Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 16.09.2022.

09:15

Herbert tragičar – preokret Čifsa u duelu Superbol kandidata

Kanzas Siti Čifsi savladali su Los Anđeles Čardžerse 27:24, u duelu dva tima koja su među najboljima u NFL ligi ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Herbert tragičar – preokret Čifsa u duelu Superbol kandidata
Foto: Profimedia

Okršaj dvojice sjajnih mladih kvorterbekova pripao je Patrika Mahumsu, ali nije on bio u centru pažnje nego njegov rival Džastin Herbert.

Lider Čardžersa je ispao tragičar meča jer je izgubio loptu pred end-zonom Čifsa početkom poslednje četvrtine, a Džejlen Votson je presekao i nosio 99 jardi za tačdaun koji je doneo pobedu "poglavicama".

"Ne sećam se ni šta se dogodilo u tom trenutku. Bilo je nadrealno", opisao je Votson intersepšn koji je vratio za TD od 99 jardi.

Mahoms je meč završio sa 235 jardi i tačdaun pasovima za Džerika Mekinona i Džastina Votsona, dok je sjajan bio rezervni kiker Met Amendola.

"Ono na šta sam posebno ponosan je što smo se držali zajedno. Niko nije optuživao nikoga",
rekao je trener Čifsa Endi Rid.

Čardžersima nije pomoglo 334 jarda i tri tačdaun pasa Herberta da izbegnu prvi poraz. Bacio je po TD za Majka Vilijamsa, Džošuu Palmera i Zendera Horvata, ali je jedini intersepšn presudio njegovom timu.

Čardžersi će sledećeg vikenda dočekati Džeksonvil Džeguarse, dok Čifsi gostuju Indijanapolis Koltsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve