"Baš takve jastuke imamo kod kuće"; izgovori gostiju hotela kad ih uhvate u krađi

Vlasnici i zaposleni u hotelima su otkrili šta ih najviše izluđuje kod gostiju.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

12:48

Foto: Shutterstock/Davizro Photography

Vlasnici i zaposleni u američkim hotelima otkrili su da ih najviše nervira kada gosti pokušaju da nešto iznesu iz hotela, ali još više ih izluđuju izgovori koje dobiju kada prozru njihove namere, piše San (The Sun).

Jedan od vlasnika je rekao kako mu se gosti, koji budu uhvaćeni u krađi, žale kako potpis na računu nije njihov.

"Naravno da ne liči na vaš potpis – bili ste toliko pijani da niste mogli da držite hemijsku olovku niti da se setite broja sobe", rekao je vlasnik.

Postoje neki gosti koji se čak služe izgovorima da baš takve jastuke imaju kod kuće ili da su mislili da ih je njihov partner spakovao i poneo na putovanje.

"Ogrtači / jastuci / ukrasi / slike baš liče na one koje imamo kod kuće"; "Mislio sam da ih je moja žena ponela na putovanje. Zato sam ih spakovao u kofer", neki su od izvogora.

U pojedinim hotelima gosti čak traže dodatnu rolnu toale-papira, iako je evidentno da u svakoj sobi ima dovoljno rolni.

Situacije sa iznošenjem toalet-papira iz hotela se dešavaju i u hotelima sa pet zvezdica, u kojima noćenje košta i po nekoliko stotina dolara.

Na listi neobičnih stvari koje su gosti pokušali da iznesu iz hotela jesu baterije iz daljinskih upravljača televizora, kao i ofingeri iz ormara.

"To nije skupo, ali je neprijatno kada dođu drugi gosti", kažu iz hotela.

Još jedna iritantna stvar jeste kada gosti pokušaju da iznesu hranu sa švedskog stola iz hotela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: