Foto:Shutterstock/Andronos Haris
Foto:Shutterstock/Andronos Haris

Tri zemlje daju novac da se preselite i živite tamo, među njima Grčka

Podeli

Licencirani finansijski savetnik, Fredi Fajnens, objavio je video klip na društvenoj mreži TikTok i objasnio koje tri zemlje vam nude novac da se preselite i živite tamo.

Fredi inače i predaje u oblasti finansijske pismenosti i pomaže ljudima da izgrade prihode. Njegov TikTok nalog je pun zanimljivih sadržaja, a jedan od njih je i video u kojem je objasnio koliko nude Švajcarska, Italija i Grčka.

Cene rastu, a paradajz turizam cveta, fotografija postala hit na internetu: "Prešao si igricu"

Dakle, prvo je počeo od Švajcarske opštine Albinen u kojoj će vam ponuditi 25.000 dolara samo da se preselite tamo i 10.000 dolara po detetu. Jedini uslov je da imate ispod 45 godina i zadržati prebivalište najmanje 10 godina.

Druga je Sicilija u Italiji, najveće ostrvo u Sredozemnom moru, mogućnost da živite tamo možete da ostvarite kupovinom nekretnine koju lokalci nude za 1 dolar. Međutim morate da renovirate taj prostor u visini od 17.800 dolara, a pre toga priložite 5.900 dolara depozita.

I poslednju je ostavio Antikiteru, ostrvo u Grčkoj gde će vam dati da imate svoje parče zemlje i primaćete 590 dolara mesečno u naredne tri godine.

U komentarima su uglavnom odvraćali ljude od Sicilije i naveli da se lokalno stanovništvo sa razlogom odselilo odatle i da mafija kontroliše celo ostrvo.

@freddiefinance 3 countries that will PAY you to move there! #personalfinance #learnontiktok #moneytok IB: @Hoskin Capital ♬ Paris - 斌杨Remix

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3911 idi na stranu