Izvor: B92

Kako počne turistička sezona, internet preplave snimci sa plaža. Na nekim možemo da vidimo kako kupači zauzimaju ležaljke rano izjutra, na nekim kako trče kako bi iste zauzeli, ali foke na ležaljkama, priznajemo da nismo videli. Ovaj trenutak je zabeležen na grčkom ostrvu Samos, a izležavanje ove foke na plaži nasmejao je mnoge.

Koja je cena ležaljki, da li je u redu da se mesto na plaži "rezerviše", ko ima prednost u zauzimanju redova - sve su ovo pitanja "muče" turiste sa početkom sezone.

Nedavno se na internetu pojavio snimak, na kojem možemo da vidimo kako se jedna foka izležava na ležaljci

"Živi i pusti druge da žive": prizor na plaži u Hrvatskoj pokrenuo lavinu komentara FOTO

"Mangup ...ne plaća ležaljku, a uživa na istoj ...sad Vam je jasno zašto mi moramo da plaćamo", napisao je jedan korisnik u Fejsbuk grupi "Live from Greece".

Sasvim očekivano, ovaj snimak a i opis su izazvali brojne duhovite komentare, a svima je bilo prilično slatko kako foka uživa i "sunča se".

"Ko će brže, ko će bolje": potez srpskih turista u Grčkoj izazvao lavinu komentara

"Ne uznemiravaj, godišnji je", "Elitni turista", "Kralj uživa za sve novce, priroda je čudo", "Živi život, tu mu je baš udobno", "Pa ima i on dušu", samo su neki od komentara ispod objave u pomenutoj Fejsbuk grupi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.