Rus oduševio Ameriku: Nokaut za 54 sekunde VIDEO

U noći između subote i nedelje UFC je priredio novi spektakularni događaj.

Izvor: SN

Nedelja, 04.12.2022.

16:30

Rus oduševio Ameriku: Nokaut za 54 sekunde VIDEO
Foto: Profimedia/Valery Sharifulin/TASS

UFC Fight Night koji su obeležili borci teške kategorije Sergej Pavlovič i Tai Tuivasa je događaj o kome će se bar neko vreme pričati.

Razlog za tako nešto je spektakularni performans ruskog borca Sergeja Pavloviča kome je američka publika u "Emvej Centru" na Floridi oduševljeno aplaudirala.

Pavlovič je obeležio veče pobedivši Tuivasu nokautom za 54 sekunde! Ovakva dominacija se ne viđa često u teškoj kategoriji, gde je Tuivasa sve vre vreme pokušavao da zaštiti glavu i primao snažne udarce.

Nakon snažnih udaraca koje je publika ispratila ovacijama, Den Miragliota je zaustavio meč i proglasio Pavloviča pobednikom. U ostatku večeri videli smo da je Rafael dos Anjos pobedio Brajana Barbarenu gušenjem u drugoj rundi, Roman Dolidze je nokautirao Džeka Hermansona, a glavna borba večeri završena je tehničkim nokautom.

Nakon četiri runde rata između Stivena "Vonderboja" Tompsona i Kevina Holanda, ljudi iz Kevinovog ugla prekinuli su meč zbog njegove povrede šake.

Pokazao je Vonderboj da nije za bacanje, da i dalje može da bude veoma opasan protivnik u velter kategoriji i da niko ne sme da ga otpiše pre vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: