Izvor: B92

Snimci prljavog smeštaja u Kataru osvanuli su na društvenim mrežama i šokirali javnost koja je uverena da je svaki centimetar ove zemlje obasut luksuzom.

Svetsko prvenstvo u fudbalu ne izlazi iz fokusa, pa je javnost zainteresovana za svaki događaj u vezi sa njim. Dok su mnogi sebi priuštili taj luksuz i otišli ​​u Katar, većina prati utakmicu iz topline svojih domova.

Međutim, oni koji su se zatekli u Kataru tvrde da su se suočili sa brojnim neprijatnostima.

Skup smeštaj

Recimo cena za noć u jednom apartmanu kreće se od 207 dolara pa naviše, ali pojedini gosti nisu zadovoljni onim šta ih je sačekalo, iako su odvojili pozamašnu sumu novca za smeštaj.

Na TikToku su se pojavili video snimci, snimljeni u jednom smeštaju u Kataru. Na snimku se vidi kako gost koji dolazak u apartman (noćenje košta oko 200 evra) nailazi na neprijatnost, tačnije na grozan prizor koji ga je dočekao iza ulaznih vrata.

@fanvillageqatarr #worldcupqatar2022 #worldcupfanvillages ♬ Originalton - World Cup Qatar

Koliko para toliko i muzike

Mnogi su oštro kritikovali video snimke, smatrajući da namerno ističu negativne aspekte zemlje domaćina Svetskog prvenstva. Drugi su bili zgroženi prizorom i u komentarima su zaista bili oštri. Jedan korisnik je istakao:

"Putovao sam na 5 svetskih prvenstava, ali kada su objavili da će ove godine biti u Kataru, nije bilo šanse za mene da tamo otputujemo."

@fanvillageqatarr got the premium experience #worldcupqatar2022 #fanvillageworldcup2022 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Jedan od komentara je glasio: "Šta si mislio da ćeš za 200 evra dobiti hotel sa sedam zvezdica?"

Pošto je Katar jedna od bogatijih zemalja, koja obiluje luksuzom i glamurom, gost je bio razočaran onim šta ga je sačekalo kao i odnosom cene i kvaliteta.

Dok su drugi objašnjavali da: "koliko platiš toliko i dobiješ".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.