Petak, 02.06.2023.

18:10

Evropska jela koje turisti izbegavaju: Prosto ih ne vole

Izvor: pun kufer

Evropska jela koje turisti izbegavaju: Prosto ih ne vole IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

14 Komentari

Sortiraj po:

Ono kad ti prodaju muda za bubrEzi

pre 10 meseci

Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)

Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)

Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.

Pop

pre 10 meseci

...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...

Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...

I opet imam 5kg viška, bar...

pera filozof

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili

Toni

pre 10 meseci

"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.

Trovach

pre 10 meseci

Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.

Nik / 4

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.

kognitivna disonanca

pre 10 meseci

Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.

Toni

pre 10 meseci

"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.

pera filozof

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili

Trovach

pre 10 meseci

Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.

kognitivna disonanca

pre 10 meseci

Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.

Nik / 4

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.

Ono kad ti prodaju muda za bubrEzi

pre 10 meseci

Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)

Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)

Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.

Pop

pre 10 meseci

...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...

Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...

I opet imam 5kg viška, bar...

kognitivna disonanca

pre 10 meseci

Belgikanci na Veliki Petak tradicionalno žderu čorbu sa punomasnim sirom, puterom, račićima... Ala su se katolici ispostili, bajo moj! Pa, oni uopšte ne poste, a, ako ćemo pravo, ni ne pričešćuju se. Pravoslavci na Veliki Petak ne jedu ništa (ko može) ili koricu hleba... a za pričešćuju se Telom i Krvlju Hristovom, dok katolici samo Telom, a njihov kler i krvlju, ukoliko se uopšte i pričešćuju.

Nik / 4

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.

pera filozof

pre 10 meseci

Dobro je... Pi'tije, kiseli kupus, podvarak, svadbarski kupus, sarma, punjene paprike, pasulj sa suva rebarca, kavurma, cvarci, barena slan'na, panceta, skembici, riblja corba nisu na spisku, znaci da ih stranci obozavaju? Jupijeeee, najbolja kuhinja je srpska kuhinja.
(Nik / 4, 02. jun 2023 20:03)
Aman sve što napisa nema veze sa srpskom kuhinjom al ajde neka ti je u zdravlje. Prava srpska kuhinja je nestaja pre 700 godina. Mala teritorija koja pola milenijuma izlozena okupacijom velikih sila teško moze zadrzati nesto svoje. Dovoljno da upališ TV i znaš odma ili je orijent ili germanština. Oni preko Dunava se pogemanisali a ovi dole poturčili

Trovach

pre 10 meseci

Nudle i nasuvo sa makom se jedu i u Vojvodini i meni su medju omiljenim desretima. Navikli smo povremeno nabaviti konjetinu, ali je nikada ne serviramo gostima jer vecina ima problem da uopste zamisli da je jede. U Engleskoj sam jeo neki bezukusni zele i ne shvatam sta vide u njemu. Imaju odlican veoma ljut senf. Kao mali nisam voleo picu, a sada bih je mogao jesti previse cesto. U Francuskoj imaju obicaj da posle obroka posluze vise vrsta sireva, zelenu salatu malo gorcu i to je odlicna kombinacija uz vino. Interesantno, nisam odusevljen girosom kao ni pljeskavicom u lepinji, a razlog je sto sve curi na sve strane, a ne volim kada su mi prsti umazani, pogotovo ako treba da njima uzimam jos i casu. Cak i picu jedem nozem i viljuskom kada mogu.

Ono kad ti prodaju muda za bubrEzi

pre 10 meseci

Bele bubrege??
(pljuc, 02. jun 2023 19:38)

Јео пре недељу-две у Слатинцу. Откидају.
(Јабучило, 02. jun 2023 21:50)

Da, otkidaju nos, jer je miris po urinu dok ih jedes nesvakidasnji, neponovljiv i za fanove volovskih muda neodoljiv.

Toni

pre 10 meseci

"Skandinavci su poznati po jelima opojnih mirisa i bogatog ukusa koje turisti ne podnose." - ne može veća istina. Mirisi su opojni do mogućnosti gubljenja svijesti zbog istih.

Pop

pre 10 meseci

...kod mene se kuva (skoro) svaki dan...

Po raznim restoranima sam bio, i za ono na šta sam ja navikao, sve je to onako, nije loše, ali ništa posebno... uvek bih pre jeo kod kuće, osim ćevapa i bureka, to ne pravimo...

I opet imam 5kg viška, bar...