Drama na letu iz Dubrovnika: "Mnogi su vrištali, nikad se u životu nisam toliko prepao"

Avion na letu iz Dubrovnika za Zagreb zahvatile su jake turbulencije zbog snažne bure.

Izvor: Dnevnik.hr

Sreda, 29.03.2023.

08:47

Drama na letu iz Dubrovnika:
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Putnici na letu iz Dubrovnika za Zagreb jutros su doživeli pravu dramu. Snažna bura na dubrovačkom području zakomplikovala je posao pilotima Kroacija erlajnsa, zbog čega je avion imao problema s poletanjem, dok je među putnicima zavladala panika.

Let je najpre bio odložen za 8.20 sati, a trebalo je da poleti u 6.40 sati. Kada su konačno uspeli da krenu, avion je "propao", ispričao je za Dubrovački dnevnik jedan od putnika.

"Nikad se u životu nisam toliko prepao, a dosta sam putovao. Mnogi su vrištali, jedna devojka je i plakala", opisao je te dodao kako na svu sreću taj doživljaj nije dugo trajao jer je pilot ubrzo stabilizovao avion pa su kasnije srećno sleteli na zagrebački aerodrom.

Od Evrope do SAD za tri sata: Stiže nam najbrži putnički avion

Iako turbulencije na tom delu leta nisu neuobičajena stvar, osećaj "propadanja" nije prijatan za putnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: