Foto:EPA/MADE NAGI
Foto:EPA/MADE NAGI

Bali ima plažu do koje morate da se penjete FOTO

Podeli

Bali je poznat kao destinacija koja pruža zaista luksuzan odmor. To potvrđuje i jedna plaža koja samo na prvi pogled liči na sve koje se tamo nalaze. Jedina razlika je u tome što se do nje stiže na jedan neuobičajen način

Do jedne plaže na Baliju se stiže uspinjačom. Ukoliko ste gost Karma Kandara resorta, prevoz je besplatan. Ukoliko niste, vožnja će vas koštati oko 17 evra, koliko košta jedna dnevna karta.

Karma Kandara je jedna od najlepših peščanih plaža na Baliju. Nalazi se u mestu Uluwatu na poluostrvu Bukit na južnoj obali. Ovaj kraj zemlje je poznat po visokim stenama i liticama koje okružuju obalu. Upravo zbog toga turisti i ne posećuju ovaj deo, jer zahteva mnogo truda da bi se stiglo do plaža.

Međutim, Karma Kandara ima adut kada su u pitanju stene. Ovaj resort nudi turistima uspinjaču, malu kabinu koja šinama povezuje hotel i vrh stena sa plažom i obalom. Šine su postavljene na ivici stene što u velikoj meri olašava boravak.

Procedura je jednostavna. Izađete iz hotela, dođete do kabine, pritiskom dugmeta se nađete za nekoliko trenutaka na plaži. Iznajmite ležaljku i prepustite se uživanju u Indijskom okeanu. Na samoj plaži se nalazi i bar, pa je uživanje zagarantovano!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19037 idi na stranu