Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 15.05.2022.

09:00

"Brutalan" nokaut – Čarlo je šampion VIDEO

Džermel Čarlo, iskusni američki bokser, apsolutni je šampion junior srednje kategorije.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Džermel Čarlo je u desetoj rundi nokautirao Brajana Kastanja i postao apsolutni šampion junior srednje kategorije.

Ovo je bio njihov drugi okršaj, pošto je prvi posle pravog boksreskog rata završen remijem i to podeljenom odlukom sudija.

Borba je počela malo kasnije pošto Kastanjo nije stigao u halu na vreme, ali s obzirom da ostali nisu žurili sa nokautima on je imao dovoljno vremena da se spremi.

Ovo odlaganje nije negativno uticalo na Čarla, on nije dozvolio da ga ništa poremeti i maksimalno fokusiran ušao u borbu u kojoj nije imao previše uspeha u uvodnim rundama, ali je levim krošeom ipak uspevao da namuči Kastanja.

Kako je vreme prolazilo, tako je Džermel Čarlo bio sve bolji, kretao se sve brže i preuzimao kontrolu nad borbom i ispostavilo se da Brajan Kastanjo nije imao odgovor na krošee Čarla i to se po njega loše završilo.

Na priloženom snimku se jasno vidi da posle jedne Čarlove kombinacije kroše baca Kastanja na pod, zakasnela reakcija dovoljno govori o silini udarca i sve je završeno u 10. rundi.

Čarlo je "brutalnim" nokautom postao apsolutni šampion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve