Izvor: Tanjug

Nacionalna aviokompanija Er Srbija je danas uspostavila sezonsku liniju između Beograda i Irakliona, administrativnog centra grčkog ostrva Krit.

Do Irakliona će Er Srbija leteti četiri puta sedmično, ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Let JU750 u 11:55 časova, avion erbas A320 svečano je dočekan na aerodromu u Iraklionu, smeštenom pet kilometara istočno od centra grada.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić najavio je da će tokom juna Er Srbija poleteti i do grčkih ostrva Rodosa, Krfa i Hanje i tako putnicima dati mogućnost da do tih popularnih destinacija za odmor stignu brzo i jednostavno.

"Iraklion je raskrsnica tri kontinenta i jedno od najživljih mesta na Mediteranu, a od danas i nova destinacija u našoj rastućoj mreži. Uvođenjem letova do tog grada osnažili smo prisustvo Er Srbije u prijateljskoj Grčkoj", rekao je Rupić.

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije putnicima nudi dobru povezanost iz Irakliona preko Beograda, do Amsterdama, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Kopenhagena, Hamburga, Frankfurta, Pariza, Praga, Rima, Venecije, Ljubljane, Zagreba, Podgorice i mnogih drugih gradova, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.