Петрушева, сада и Добрића и Митровића, човек је мајстор свог заната! Само напред, Звезда може у топ 8!

Sacrifice

pre 1 godinu

Људи буквално ГИНУ у одбрани. За такво пожртвовање прашта се и пораз, мада све личи на нову победу.

nele

pre 1 godinu

Ljudi, ne letite. Kakav crni F4 ili top 8? Realno, sve preko 12mesta je veliki uspeh za nas. Trenutno smo u formi ali je nemoguce da budes cele sezone u formi. Mi imamo dva vrhunska igraca (Vildoza/Nedovic) ostali ih imaju mnogo vise, niko manje od 5-6. Raspali Partizan ima 7 igraca te klase. A ovi nasi ostali igraci nisu bolji od rezervi u drugim timovima, tako da.. uzivajmo dok traje.
ABA liga bila i ostala prioritet, u EL dok nemamo budzet bar priblizno koliko Partizan ove godine nemoguce je da gadjamo F4.
I NAPRED ZVEZDA!

vladimir

pre 1 godinu

Uživanje je večeras bilo gledati ove momke.
Stef sa asistencijom, krađom i 8 skokova , Mitrović , Dobrić.
Nisam verovao da trener , iako veliko ime , toliko znači.

nismo isti

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan, 02. decembar 

zvezda ima kvalitet.
dva vrhunska igrača,10 dobrih.
a svi igraju za tim.
a tvoj provincijski mentalitet ne može da shvati.

basketaš

pre 1 godinu

Pefi Marković pokazao definiciju rezervnog plejmejkera. 2 poena, 5 asista, 8 skokova!
Šteta što nema jedno 4-5 godina manje, bio bi savršen kao pomoć Vildozi. Eto i ovakav pred penziju ima još uvek srca i volje da pomogne ekipu. Svaka mu čast, kao i svima!
Duško je doktor posla, držao bi ga do penzije sve i da ne osvoji Aba ligu i ne uđe u top 8. Zvezda boljeg trenera ne može naći.

treakss

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar 2022 21:02)

Vildoza ima ugovor za ovu i sledeću sezonu

Batko

pre 1 godinu

Dobrić je nešto večeras popio !!!
Nije normalno, mkajke mi da ovakvu energiju ima čovek

Teško da će ikada i jedan stranac da pravi paradu da prekine napad protivnika

NastyB

pre 1 godinu

@ Demar Derozan
Scvi vrhunski timovi gledaju da naprave dobru odbranu, pa tek onda dobar napad. Zato Realu, Barsi, Feneru, Efesu, Olimpijakosu niko ne može da uvali stotku. Evo, večeras Fener Realu dao samo 71. Rudonja utegao odbranu Pao i Žalgiris u Kaunasu im ubacio samo 67. Svi ti timovi gledaju da imaju što više two-way igrača, pa zato Partizan svaku utakmicu prima astal poena jer ima strogo ofanzivno orjentisane igrače.
I Radonji se dešavalo da mu Kej SI Rivers sipa 7 trojki na utakmici od toga 5 na jednu te istu foru, što kod Ivanovića ne bi bilo teorije da se desi, jer je Dejan „uzan“ trener koji se slabo prilagođava situaciji. Zato večeras početna postava sa Kuzmićem nije funkcionisala jer je Kuzma prespor za njihove brže i okretnije centra. Zato više nije ni ulazio u igru, koliko se sećam, dok bi kod Radonje i pored svega imao uobičajenu minutažu.
I opet, za razliku od Radonje, kod Ivanovića se vidi neka ideja u napadu. Igraju se često dupli blokovi, korišćenje udvajanja i mismeča, širenje odbrane prilikom izolacija i druge varijacije u odnosu na situaciju što je kod Dejana bila misaona imenica. Kod njega je bio pik i lopta pod koš, što je bilo odlično kad su igrali Jović i Marjanović, plus je imao šablonske tajmaute, izmene takve da svako dobije svoju minutažu, često seckajući momentum igre, što, opet, kod Ivanovića nije slučaj, pa Pefi traži izmenu kako ne bi izdahnuo na terenu.
OVA Zvezda nema dodira sa Radonjićevom jer ne igra SAMO odbranu.

zvezdale

pre 1 godinu

Duško igra košarkaški šah. Neverovatno kako u pravo vreme oseti dobitnu petorku, i što je najvažnije ne robuje nikakvim imenima i starim zaslugama. Večeras bez Nedovića u finišu, više Dobrića i Markovića, manje Petruševa a više Bentila, a do juče je bilo sve suprotno. Tako to rade majstori zanata.
Svaki meč priča za sebe.

Za 3 dana počistiti Željka i Skariola nije mala stvar. 4 uzastopna EL pobeda, 6 ukupno. Biće naravno i kriza i lošijih partija ali sistem, uloge i obrisi igre se odavno već vide.

Drago mi je što su svi momci kao jedan, digli se redom od Petruševa, Martina, Dobrića, Markovića. Svi oporavljeni i svi pomažu. Duško se očigledno uželeo posla i vidi se na oko da je motivisan i skoncentrisan. Samo podrška i ljubav za nove vetrove. Zvezda!

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Цибона, Добрићевих "1000 промашаја", цела хала му даје подршку, верује.....
Верујемо ми, верује Добрић, верује Ивановић.... Лазић гине, Марковић гине.....
Надам се да су ово схватили ови што су већ на Ф4.....

Rollo Tomasi

pre 1 godinu

Imali smo samo 3 slobodna bacanja,ali to nije rekord EL. Rekord EL (sezona 2016/17) drži Makabi na meču protiv Zvezde odigranom u Izraelu,kada za 40 minuta nisu izveli nijedno slobodno bacanje. To je bio jedan od mečeva iz Zvezdine serije od 7 uzastopnih pobeda.

POP

pre 1 godinu

Ognjen Dobrić k'o dizelka, svake godine isto, na početku sezone čisto da se odradi posao a onda eksplodira oko nove godine i bije sve do kraja!!! 😁😁😁

veliki strumf

pre 1 godinu

Једна од ствари која ми се јако свиђа код Ивановића за разлику од Радоњића је што он није ШАБЛОНСКИ ТРЕНЕР! Радоња је измене вршио по шаблону, тачно се знало ко када улази и излази и ко кога мења. Код Душка то никако није случај. Има опасан нос за измену, промену ритма… И тачно осети када да преломи меч. Из утакмице у утакмицу смо све сигурнији и бољи, одбрану смо затегли. Од кад је он дошао примили смо: 67 Асвел, 53 Цибона, 75 Алба (у регуларном делу), 68 Макаби, 74 Партизан и 74 Виртус. Дакле око 71 поен у просеку против евролигашких тимова (без Цибоне). Стварно сјајно!

Sofronije

pre 1 godinu

Ponos Železnika !
(Doktor, 2. decembar 2022 21:23) # Link komentara


BOl je tvoja velika što je Ponos Železnika, pre par dana razbucao srpski Makabi, a ovom pobedom je i u Evroligi ispred njega

uros

pre 1 godinu

E. A kukalo se da ce Ivanovic da nas ukanali. Ne postoji sport u kom kvalitet trenera moze da utice vise na igru, nego sto je to slucaj u kosarci.

SUNĐER BOB

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar

Vildoza je potpisao na 2 godine..

Dvokorak

pre 1 godinu

Imam utisak, kao i nkei drugi ovde, da Ivanovic mnogo vise ucestvuje u igri nego Radonjic, skoro nista ne prepusta "toku u takmice", uvek brzo reaguje (izmena, tajm-aut), i kad oseti da ima dobitnu petorku, pusti je da igra, ne preseca sablonskim izmenama.

Danas je poceo s Kuzmicem i brzo odustao od njega, trazio tajm-aut nakon 4 minuta prve 1/4 jer su poveli 11:4

Prepoznao je da je Ogi vatra veceras iako je krenuo s promasenim zicerom u prvom napadu, i ciglom za 3. Ispao igrac utakmice.

Za razliku od Radonje, u napda ima vise opcija kad se lopta spusta u reket, cesto se vrati otvorenom suteru, ili neko ide na protrcavanje po ceonoj. Tu je Mitar postao kjucni igrac. Imamo vise laganih timskih poena koji nisu iz kontre ili polukontre.

Veceras prakticno bez Nedovica.

Uspeo je za kratko vreme da digne nivo energije svima koji dobijaju minute.

Jedva cekam da vidim kako ce uklopiti Ilica.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Masu gresaka je Zvezda ove sezone napravila, sa Jovanovicem i mnogim igracima, ali kako ubodose ovog Vildozu, to mi nije jasno.
Covjek je za nase prilike bomba atomska.
Veceras puno gresaka, ispraznjenost od derbija ali nadajmo se najboljem.

super

pre 1 godinu

javi se top 13...do pre tri kola ste likovali okrecali tabelu a sada?ne uzimaju se titule u novembru-decembru to smo van rekli!Bravo za sve a naročito raduje Dobrić konačno se vratio!

Misko

pre 1 godinu

Ranoranilac
Potpuno se slazem. Ni meni nije jasno kako je Vildoza dosao( moze da igra bilo gde......ne sumnjam da je dobro placen).Samo da Nedovic ostane zdrav, Zvezda ima vrhunski bekovski par!
Napred Zvezda!!!!!!

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.
(zex, 02. decembar 2022 19:38)

Dobro, bas se i ne bi reklo da nam je roster mali/uzak... fino smo popunjeni na svim pozicijama brojcano, i neki igraci jesu tanki za vece domete u EL, ali daleko od toga da smo tanki i slabi da se umesamo u borbu za Top8. Imamo 2 igraca top EL klase, Nedovica i Vildozu, ostali su ratnici, ali je roster pun, izbalansiran dobro izmedju niskih i visokih igraca.

Гробари Железник

pre 1 godinu

Ако је дошао да ради у интересу српске кошарке а пошто не даје нашим играчима да играју, највећи тренер на свету би бар морао да пусти Звезду следеће коло јер она има реалне шансе за ф8. Ми смо се тамо већ пласирали после четири кола.

У ствари, не мора да је пусти, треба само да води екипу као и до сада.

DrL

pre 1 godinu

Uz sjajne rezultate , dobijamo nove igrace...Veceras Dobric,Markovic ,Petrusev..Sve se sklapa u sampionsku puzlu! Naravno koncipiranu na cvrstoj odbrani . Baza su domaci igraci pojacani sa kvalitetnim stranim. To je dobitna varijanta za finis kad se bude igralo "za pare". Mi to tako poslednju deceniju..

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Koliko bolje igra Dobric od dolaska Duska, neverovatno!!!!
(Aki, 02. decembar 2022 19:35)

Svi osim Bentila igraju bolje, i to osetno bolje nego pre samo mesec dana. Bentil je negde u nivou onog sto je igrao pre promene trenera, samo manje lopta ide na njega i u smislenijim akcijama, pa i to deluje bolje.

deki27

pre 1 godinu

Ovo je bilo milina za gledati,cak i u prvoj deonici kada smo gubili,videla se zelja i borbenost.Lazic i Pefi objasnili neke stvari a namerno pominjem njih a ne Dobriva i Vildozu.Dobili smo ovo sa samo 3 izvedena slobodna bacanja i 5 poena Nedovica.Zvezda u naletu i u odlicnom raspolozenju docekujemo prvi drbi u EL.Do kraja Decembra samo putujemo u Podgoricu protiv SC Derbija i u Atinu,sve vreme smo u Beogradu.Sve u svemu ,imamo mnoooogo razloga da budemo zadovoljni.Prelazimo na fudbal-ajmo ajde svi u napad

anakin

pre 1 godinu

kada pogledam zelju igraca Zvezde danas u odnosu na Partizanove juce, ne mogu a da ne kazem da je ovo mnogo bolje i smislenije. ovi momci ginu za loptu dok se juce ovi drugi vukli po terenu...a nisam neko ko mrzi Partizan, naprotiv uzivam u dobroj kosarci.

Sabre

pre 1 godinu

Ovakav Dobric je ono sto npr. Partizan ovih godina nema i zasto ne postizu nista. Jos kad je tu i Mitrovic, kad se makar defanzivno aktivira i Lazic, to je ta prevaga. Steta sto vise nemamo Kalinu i Davidovca, ali lepo je videti kada je i pored svih skupih stranaca na terenu najbolji domaci igrac.

Pall Mall

pre 1 godinu

Pa kažu stručnjaci sa interneta nije do trenera. Hahyhahaha. Bravo Dusko Ivanovicu bravo doktore zahvaljujući tebi sa ovim prosečnim rosterom igrača ubijas od košarke. Da je ostao Jovanovic imali bi jednu pobedu nista vise. Ovako Ivanovic je sve to poslužio i zna se ko sta igra i gde mu je mesto. Dao je ovoj ekipi slobodu volju zelju podigao im samopouzdanje i evo rezultata. Nedao ti Bog da ima jos dva tri vrhunska igrača bili bi glavni hit EL. Svaka čast majstore bio si ekstra košarkaš a i trener si sami vrh.

g

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića sve se promenilo, daje se više koševa, odbrana još bolja i to sa istim igračima
Putokaz za partizan, dovedite boljeg trenera

Bocko

pre 1 godinu

Važna pobeda. Po meni je jednako važno da smo, konačno, dobili i Dobrića u napadu. Maksimalno je iskoristio Nedovićevo " odsustvo ". Uzgred, mislim da je oboren jedan rekord Evro lige. Nikad domaćin nije izveo manje slobodnih bacanja.

Капа доле

pre 1 godinu

Снимак другог полувремена пренети на CD и делити уз уџбеник "Како се гине у одбрани"

garda

pre 1 godinu

Zvezda bi sa dva prava pojacanja mogla ove sezone iznenadjujuce daleko da dogura. Pre par nedelja sam pisao ovde da ce svima biti lakse da igraju kada Dobric vrati formu, izgleda da je vec tako. Nismo vise u losoj poziciji uopste.

Миле

pre 1 godinu

Шта оно рекосте ономад: Добрићу, да се не љубимо?
Шта кажете, Марковић рањени пуж?

zex

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.

Стара школа

pre 1 godinu

Браво за Добрића, и за све наше момке!!! Тако се гине за свој клуб и своје навијаче! Срце ми је пуно кад гледам ову нашу децу!
НАПРЕД, ЗВЕЗДО, ОВА СЕРИЈА ЋЕ СЕ НАСТАВИТИ!!!

objektivan

pre 1 godinu

Odlična Zvezda !! Velika pobeda u jednoj veoma dobroj utakmici. Svi igrači su dali sve od sebe, a posebno Marković (kao u najboljim danima) i Dobrić. Mitrović, Nedović i Vildosa srandardni, odlični. Bentil, Martin u Petrušev, vrlo dobri. Lazić i Holand, dovoljno dobri da daju potreban doprinos pobedi. Duško Ivanović, fantastičan trener, našao je mesto i ulogu svakom igraču, bez obzira što nije selektovao ekipu. Nadam se još boljim igrama Zvezde. Naravno biće nekih poraza, ali sada možemo da gledamo u svetlu budućnost ove ekipe. Napred Zvezda !!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast. U hali je prava zurka i podrska kakvu momci zasluzuju. Svaka cast Dusku i svim igracima na jos jednoj velikoj pobedi.

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Moram opet da pustim komentar,a samo zbog opsteg utiska.Bas sve je savrseno veceras.Atmosfera kosarkaska,navijanje od samog pocetka bez predaha,zalaganje igraca,ucestvovanje trenera u igri i na kraju pobeda.Petrusev,Dobric pa i sam Nedovic drugi igraci.Markovic kao da je neki dobri duh usao u njega,bez greske.Jedino sto je malo zasmetalo veceras su sudije ali neka ovako nam je sladje.Velika Zvezda

toboparaliza

pre 1 godinu

Je l' sad jasno šta znači struka, šta znači trener znalac? Sa maltene istim igračima, nešto uigranijim Vildozom tek. Jovanović je dobar trener ali nije dorastao EL još uvek, nema preskakanja stepenica kao i u životu uopšte.

Душан

pre 1 godinu

Најозбиљнији тренер до сад,најбољи тим до сада делује да би могли далеко. Повредом Ивановића остали смо на једном правом плеју то може да буде проблем. Волео бих да видим Илића коначно и можда Радуљицу уместо Кузмића.

vasavlada

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.

Avatar

pre 1 godinu

VELIKA CRVENA ZVEZDA!Sve sto su do sada uradili je za postovanje,bice ovo dobra sezona!Nije tako izgledalo na pocetku,ali sada smo sjajni!Samo podrska za nase momke!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

deki 27, pusti ti Derozana..covek je expert za golf, bilijar i stoni tenis. Do juce je za kosarkasku loptu mislio da je medicinka. Voli da komentarise sport o kome blage veze nema. Voli da pise dugacke komentate bez ikakvog smisla. Takav je i to je to. Tu mogu da pomognu samo specijalne institucije.

E

pre 1 godinu

Secam se one sezone 97/98, promasene trojke Vojkana Bencica u finalu kupa Koraca, ovo kako Zvezda igra i kakvog trenera ima nisam video od tada, bravo momci, treneru doktore!!!

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Partizan je, nažalost, završio svoje za ovu sezonu. 😞 Stoga, srećno Zvezdi u borbi za Final 8 u EL!

I, naravno, čestitke na novoj tituli u ABA ligi! 👏

БРАВО!!!

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

Goran

pre 1 godinu

Bravo momci, idemo dalje. Mocan je ovo tim. Dusan Ivanovic je podigao novo igre.. Nadam se da je ovo samo pocetka serije. Ok, doci ce i porazi ali tada treba biti jos snaznije uz ove momke, zasluzili su.

fliper

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.
(Azerot, 02. decembar 2022 19:54)


U rotaciju da upadnu Ilić, Lazarević i Raduljica??? Ne budi smešan, niko od njih neće biti u rotaciji.
Od svih što si nabrojao samo ce Ivanović biti u rotaciju.

I love this game

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

Azerot

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.

Logan 57

pre 1 godinu

Partizanovac Sam,svaka cast Zvezdi sada ce da pobede I nas koji nemamo centra I pleja,steta sto Ivanovic nije pomogao Podgorickoj Busucnosti.

zoran

pre 1 godinu

-Mnogo vazan meč za Zvezdu.
Pobedom bi se Zvezda upotpunosti
priključila za moguću borbu u top 8.
Poraz bi devalvirao sve do sada postignuto od dolaska Duska Ivanović.
-Nekako je Zvezda usla u meč dosta opušteno jer su očekivali slabiji Virtuz zbog izostanka nekih igrača.
Dobili su disciplinovan Virtus i angazovan i kola su krenula nizbrdo.
Sad se treba vratiti brzo u meč, stabilizovati igru i brzo iznaći slabosti protivnika. Biće sve to tesko uraditi u hodu. Biće ovo još jedan težak meč i veoma iscrpljujuć.
- Očekivanja su bila jedno a ovo skroz nešto drugo.
-Svaki meč Zvezde u evroligi opako težak sa puno naboja i potrošnje.
-Ako ovaj meč Dusko Ivanović preokrene stvarno je onda trener da nema dalje.

anakin

pre 1 godinu

holand i bentil ne mogu da odbrane nista. tu je problem...na 1 se krpimo bez Ivanovica koji je poceo da lici na igraca i opet se povredio. bice ovo dobro. msm da smo blizi pobedi nego porazu.

Radonja car

pre 1 godinu

Ima zaista puno pozitivnih utisaka sa ove utakmice, ali je na mene najviše ostavilo utisak to kako igrači koji su na klupi prate meč, kako sufliraju saigračima na terenu šta treba da rade i kako se savadjaju sa sudijama, i to ne jedan igrač nego cela klupa! To je neki žar koji dugo nije vidjen.

onako

pre 1 godinu

Skariolo ozbiljan trener, veliko poštovanje za ovo što prikazuje Virtus i defanzivno i ofanzivno večeras.

Jeste da Zvezda ne izgleda kao do sada ali je i do protivnika.

Virtus ima dosta divljaka ali ima i igrače koji vodu nose a mogu da uzmu i koji šut.

Poluvreme je iskočio Vildoza inače bi gubili mnogo.

neca.

pre 1 godinu

Moj najomiljeniji ograč dok je igrao a treneri Slavnić, Maljković, Aca Nikolić, talenat i treneri. Tu je nešto i Šaper radio. A duško? Prvak Evrope a imali smo i Dražena i još puno njih.

veliki strumf

pre 1 godinu

Не могу да схватим игру Добрића и Марковића. Марковић стоји на центру, тапка лопту под 5,6,8 секунди и пар секунди пре истека напада је баци неком! Уз дужно поштовање то могу и ја. А Добрић узме ону лопту и крене негде у рекет, не зна ни он где… Или промаши или још чешће прода лопту. Па стварно невероватно.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Zika, mislis pre Frejzera? Zato sto je Valinskas vise kombo bek a Frejzer plej? Ne znam, po meni su oba super igraci. Zavisi sta Dusku treba od ta dva.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.

veliki strumf

pre 1 godinu

Не могу да схватим игру Добрића и Марковића. Марковић стоји на центру, тапка лопту под 5,6,8 секунди и пар секунди пре истека напада је баци неком! Уз дужно поштовање то могу и ја. А Добрић узме ону лопту и крене негде у рекет, не зна ни он где… Или промаши или још чешће прода лопту. Па стварно невероватно.

anakin

pre 1 godinu

holand i bentil ne mogu da odbrane nista. tu je problem...na 1 se krpimo bez Ivanovica koji je poceo da lici na igraca i opet se povredio. bice ovo dobro. msm da smo blizi pobedi nego porazu.

nele

pre 1 godinu

Ljudi, ne letite. Kakav crni F4 ili top 8? Realno, sve preko 12mesta je veliki uspeh za nas. Trenutno smo u formi ali je nemoguce da budes cele sezone u formi. Mi imamo dva vrhunska igraca (Vildoza/Nedovic) ostali ih imaju mnogo vise, niko manje od 5-6. Raspali Partizan ima 7 igraca te klase. A ovi nasi ostali igraci nisu bolji od rezervi u drugim timovima, tako da.. uzivajmo dok traje.
ABA liga bila i ostala prioritet, u EL dok nemamo budzet bar priblizno koliko Partizan ove godine nemoguce je da gadjamo F4.
I NAPRED ZVEZDA!

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Partizan je, nažalost, završio svoje za ovu sezonu. 😞 Stoga, srećno Zvezdi u borbi za Final 8 u EL!

I, naravno, čestitke na novoj tituli u ABA ligi! 👏

vasavlada

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.

Logan 57

pre 1 godinu

Partizanovac Sam,svaka cast Zvezdi sada ce da pobede I nas koji nemamo centra I pleja,steta sto Ivanovic nije pomogao Podgorickoj Busucnosti.

fliper

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.
(Azerot, 02. decembar 2022 19:54)


U rotaciju da upadnu Ilić, Lazarević i Raduljica??? Ne budi smešan, niko od njih neće biti u rotaciji.
Od svih što si nabrojao samo ce Ivanović biti u rotaciju.

onako

pre 1 godinu

Skariolo ozbiljan trener, veliko poštovanje za ovo što prikazuje Virtus i defanzivno i ofanzivno večeras.

Jeste da Zvezda ne izgleda kao do sada ali je i do protivnika.

Virtus ima dosta divljaka ali ima i igrače koji vodu nose a mogu da uzmu i koji šut.

Poluvreme je iskočio Vildoza inače bi gubili mnogo.

deki27

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan
Moram da prekinem pracenje fudbala da ti odgovorim.O kakvom provincijskom mentalitetu pricas,dali smo 83 poena,pobedili,stigli 10 razlike,sutnuli samo 3 bacanja a oni 23 i ti pricas o provincijskom mentalitetu zbog odlicne odbrane.Ili je mozda bolje da das 96 koseva a da primis 100

zoran

pre 1 godinu

-Mnogo vazan meč za Zvezdu.
Pobedom bi se Zvezda upotpunosti
priključila za moguću borbu u top 8.
Poraz bi devalvirao sve do sada postignuto od dolaska Duska Ivanović.
-Nekako je Zvezda usla u meč dosta opušteno jer su očekivali slabiji Virtuz zbog izostanka nekih igrača.
Dobili su disciplinovan Virtus i angazovan i kola su krenula nizbrdo.
Sad se treba vratiti brzo u meč, stabilizovati igru i brzo iznaći slabosti protivnika. Biće sve to tesko uraditi u hodu. Biće ovo još jedan težak meč i veoma iscrpljujuć.
- Očekivanja su bila jedno a ovo skroz nešto drugo.
-Svaki meč Zvezde u evroligi opako težak sa puno naboja i potrošnje.
-Ako ovaj meč Dusko Ivanović preokrene stvarno je onda trener da nema dalje.

Rollo Tomasi

pre 1 godinu

Imali smo samo 3 slobodna bacanja,ali to nije rekord EL. Rekord EL (sezona 2016/17) drži Makabi na meču protiv Zvezde odigranom u Izraelu,kada za 40 minuta nisu izveli nijedno slobodno bacanje. To je bio jedan od mečeva iz Zvezdine serije od 7 uzastopnih pobeda.

Azerot

pre 1 godinu

Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.

profesor Baltazar

pre 1 godinu

Kako je krenuo Ivanovic nece nikad izgubiti. Sta im je radio ne znam, ali funkcionise. Ljubomoran sam na te pobede, pogotovo dok se moj Partizan raspada. Dolaskom Zeljka ocekivao sam tako nesto i od njega, pa i vise, medjutim nema od toga nista, izgleda.
Cestitam na pobedama u EL. Predvidjam da mozete i dalje od osmine finala. Tu sam ocekivao moj Partizan, ali sada vise ne ocekujem. Onaj ko izgubi od Armanija i Valensije kuci nema sta tu traziti.

Dejan

pre 1 godinu

Bravo za trenera, bravo za igrače. Uz svo poštovanje za Radonjića, mislim da je glupo upoređivati ga sa Ivanovićem. Koliko je neizvesnih utakmica Radonjić izgubio, da ne govorim o tome da gotovo nisu postojale akcije u napadu. Sve se svodilo na jaku odbranu, pa šta bude. Neuporedivo Duško bolje vodi utakmicu, osmišljene akcije, kontrola dešavanja... Hvala Radonjiću za sve, ali Duško je za klasu iznad.

istoricar

pre 1 godinu

Kad zvezda igrao ovako dobro I borebeno stvarno uzivam gledajuci ih Pa mi nekako I nije toliko vazno na kraju dali ce zvezda pobediti ili ne. Nisam mogao ni Sanjati da ce se sve ovako okreniti za samo 6 utakmica od Kako je trener ivanovic.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.
(zex, 02. decembar 2022 19:38)

Dobro, bas se i ne bi reklo da nam je roster mali/uzak... fino smo popunjeni na svim pozicijama brojcano, i neki igraci jesu tanki za vece domete u EL, ali daleko od toga da smo tanki i slabi da se umesamo u borbu za Top8. Imamo 2 igraca top EL klase, Nedovica i Vildozu, ostali su ratnici, ali je roster pun, izbalansiran dobro izmedju niskih i visokih igraca.

NastyB

pre 1 godinu

@ Demar Derozan
Scvi vrhunski timovi gledaju da naprave dobru odbranu, pa tek onda dobar napad. Zato Realu, Barsi, Feneru, Efesu, Olimpijakosu niko ne može da uvali stotku. Evo, večeras Fener Realu dao samo 71. Rudonja utegao odbranu Pao i Žalgiris u Kaunasu im ubacio samo 67. Svi ti timovi gledaju da imaju što više two-way igrača, pa zato Partizan svaku utakmicu prima astal poena jer ima strogo ofanzivno orjentisane igrače.
I Radonji se dešavalo da mu Kej SI Rivers sipa 7 trojki na utakmici od toga 5 na jednu te istu foru, što kod Ivanovića ne bi bilo teorije da se desi, jer je Dejan „uzan“ trener koji se slabo prilagođava situaciji. Zato večeras početna postava sa Kuzmićem nije funkcionisala jer je Kuzma prespor za njihove brže i okretnije centra. Zato više nije ni ulazio u igru, koliko se sećam, dok bi kod Radonje i pored svega imao uobičajenu minutažu.
I opet, za razliku od Radonje, kod Ivanovića se vidi neka ideja u napadu. Igraju se često dupli blokovi, korišćenje udvajanja i mismeča, širenje odbrane prilikom izolacija i druge varijacije u odnosu na situaciju što je kod Dejana bila misaona imenica. Kod njega je bio pik i lopta pod koš, što je bilo odlično kad su igrali Jović i Marjanović, plus je imao šablonske tajmaute, izmene takve da svako dobije svoju minutažu, često seckajući momentum igre, što, opet, kod Ivanovića nije slučaj, pa Pefi traži izmenu kako ne bi izdahnuo na terenu.
OVA Zvezda nema dodira sa Radonjićevom jer ne igra SAMO odbranu.

Гробари Железник

pre 1 godinu

Ако је дошао да ради у интересу српске кошарке а пошто не даје нашим играчима да играју, највећи тренер на свету би бар морао да пусти Звезду следеће коло јер она има реалне шансе за ф8. Ми смо се тамо већ пласирали после четири кола.

У ствари, не мора да је пусти, треба само да води екипу као и до сада.

Jackie Treehorn

pre 1 godinu

Marković je CAR!!! Sa dva postignuta poena imao je indeks korisnosti 17! Kada se još neki igrači "probude" bićemo još jači. Prostora za napredak itekako ima,a Duško Ivanović iz meča u meč uspeva da dodatno unapredi kvalitet igre. Ponekad poraz dobro dođe,hvala ekipi Zadra koja je pomogla da se skrati agonija u kojoj smo bili.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Masu gresaka je Zvezda ove sezone napravila, sa Jovanovicem i mnogim igracima, ali kako ubodose ovog Vildozu, to mi nije jasno.
Covjek je za nase prilike bomba atomska.
Veceras puno gresaka, ispraznjenost od derbija ali nadajmo se najboljem.

Sacrifice

pre 1 godinu

Људи буквално ГИНУ у одбрани. За такво пожртвовање прашта се и пораз, мада све личи на нову победу.

Стара школа

pre 1 godinu

Браво за Добрића, и за све наше момке!!! Тако се гине за свој клуб и своје навијаче! Срце ми је пуно кад гледам ову нашу децу!
НАПРЕД, ЗВЕЗДО, ОВА СЕРИЈА ЋЕ СЕ НАСТАВИТИ!!!

Bocko

pre 1 godinu

Važna pobeda. Po meni je jednako važno da smo, konačno, dobili i Dobrića u napadu. Maksimalno je iskoristio Nedovićevo " odsustvo ". Uzgred, mislim da je oboren jedan rekord Evro lige. Nikad domaćin nije izveo manje slobodnih bacanja.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Цибона, Добрићевих "1000 промашаја", цела хала му даје подршку, верује.....
Верујемо ми, верује Добрић, верује Ивановић.... Лазић гине, Марковић гине.....
Надам се да су ово схватили ови што су већ на Ф4.....

Sofronije

pre 1 godinu

Ponos Železnika !
(Doktor, 2. decembar 2022 21:23) # Link komentara


BOl je tvoja velika što je Ponos Železnika, pre par dana razbucao srpski Makabi, a ovom pobedom je i u Evroligi ispred njega

Душан

pre 1 godinu

Најозбиљнији тренер до сад,најбољи тим до сада делује да би могли далеко. Повредом Ивановића остали смо на једном правом плеју то може да буде проблем. Волео бих да видим Илића коначно и можда Радуљицу уместо Кузмића.

Sabre

pre 1 godinu

Ovakav Dobric je ono sto npr. Partizan ovih godina nema i zasto ne postizu nista. Jos kad je tu i Mitrovic, kad se makar defanzivno aktivira i Lazic, to je ta prevaga. Steta sto vise nemamo Kalinu i Davidovca, ali lepo je videti kada je i pored svih skupih stranaca na terenu najbolji domaci igrac.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Koliko bolje igra Dobric od dolaska Duska, neverovatno!!!!
(Aki, 02. decembar 2022 19:35)

Svi osim Bentila igraju bolje, i to osetno bolje nego pre samo mesec dana. Bentil je negde u nivou onog sto je igrao pre promene trenera, samo manje lopta ide na njega i u smislenijim akcijama, pa i to deluje bolje.

super

pre 1 godinu

javi se top 13...do pre tri kola ste likovali okrecali tabelu a sada?ne uzimaju se titule u novembru-decembru to smo van rekli!Bravo za sve a naročito raduje Dobrić konačno se vratio!

zvezdale

pre 1 godinu

Duško igra košarkaški šah. Neverovatno kako u pravo vreme oseti dobitnu petorku, i što je najvažnije ne robuje nikakvim imenima i starim zaslugama. Večeras bez Nedovića u finišu, više Dobrića i Markovića, manje Petruševa a više Bentila, a do juče je bilo sve suprotno. Tako to rade majstori zanata.
Svaki meč priča za sebe.

Za 3 dana počistiti Željka i Skariola nije mala stvar. 4 uzastopna EL pobeda, 6 ukupno. Biće naravno i kriza i lošijih partija ali sistem, uloge i obrisi igre se odavno već vide.

Drago mi je što su svi momci kao jedan, digli se redom od Petruševa, Martina, Dobrića, Markovića. Svi oporavljeni i svi pomažu. Duško se očigledno uželeo posla i vidi se na oko da je motivisan i skoncentrisan. Samo podrška i ljubav za nove vetrove. Zvezda!

Avatar

pre 1 godinu

VELIKA CRVENA ZVEZDA!Sve sto su do sada uradili je za postovanje,bice ovo dobra sezona!Nije tako izgledalo na pocetku,ali sada smo sjajni!Samo podrska za nase momke!

POP

pre 1 godinu

Ognjen Dobrić k'o dizelka, svake godine isto, na početku sezone čisto da se odradi posao a onda eksplodira oko nove godine i bije sve do kraja!!! 😁😁😁

Batko

pre 1 godinu

Dobrić je nešto večeras popio !!!
Nije normalno, mkajke mi da ovakvu energiju ima čovek

Teško da će ikada i jedan stranac da pravi paradu da prekine napad protivnika

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

deki 27, pusti ti Derozana..covek je expert za golf, bilijar i stoni tenis. Do juce je za kosarkasku loptu mislio da je medicinka. Voli da komentarise sport o kome blage veze nema. Voli da pise dugacke komentate bez ikakvog smisla. Takav je i to je to. Tu mogu da pomognu samo specijalne institucije.

nismo isti

pre 1 godinu

Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
(Demar Derozan, 02. decembar 

zvezda ima kvalitet.
dva vrhunska igrača,10 dobrih.
a svi igraju za tim.
a tvoj provincijski mentalitet ne može da shvati.

veliki strumf

pre 1 godinu

Једна од ствари која ми се јако свиђа код Ивановића за разлику од Радоњића је што он није ШАБЛОНСКИ ТРЕНЕР! Радоња је измене вршио по шаблону, тачно се знало ко када улази и излази и ко кога мења. Код Душка то никако није случај. Има опасан нос за измену, промену ритма… И тачно осети када да преломи меч. Из утакмице у утакмицу смо све сигурнији и бољи, одбрану смо затегли. Од кад је он дошао примили смо: 67 Асвел, 53 Цибона, 75 Алба (у регуларном делу), 68 Макаби, 74 Партизан и 74 Виртус. Дакле око 71 поен у просеку против евролигашких тимова (без Цибоне). Стварно сјајно!

Dvokorak

pre 1 godinu

Imam utisak, kao i nkei drugi ovde, da Ivanovic mnogo vise ucestvuje u igri nego Radonjic, skoro nista ne prepusta "toku u takmice", uvek brzo reaguje (izmena, tajm-aut), i kad oseti da ima dobitnu petorku, pusti je da igra, ne preseca sablonskim izmenama.

Danas je poceo s Kuzmicem i brzo odustao od njega, trazio tajm-aut nakon 4 minuta prve 1/4 jer su poveli 11:4

Prepoznao je da je Ogi vatra veceras iako je krenuo s promasenim zicerom u prvom napadu, i ciglom za 3. Ispao igrac utakmice.

Za razliku od Radonje, u napda ima vise opcija kad se lopta spusta u reket, cesto se vrati otvorenom suteru, ili neko ide na protrcavanje po ceonoj. Tu je Mitar postao kjucni igrac. Imamo vise laganih timskih poena koji nisu iz kontre ili polukontre.

Veceras prakticno bez Nedovica.

Uspeo je za kratko vreme da digne nivo energije svima koji dobijaju minute.

Jedva cekam da vidim kako ce uklopiti Ilica.

zex

pre 1 godinu

Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.

g

pre 1 godinu

Dolaskom Ivanovića sve se promenilo, daje se više koševa, odbrana još bolja i to sa istim igračima
Putokaz za partizan, dovedite boljeg trenera

Капа доле

pre 1 godinu

Снимак другог полувремена пренети на CD и делити уз уџбеник "Како се гине у одбрани"

objektivan

pre 1 godinu

Odlična Zvezda !! Velika pobeda u jednoj veoma dobroj utakmici. Svi igrači su dali sve od sebe, a posebno Marković (kao u najboljim danima) i Dobrić. Mitrović, Nedović i Vildosa srandardni, odlični. Bentil, Martin u Petrušev, vrlo dobri. Lazić i Holand, dovoljno dobri da daju potreban doprinos pobedi. Duško Ivanović, fantastičan trener, našao je mesto i ulogu svakom igraču, bez obzira što nije selektovao ekipu. Nadam se još boljim igrama Zvezde. Naravno biće nekih poraza, ali sada možemo da gledamo u svetlu budućnost ove ekipe. Napred Zvezda !!!

Misko

pre 1 godinu

Ranoranilac
Potpuno se slazem. Ni meni nije jasno kako je Vildoza dosao( moze da igra bilo gde......ne sumnjam da je dobro placen).Samo da Nedovic ostane zdrav, Zvezda ima vrhunski bekovski par!
Napred Zvezda!!!!!!

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Као окорелом Звездашу ми је заиста пуно срце! Ивановић је успео за непуних месец дана да веже 6 победа заредом, али има нешто много важније - свима је нашао улогу, маестрално распоредио минутажу и сви дају одређени допринос! Пробудио је најпре Ивановића и Петрушева, сада и Добрића и Митровића, човек је мајстор свог заната! Само напред, Звезда може у топ 8!

treakss

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar 2022 21:02)

Vildoza ima ugovor za ovu i sledeću sezonu

DrL

pre 1 godinu

Uz sjajne rezultate , dobijamo nove igrace...Veceras Dobric,Markovic ,Petrusev..Sve se sklapa u sampionsku puzlu! Naravno koncipiranu na cvrstoj odbrani . Baza su domaci igraci pojacani sa kvalitetnim stranim. To je dobitna varijanta za finis kad se bude igralo "za pare". Mi to tako poslednju deceniju..

basketaš

pre 1 godinu

Pefi Marković pokazao definiciju rezervnog plejmejkera. 2 poena, 5 asista, 8 skokova!
Šteta što nema jedno 4-5 godina manje, bio bi savršen kao pomoć Vildozi. Eto i ovakav pred penziju ima još uvek srca i volje da pomogne ekipu. Svaka mu čast, kao i svima!
Duško je doktor posla, držao bi ga do penzije sve i da ne osvoji Aba ligu i ne uđe u top 8. Zvezda boljeg trenera ne može naći.

anakin

pre 1 godinu

kada pogledam zelju igraca Zvezde danas u odnosu na Partizanove juce, ne mogu a da ne kazem da je ovo mnogo bolje i smislenije. ovi momci ginu za loptu dok se juce ovi drugi vukli po terenu...a nisam neko ko mrzi Partizan, naprotiv uzivam u dobroj kosarci.

E

pre 1 godinu

Secam se one sezone 97/98, promasene trojke Vojkana Bencica u finalu kupa Koraca, ovo kako Zvezda igra i kakvog trenera ima nisam video od tada, bravo momci, treneru doktore!!!

Миле

pre 1 godinu

Шта оно рекосте ономад: Добрићу, да се не љубимо?
Шта кажете, Марковић рањени пуж?

Goran

pre 1 godinu

Bravo momci, idemo dalje. Mocan je ovo tim. Dusan Ivanovic je podigao novo igre.. Nadam se da je ovo samo pocetka serije. Ok, doci ce i porazi ali tada treba biti jos snaznije uz ove momke, zasluzili su.

deki27

pre 1 godinu

Ovo je bilo milina za gledati,cak i u prvoj deonici kada smo gubili,videla se zelja i borbenost.Lazic i Pefi objasnili neke stvari a namerno pominjem njih a ne Dobriva i Vildozu.Dobili smo ovo sa samo 3 izvedena slobodna bacanja i 5 poena Nedovica.Zvezda u naletu i u odlicnom raspolozenju docekujemo prvi drbi u EL.Do kraja Decembra samo putujemo u Podgoricu protiv SC Derbija i u Atinu,sve vreme smo u Beogradu.Sve u svemu ,imamo mnoooogo razloga da budemo zadovoljni.Prelazimo na fudbal-ajmo ajde svi u napad

vladimir

pre 1 godinu

Uživanje je večeras bilo gledati ove momke.
Stef sa asistencijom, krađom i 8 skokova , Mitrović , Dobrić.
Nisam verovao da trener , iako veliko ime , toliko znači.

garda

pre 1 godinu

Zvezda bi sa dva prava pojacanja mogla ove sezone iznenadjujuce daleko da dogura. Pre par nedelja sam pisao ovde da ce svima biti lakse da igraju kada Dobric vrati formu, izgleda da je vec tako. Nismo vise u losoj poziciji uopste.

SUNĐER BOB

pre 1 godinu

Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
(vasavlada, 02. decembar

Vildoza je potpisao na 2 godine..

uros

pre 1 godinu

E. A kukalo se da ce Ivanovic da nas ukanali. Ne postoji sport u kom kvalitet trenera moze da utice vise na igru, nego sto je to slucaj u kosarci.

БРАВО!!!

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Moram opet da pustim komentar,a samo zbog opsteg utiska.Bas sve je savrseno veceras.Atmosfera kosarkaska,navijanje od samog pocetka bez predaha,zalaganje igraca,ucestvovanje trenera u igri i na kraju pobeda.Petrusev,Dobric pa i sam Nedovic drugi igraci.Markovic kao da je neki dobri duh usao u njega,bez greske.Jedino sto je malo zasmetalo veceras su sudije ali neka ovako nam je sladje.Velika Zvezda

toboparaliza

pre 1 godinu

Je l' sad jasno šta znači struka, šta znači trener znalac? Sa maltene istim igračima, nešto uigranijim Vildozom tek. Jovanović je dobar trener ali nije dorastao EL još uvek, nema preskakanja stepenica kao i u životu uopšte.

I love this game

pre 1 godinu

Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?

Pall Mall

pre 1 godinu

Pa kažu stručnjaci sa interneta nije do trenera. Hahyhahaha. Bravo Dusko Ivanovicu bravo doktore zahvaljujući tebi sa ovim prosečnim rosterom igrača ubijas od košarke. Da je ostao Jovanovic imali bi jednu pobedu nista vise. Ovako Ivanovic je sve to poslužio i zna se ko sta igra i gde mu je mesto. Dao je ovoj ekipi slobodu volju zelju podigao im samopouzdanje i evo rezultata. Nedao ti Bog da ima jos dva tri vrhunska igrača bili bi glavni hit EL. Svaka čast majstore bio si ekstra košarkaš a i trener si sami vrh.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast. U hali je prava zurka i podrska kakvu momci zasluzuju. Svaka cast Dusku i svim igracima na jos jednoj velikoj pobedi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Zika, mislis pre Frejzera? Zato sto je Valinskas vise kombo bek a Frejzer plej? Ne znam, po meni su oba super igraci. Zavisi sta Dusku treba od ta dva.

neca.

pre 1 godinu

Moj najomiljeniji ograč dok je igrao a treneri Slavnić, Maljković, Aca Nikolić, talenat i treneri. Tu je nešto i Šaper radio. A duško? Prvak Evrope a imali smo i Dražena i još puno njih.

Radonja car

pre 1 godinu

Ima zaista puno pozitivnih utisaka sa ove utakmice, ali je na mene najviše ostavilo utisak to kako igrači koji su na klupi prate meč, kako sufliraju saigračima na terenu šta treba da rade i kako se savadjaju sa sudijama, i to ne jedan igrač nego cela klupa! To je neki žar koji dugo nije vidjen.