Todorović "zgromio" Amerikanca u Las Vegasu! VIDEO

Srpski MMA borac Duško "Grom" Todorović ostvario je i treći trijumf u elitnom UFC-u.

Izvor: LN

Nedelja, 16.10.2022.

08:45

Todorović
Foto: Profimedia/Diego Ribas/PxImages

U noći između subote i nedelje Todorović je u kategoriji do 84 kilograma tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Amerikanca Džordana Rajta.

Todorović je bio u podređenom položaju na početku borbe koja se održavala u Las Vegasu, ali je uspeo da se vrati "iz mrtvih" i dođe do zaokreta.

To je bila treća pobeda u šest borbi u UFC oktagonu, a sve tri došle su upravo tehničkim nokautom. Ova je dobila i epitet borbe večeri što znači dodatni finasijski priliv za Dušana.

Todorović sada u profesionalnoj karijeri ima 13 pobeda i tri poraza.

"Ne mogu da kažem da me je povredio, ali je stvarno uspevao da se odbrani od mojih napada (u prvoj rundi), tako da sam pokušao da u drugoj promenim narativ. Planirali smo da na nogama završimo borbu, ali smo znali da neće biti lako. Protiv Džordana nije nimalo lako. Znali smo da će to biti veliki izazov"
, rekao je Todorović posle borbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: