Izvor: B92

Ako volite Tiktok i putovanja, mogli biste provesti skoro godinu dana putujući oko sveta.

Lanac Meriot (Marriott), koji uključuje hotele poput Ric Karlton (The Ritz-Carlton), Westin Hotels & Resorts traži tri avanturiste s Tiktoka koji će posetiti svih 30 njegovih brendova tokom 300 dana i dokumentovati svoja putovanja na službenoj stranici brenda na Tiktoku.

Kako bi učestvovali u nagradnom takmičenju, učesnici treba da prenesu video-materijal na Tiktok koristeći haštagove #30stays300days i #contest do 18. marta 2022. U video-snimku treba da odgovore na pitanje “Kako su vas oblikovala putovanja?” i objasne zašto bi oni bili najbolji kandidati za posetu svim hotelima lanca.

Tri srećna dobitnika dobiće ček od 15.000 dolara koji će koristiti kako god žele uz karticu "Marriott Bonvoy" od 10.000 dolara za isprobavanje usluga poput hrane i spa-tretmana u raznim hotelima. Pobednici će takođe dobiti pogodnosti poput avionskih karata, vožnje Uberom i ekskluzivnih iskustava iz programa "Marriott Bonvoy Moments".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.