Prizor koji je sve nasmejao: "Ko kaže da na Hvaru nema jeftinih apartmana?" FOTO

Glavna tema ovog leta jesu visoke cene na hrvatskom primorju. Ipak, da ukoliko želite uvek možete da nađete način da povoljno letujete na omiljenoj destinaciji, potvrdila je i ova fotografija koja je izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Subota, 06.08.2022.

12:15

Prizor koji je sve nasmejao:
Ilustracija; Foto: Profimedia

Hrvatsko primorje je oduvek bilo traženo i posećeno, a čini se da ove godine beleže sjajnu turističku sezonu.

Ipak, ono što nekako uvek zaseni lepotu njihovog primorja jeste polemika oko cena, pa smo tako ovog leta mogli da čitamo o famoznom porodičnom ručku od 100 evra, pici od 43 evra, kao i o smeštaju od 25.000 evra za sedam noćenja na ostrvu Vir.

Ipak, da sve ima dve strane, kao i da oni koji žele da pronađu način da na letovanju prođu jeftino, a da se podjednako lepo provedu, potvrdila je i fotografija koja je nedavno objavljena u Fejsbuk grupi "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca". "Ko kaže da na Hvaru nema jeftinih apartmana? Dvospratni, prvi red do mora", pisalo je u opisu fotografije na kojoj se vide dve ležaljke koje su postavljene između dva drveta.

Česi zgroženi cenama: Jeftin turistički raj postao skupi pakao; "Egipat se više isplati"

Ovaj duhovit opis fotografije naišao je na podjednako zabavne komentare.

"Ovaj je sa milion zvezdica, sve ih vidiš uveče", "Našla sam nam apartman za sledeće leto", "Može se i boja ležaljki birati", "I najbolji su takvi",

Pročitajte još i:

"Živi i pusti druge da žive": prizor na plaži u Hrvatskoj pokrenuo lavinu komentara FOTO

"Ovo treba patentirati": Komičan prizor sa hrvatske plaže izazvao lavinu komentara FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: