"On je kao zver, svi ga se plaše" VIDEO

Džo Rogan, čuveni MMA komentator i autor podkasta, govorio je o predstojećem UFC spektaklu.

Izvor: SN

Subota, 24.09.2022.

17:15

Foto: Profimedia

UFC 280 se održava 22. oktobra u Abu Dabiju u "Etihad Areni", a glavna borba je okršaj za pojas lake kategorije između Islama Mahačeva i Čarlsa Oliveire.

Tu će biti još borbe Aldžemena Sterlinga i Ti Džeja Dilašoa, Pjotra Jana i Šona O'Malija, Benila Darjuša i Mateuša Gamrota...

Sve u svemu, čeka nas veliki spektakl i možda čak događaj godine, a o svemu tome je govorio čuveni komentator i autor podkasta Džo Rogan, a njegov gost je bio Vil Heris, filmski producent.

Heris je veliki ljubitelj borilačkih veština i blizak je prijatelj sa brojnim MMA borcima i njegova supruga je odrastala u istom kraju kao i Čarls Oliveira.

"Kada se Čarls Oliveira bori, iako je šampion, bori se kao zver i glava mu je stalno u torbi. Ne bori se bezbedno, ne ide na poene, nema taktička nadmudrivanja da prođe bez štete već od prve sekunde kreće na tebe. Vadi pištolje i puca, setite se Gejdžija, pa čak i kad ga je Džastin udario on je legao na leđa i pozvao ga na grepling. To niko ne sme, svi ga se plaše",
rekao je Džo Rogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: