Nova vest
Atletika

Petak, 17.06.2022.

11:45

Vuleta predvodi Srbiju

Najbolja srpska atletičarska Ivana Vuleta, devojčako Španović, predvodiće srpski tim na Balkanijadi, koja se ovog vikenda održava u rumunskoj Krajovi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Vuleta predvodi Srbiju
Foto: Profimedia

Srbiju će predstavljati ukupno 23 atletičara - 14 u ženskoj i devet u muškoj konkurenciji, a kako je saopšteno iz saveza Vuileta će, sem u skoku u dalj, nastupiti i u troskoku.

Svetska šampionka se minulog vikenda na prvenstvu Vojvodinu takmičila u troskoku i zabeležila je rezultat od 13,80 metara.

U Krajovu će nastupiti i najbolja juniorka planete u bacanju koplja Adrijana Vilagoš, ovaj put u seniorskoj konkurenciji, zatim Dragabna Tomašević, Aleksa Kijanović, Strahinja Jovančević i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

20 h

U fokusu

Vidi sve