Volkov kao Nganu: Nokaut u prvoj rundi VIDEO

Aleksandar Volkov, ruski UFC borac, tehničkim nokautom pobedio je Žairzinja Rozenstrujka u prvoj rundi.

Izvor: SN

Nedelja, 05.06.2022.

09:15

Volkov kao Nganu: Nokaut u prvoj rundi  VIDEO
Photo by Vianney Le Caer/Profimedia

Nakon sedam dana pauze, UFC se vratio vrlo zanimljivom UFC Fight Night 207 priredbom održanom unutar čuvenog Apexa u Las Vegasu.

Glavni događaj bila je borba Saše Volkova i Žairzinja Rozenstrujka, a ona je završena dominantnom predstavom ruskog borca i pobedom tehničkim nokautom već u prvoj rundi.

Oba borca više vole okršaj na nogama što se i prenelo u oktagon, a Volkov je koristio svoje duge ruke i držao Rozenstrujka na pristojnoj udaljenosti, a onda ga je desnom rukom udario i izbio mu gumu za zube.

Nastavio je Volkov da nanosi štetu sve dok Herb Din nije uskočio i prekinuo meč, a iako se Žairzinjo bunio, bilo je samo pitanje momenta kada bi bio nokautiran.

Aleksandar Volkov se tako pridružio Frensisu Nganuu kao jedini borac koji je uspeo da nokautira Roztenstrujka.

Što se ostalih mečeva tiče, treba spomenuti Movsara Evloeva koji je jednoglasnom odlukom sudija savladao Dejna Ajga i stigao do 16. pobede u karijeri, bez poraza.

Lukas Almeida je savladao Majkla Trizana, Karin Silva je pobedila Polijanu Boteljo (d'arce gušenje), Od Ozborn je nokautirao Zaruka Adaševa, dok je Alonzo Menifild tehničkim nokautom savladao Askara Možarova, a mnogima najdržaa poljakinja Karolina Kovalkevič je gušenjem savladala Felis Herig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: