Da li ste spremni? UFC donosi nešto neverovatno

UFC 291 je događaj koji se održava 29. jula u Solt Lejk Sitiju i očekuje se da bude pravi spektakl.

Izvor: SN

Sreda, 17.05.2023.

09:05

Da li ste spremni? UFC donosi nešto neverovatno
Foto: Profimedia

Odavno organizatori UFC-a nisu napravili događaj koji će "zapaliti" ljubitelje MMA sporta širom planete, a to bi mogli da učine baš ovoga leta.

Kao noseći događaj, odnosno glavna borba, biće drugi okršaj Dastina Poirijea i Džastina Gejdžija (BMF pojas), a posdećamo da je 2018. godine Dastin slavio nokautom.

Pre glavne borbe u oktagon ulaze borci iz polu teške kategorije, nekadašnji šampion, poljski borac Jan Blahovič i doskorašnji šampion srednje kategorije i čovek koji je dva puta u UFC porazio Izraela Adesanju – Aleks Pereira.

Borba koja privlači dosta pažnje i mnogima deluje nelogična u ovom trenutku je okršaj Paula Koste Borahinje i Ikrama Aliskerova. Borahinja je bio nezadovoljan novcem i odbijao brojne borbe sa velikim protivnicima da bi prihvatio onu sa opasnim, a manje poznatim Rusom...

Sledi borba veterana, Tonija Fergusona i Bobija Grina, odnosno Majkla Kijeze i Kevina Holanda... Mnogima omiljeni Stiven Vonderboj Tompson boriće se protiv atraktivnog Brazilca Mišela Pereire koji je svojevremeno u Srbiji izgubio od Duška Todorovića.

Teškaši Derik Luis i Markos Rožerio de Lima takođe su deo ovog UFC 291 događaja u Juti, pa je jasno da će oni u Delta centru biti deo velikog spektakla, a možda čak i istorije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: