Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 27.10.2022.

12:00

Za vikend prestižni Galebov tekvondo turnir u Hali sportova

Vikend pred nama donosi i najveći domaći i jedan od najprestižnijih evropskih tekvondo turnira – Galebov trofej Beograda.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Za vikend prestižni Galebov tekvondo turnir u Hali sportova
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Biće to 19. izdanje turnra koji ima visoku G2 kategoriju, i čiji se rezultati boduju za svetsku rang listu, a poeni osvojeni u novobeogradskoj Hali sportova računaju se u kvalifikacijama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Od petka do nedelje u tri uzrasne kategorije nastupiće oko 600 takmičarki i takmičara, u petak će na tatamije kadetkinje i kadeti, u subotu juniorke i juniori, a u nedelju, 30. oktobra, seniorke i seniori.

Pored velikog broja kvalitetnih učesnika iz Srbije i inostranstva na turniru će učestvovati i reprezentativci Srbije koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu u Gvadalahari koje je na programu u novembru, između ostalih i Tijana Bogdanović, vlasnica dve olimpijske medalje, Mahdi Hodahbaši, osvajač svetskog zlata, Aleksandra Perišić, 'bronzana' sa EP u Mančesteru ove godine...

Ulaz u novobeogradsku Halu sportova je slobodan, takmičenja počinju od 10 časova svakog dana, finala su na programu od 15 časova.
Na 19. Galebovom trofeju Beograda učestvovaće predstavnici 48 zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve