Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 28.06.2022.

10:40

Alen: Taj novčić me i dalje proganja

Kvoterbek Bafalo Bilsa Džoš Alen izjavio je da još uvek tuguje zbog poraza od Kanzas siti Čifsa u divizijskoj rundi NFL plej-ofa.

Izvor: SS

Autor: SS

Alen: Taj novčić me i dalje proganja
Foto: Profimedia

Bilsi su na najbučnijem stadionu na svetu "Erouhedu" u finišu regularnog dela ispustili priliku za pobedu, a potom nisu imali sreće kod podbacivanja novčića.

Prvi posed u produžetku dobio je Kanzas i Patrik Mahoms i ekipa su to iskoristili da se plasiraju u finale konferencije u kom su kasnije poraženi od Sinsinati Bengalsa.

"Do tada sam imao 9-0 što se tiče biranja novčića. A na toj utakmici dva puta je bacan i oba puta sam izgubio. I dalje me proganja taj poraz. Ljudi mi prilaze i dalje i govore o toj utakmici. Taj deo je odličan, ali biti na strani poraženih nije dobro. Nije osećaj ništa bolji kada dođe neko i kaže da je to najbolja utakmica ikada", rekao je kvoterbek Bilsa Džoš Alen.

Nakon tog meča odlučeno je da se promeni pravilo prvog napada, pa će i drugi tim imati priliku da odgovori na isti način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve