Promenjen režim rada jedne od najposećenijih srpskih atrakcija

Jedna od najposećenijih tuističkih atrakcija na teritoriji Užica svakako je Potpećka pećina u blizini sela Zlakusa, koja iz godine u godinu ima sve više posetilaca.

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2022.

18:22

Promenjen režim rada jedne od najposećenijih srpskih atrakcija
Foto: RINA

Od ponedeljka će na snazi biti novi režim rada Potpećke pećine i ovaj lokalitet biće otvoren za posetioce radnim danima od 12 do 16 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 18 časova.

"Obilazak pećine organizovaće se na svakih sat vremena, a poslednji je od 15 časova radnim danima, odnosno od 17 časova vikendom", potvrđeno je za agenciju Rina.

Promenjeno je i radno vreme Turističkog informativnog centra u Ulici Dimitrija Tucovića, koje će od ponedeljka biti od 8 do 17 časova radnim danima, dok će radno vreme info-centra u Konačištu biti od 7 do 21 čas tokom čitave sedmice.

Potpećka pećina specifična je po svom ulazu koji se smatra najvećim na Balkanu. Ovaj speleološki biser izuzetno je bogat pećinskim nakitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: