nišlija
pre 10 meseci
Senf bi bio dobar da nema onaj opor ukus,a od ribljih štapića mi se povraća...
Petak, 02.06.2023.
18:10
Izvor: pun kufer
pre 10 meseci
Senf bi bio dobar da nema onaj opor ukus,a od ribljih štapića mi se povraća...
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)
Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.
pre 10 meseci
...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...
Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...
I opet imam 5kg viška, bar...
pre 10 meseci
Higis zakiva
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili
pre 10 meseci
Marmajt je odvratan.
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
pre 10 meseci
Engleska sranja od jela niko živi ne voli. Kome je do prežderavanja čipsom svaki dan? Ili pudingom od svinjske krvi?
pre 10 meseci
"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.
pre 10 meseci
Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.
pre 10 meseci
bljak...
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
pre 10 meseci
Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.
pre 10 meseci
Bele bubrege??
pre 10 meseci
"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.
pre 10 meseci
Engleska sranja od jela niko živi ne voli. Kome je do prežderavanja čipsom svaki dan? Ili pudingom od svinjske krvi?
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili
pre 10 meseci
Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.
pre 10 meseci
Bele bubrege??
pre 10 meseci
Marmajt je odvratan.
pre 10 meseci
Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
pre 10 meseci
bljak...
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)
Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.
pre 10 meseci
...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...
Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...
I opet imam 5kg viška, bar...
pre 10 meseci
Higis zakiva
pre 10 meseci
Senf bi bio dobar da nema onaj opor ukus,a od ribljih štapića mi se povraća...
pre 10 meseci
Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
pre 10 meseci
Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
pre 10 meseci
Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.
pre 10 meseci
Engleska sranja od jela niko živi ne voli. Kome je do prežderavanja čipsom svaki dan? Ili pudingom od svinjske krvi?
pre 10 meseci
bljak...
pre 10 meseci
Bele bubrege??
pre 10 meseci
Marmajt je odvratan.
pre 10 meseci
Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)
Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)
Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.
pre 10 meseci
Senf bi bio dobar da nema onaj opor ukus,a od ribljih štapića mi se povraća...
pre 10 meseci
"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.
pre 10 meseci
Higis zakiva
pre 10 meseci
...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...
Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...
I opet imam 5kg viška, bar...
14 Komentari
Sortiraj po: