Nedelja, 07.08.2022.

13:12

Pivo ujutru 350, uveče 600, a kilogram jagnjetine 3.800 dinara: "Ko voli nek izvoli"

Izvor: RINA

Pivo ujutru 350, uveèe 600, a kilogram jagnjetine 3.800 dinara: "Ko voli nek izvoli" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 1 godinu

Iz kog si to kraja? ja evo odmah dolazim da uzmem bar 50 kg pecenja posto mene u sopstvenoj reziji izadje malo jeftinije od te cene.
Pa jagnje od 40 kg izadje 14000. Plus usluga i izadje na 1350 po kg posto od takvog jagnjeta imas negde oko 12 kg pecenja. jos negde 2-300 dinara po kg za objekat, komunalije, radnike i vec imas 1500-1600 dinara troskova. I onda gazda nece da zaradi nego posluje sa gubitkom, a drzavi pdv placa iz svog dzepa.

ultrasrbin

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)
Hoces da kazes da od kg zive mere imas 700-800 gr za posluzenje ili sta vec?

Prase od 25 kila plati 7500 i uslugu klanja, pecenja i secenja jos minimum 1500. Od tog praseta u najboljem slucaju ima 10 kg pecenja. Njega je vec izaslo 900 po kg. Plus minimum 200 po kg za najam objekta, sirovine za pecenje, platu radnika, komunalije,.... Izadje vec 1100. Pdv 20% i eto ga na 1300. Koliko da zaradi ? Za jagnje od 40 kg dao je 14000+ usluga, a dobio plafon 12 kg za serviranje. Vec izaslo na 1300. Plus pomenuto i ode na 1500. Plus pdv 20% i eto ga 1800. Koliko da zaradi ?

ultrasrbin

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав
(Gojko, 7. avgust 2022 19:25)
Ide i od 20 kg, ali je i cena da usi otpadaju.
A ne otpadne pola nego skoro 70%.

deniro

pre 1 godinu

Elem da ve čiča objasni šta je skupo........bio je u Puli taj restoran,Valsabion se zvao i tamo je navodno jeo Berluskoni,Sting,tri tenora.....uglavnom vip ekipa.Dolaze poznati advokati iz Zagreba na neku raspravu i kolega iz Pule gde će da ih vodi na ručak.....pare nisu problem....ajde tamo!!A Čedo Prodanovic čovek od 120 kila.....Sramote,brate mili.....stotinu nekakvih tanjira sa parčetom ribe,mesa,tartufa,sira,povrća i svaki po 100 evra!Kad je to mučenje završilo kaže njemu Čedo - kolega,mogli ste da pitate....
Pa nisam ovoliki od tih sranja,nego da rešimo sutra neko prasence!?

gmt+385

pre 1 godinu

Jučerašnji ručak za dvoje.Vrhunski restoranu u srcu Istre, rezervacija potrebna barem 2 dana unaprijed, ne primaju nikada više od 10-15 gostiju. Vrhunski ambijent..
Kada dodjete, pitaju vas koliko vremena imate....
3 slijeda,.zadnje janjetina iz lokalnog uzgoja, + desert, vino iz butelje, kava, ukupno 90€.
Mislim da bi i gradonačelnik Novog Sada nakon takve hrane,vina i ugodjaja pretao sa " pametnim " komentarima o Istri.

Marko

pre 1 godinu

Hrvat sam , možda i nerealan ali kad čitam o pljuvanju hrvatskog turizma a vi se hvalite Gučom i splavovima i to vam je najveći doseg ..mislim da bi se trebali jako zamisliti...mada ne vjerujem da budete ovo objavili..

pop

pre 1 godinu

kakav bezobrazluk
pa pivo u marketu ne košta 100 dinara a oni bi da zarade 6 puta.
njima što nabavljaju na više je sigurno i povoljnija cijena.
a za meso i ostale cijene je žalosno koliko su prokleti.

judd trump

pre 1 godinu

Čačansko - užički biznis plan! Na Zlatiboru na pijaci kad pitam što su toliko skupi odgovor je: "Ha pa brale ovo je Zlatibor znaš! Top turistička destinacija naša!" A u Guči bio pre više od 20 godina. Ne nameravam više: trube ne podnosim, u kolu ne znam da igram, lepše mi u Bogutovačkoj banji i okolini ili u Soko banji.

Milosav

pre 1 godinu

Pojedes porciju svadbarskog kupusa sa sirom i projom pa ti jos treba kilo pecenja? Pa ko moze toliko da pojede ljudi moji?
Posle se cudite sto bolujete od svakakvih srcanih bolesti.
Prijatno vam bilo.

Dejan

pre 1 godinu

Ja I'm ne bi kupio meso jedne godine sam bio prosao gde je rostilj to tako smrdi a i ove godine velike vrucine bice trovanja prosle godine mnogo je ljudi dobilo trovanje.

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Sta zna pijan čovek kol'ko je pivo. Ujutru još i ima razuma, pa ne može baš kako hoćeš, ali uveče možeš da mu sâm vadiš pare iz novčanika, on ne zna gde je, a kamoli šta i kol'ko plaća.

Nole

pre 1 godinu

Neko pomenu Tasos i cenu jagnjetine od 20 do 25 EUR za kg. Vratili smo se sa Tasosa pre 7 dana i cena pečene jagnjetine za kg u čuvenom Teologosu je 34 EUR u taverni Stelios. Iskreno, malo su ga u Guči preterali.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice
(Mirko, 07. avgust 2022 18:05)

Pa da, oni rade tih 5 dana u godini, posle toga porodično Ibica, Kapri..

mario

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.
(Dali Bocek, 07. avgust 2022 18:38)
Mislim ono stavljaš Guču i Dubrovnik u istu ravan i rečenicu halooo.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Nisam nikad bio a i ne planiram , cak i da mi neko plati . Nikad nisam voleo sator i buku polupijanih melos gostiju sa masnim bradama i maltretiranje dece koje vuku sa sobom .

Mare

pre 1 godinu

Jednom se čovek za*ebe i to je to. Odem prošle godine na roštiljijadu, sednem sa ćerkicom, kevom i ćaletom, naručimo neko mešano meso porciju (ni kg nije bilo), kupus salatu, po piće, račun 5000, ništa mi žalije nije bilo, a roštilj nije čak bio ni leskovački nego neki Čačani došli sa nazovi roštiljem (to tek posle saznao). Nekad se znalo, nije mogao svako ni tezgu da dobije, da ne bruka manifestaciju sad svaki ološ sa šatrom može da dobije mesto, zato su takve i cene. Gomila nakupaca idu od vašara do vašara, kamion, šatra, stolovi i stolice i vaćarenje naroda.

Gojko

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав

Che

pre 1 godinu

Ako je ovo istina onda je ovo pljačka! 3800 din kilo jagnjetine nije ni u Dubrovniku! Tamo sam ga prošle godine platio cca 3000 dinara u sred sezone. Pa za te pare neki seljaci prodaju celo jagnje. Kod mene u kraju kilogram pečenog jagnjeta je 1500 dinara.

e

pre 1 godinu

U Beogradu u Tempu jagnjetina bez glave ~85o din/kg. Kad se ispeče kg, cena se duplira. Tu se još doda so, struja ili drva pa sve max. ~2000 din/kg. O zaradi to odlučuje koliko je ko alav.

Masc

pre 1 godinu

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..
(IT, 07. avgust 2022 16:31)

Ljudskost je naplatiti jeftinije pivo onima koji imaju pare, a zao im da plate? Merak ih je odrati.

nikos

pre 1 godinu

Dan-danas cena prvoklasne jagnjetine u Grckoj (Tasos) je 20€ za kg ... u restoranu, da ne bude zabune. Desi se da negde bude i 25€.
Svaka druga racunica pomenuta ovde je besmislena ... ove koje sam procitao ovde su racunice prekupaca i nakupaca.

smeh

pre 1 godinu

Dok je ovaca biće i šišanja. Da li može neko sa strane da zakupi mesto tokom ovog dešavanja u Guči i da prodaje piće hranu? Ako ima budala koje će da plaćaju ove cene za hranu i piće to bi valjalo iskoristiti.

Mirko

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice

Gari Kvoter

pre 1 godinu

mogli ste da se raspitate koliko kosta taksa za postavljane satora,da konobari,kuvari vise nisu jeftina radna snaga..
ali da su odrapili cenu,jesu.

Masc

pre 1 godinu

Nikad nisam bio na Exitu, nikad nisam bio u Guci. Nikad i necu otici.
(Kukatilo, 07. avgust 2022 17:31)
Ne trebaju im takvi, za takve ko ti je samo tastatura i sirenje demagogije.

Dali Bocek

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.

veliki strumf

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16). Aхахаха као само си ти био на мору и пио коктеле… Који лик. Друже, мало море, мало рафтинг, мало Гуча, Егзит или ко шта воли. Лепо је после звукова таласа чути звук трубе, баш је онако српски. Јесте драње са ценама, али то је за ТРИ ДАНА за те људе, а море “ради” неколико месеци. Уосталом, ко не воли не треба ни да оставља коментаре овде - шта вас брига пта ћу ја да радим за моје паре. На сплаву у Бг литар вискија 300-400 евра, па у Гучи за те паре има да се наједеш и напијеш колико ти воља. Све је ствар перспективе посматрања ствари и питање укуса, шта ко воли и колико је спреман да плати. Људи данас имају паре, једно јагње у Гучи је ништа. Наравно, ко воли може да иде у Лувр као што онај написа, само после Лувра мораш да једеш и опет то дебело платиш у Паризу. Плус пут до Париза… Ко шта воли. Гуча пуна ове године тако да… има ко да троши и свако ради шта жели са својим парама!

Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka

pre 1 godinu

Sa društvom kupim par gajbi piva raspalimo rostilj odvrljačimo muziku da komsiluk poludi i to sve na mom prašnjavom placu za male pare. Uroljamo se posle dva sata i nemamo pojma jesmo u Guči il ko zna gde. Uveče se isto osecamo na znoj alkohol i prašinu kao i tamo. Vrlo jednostavno sam dočarao.

Kvaran narod

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!
(шиле, 07. avgust 2022 16:14)

To i nije festival za klompe i papuče.

Mare

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16)

Upsss, lose sam izracunao, 780 dinara. Ojsa!!! Idemo peti ?

Realno

pre 1 godinu

Guča je pukla načisto. Organizacija je godinama nula. Ove godine je malo falilo da se ne održi sabor trubača. Tako da ovo nabijanje cena je samo poslednji trzaj pred kraj. Pitanje je da li će se sledeće godine uopšte održati ovaj seoski vašar.

pedala

pre 1 godinu

Ovde ljudi ne shvataju da je na atraktivnim turistickim mestima i druga / veća cena svega. Ova manifestacija je jednom godišnje. Ali slične cene su u Beogradu tokom cele godine i to i npr na Banjici ili Karaburmi, ipak i ova Guča ili Kopaonik i Zlatibor nude nešto više od kafića na Banjici ili Karaburmi. I za vreme Exita u celom Novom Sadu su visoke cene. U svakoj državi u turistickim mestima je mnogo viša cena svega. U Guči niko neće doći da ti oduzme hranu i piće ako ti poneseš od kuće za razliku od većine manifestacija širom Srbije.

Zemun

pre 1 godinu

Imam jedno pitanje za vas koji kukate na cene u Guci, Love festu,Zlatiboru... zasto vi ne otvorite kafanu ili restoran gde ce pivo biti 120 dinara, a pecenje 1200 ? U cemu je problem?

оће то

pre 1 godinu

@skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima
(Ventura101Freeway, 07. avgust 2022 16:36)

Тамо, код Босанца, ти пореф ћевапа, бурека и кафе купујеш и део домовине, оне одакле си побегао па те је нашла и сачекала код Босанца. Он то зна, па је подигао цене. А и ти то знаш, ал не питаш шта кошта.

kraja

pre 1 godinu

...porediti cene na moru, gde se ide bar na 10 dana i u guci gde se ode na jedan, najvise dva dana...
...ja bih onda uporedio i sa koncertom italijanskog tenora...
...30.000 din za dva sata, bez jela i pica...
...ovde se razum davno pogubio...

mile

pre 1 godinu

nabavna cena piva nije preko 50-60din, reč je o čistoj gramzivosti, a druge cene za ujutru i uveče, radni dan i vikend treba zakonom zabraniti!

Ventura101Freeway

pre 1 godinu

skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima

ex

pre 1 godinu

"Iako je nabavna cena mesa skočila,"

Prijatelj ima farmu svinja, na ivici je rentabilnog poslovanja, cena mesa ocajna, cena hrane uzas.
Izmedju proizvodjaca i kupca, izgleda da ima bar 5 ruku.

Komša

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)

Pa ti lepo otvori pečenjaru pa ubij konkurenciju cenama.
Od jagnjeta koje ima 30 kg žive vage dobiješ 16 kg sa glavom i bubcima,džigom ,plucima i srcem koje idu uz maramicu.
Tako očišcenog cena je 900 din /kg za Sjeničko (bar sam ja toliko platio - dopremljeno u BG).
Za pečenje ide nekih 12kg (kome glavu da prodaš?) a one iznutrice su za jagnjecu sarmu.

Na kraju krajeva - uvek sam možeš da okrenes jagnjence uz tranzistor i sa drugarima jedeš uz Jelenče.
Kapiram da i kupus možeš da nadješ povoljnije ,dovitljiv si ti...

Pera Detlić

pre 1 godinu

Vegetarijnska čorba 570 dinara1Šta u njoj ima?Malo zeleniša i to je to.A teleća čorba 600 dinara.Ne mogu da vjerujem da u njoj osim začina ima telećeg mesa tek za 30 dinara!Svadbarski kupus 660 dinara.Kada sam gledao promocije o tom svadbarskom kupusu pa nema šta nema u njemu.I kada pojedeš porciju sit si.A pitanje je kada pojedeš čorbicu od zelja sa tankom zaprškom kako se osjećaš nako pola sata.

Lemi

pre 1 godinu

U najjacoj pecenjari u Obrenovcu, "Dragacevac", kilogram jagnjetine kosta 2400, a kilogram prasetine 1900. Takvu jagnjetinu retko gde mozes da pojedes, vrhunsko meso.

IT

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..

шиле

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!

Max

pre 1 godinu

U Bg jagnjetina 2500 pa i skuplja. Ako neko baš voli trubu, šator, guzvu, platiće i tih 3800 za kg pečenja.
Zivo me interesuje u kojem gradu je ova pečenjara sa cenom od 1500 za kg.

Komša

pre 1 godinu

50 evra iće
100 evra piće
100 evra muzika
50 evra da spavas posle i to je to.
Ceo psihoterapeutski tretman za 300 evra.

Podnosljivo ako daje rezultate - ima ko to mora kao Vaaa Ladački ali taj je vec za psihijatra,psihologija ne pomaže.

todos

pre 1 godinu

Mnogo je sve to stari Čačani ne idu, čast izuzecima. Zašto bi neko nekoga drao, sve zavisi od volje, novčanika grupe ili pojedinaca.

Sloba

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%

Alien Shooter

pre 1 godinu

Kod mene kilogram pečene jgnjetine 1,500 dinara a prasetine 1,200 u pečenjari ala deru sa cenema strašno da im niko više nedođe da kupi pečenje i pivo nemogu da zamislim koliko je kilogram treba itdvojiti za pečenog vola?

Dooku

pre 1 godinu

Bio sam juce, doduse nisam ostao i preko noci pa ne mogu nista da kazem za razliku u ceni pica preko dana i preko noci.
Pecenje se sigurno sluzi u bar 10-15 objekata/satri. Ja sam seo pod sator gde sam video da se u tom trenutku peklo 5-6 prasica i jagnjica. Cena jagnjetine je bila 2400 dinara za kilogram, znaci ima razlicitih cena. Ta cena jagnjetine mi je bila prihvatljiva, bio sam sada i posle ko zna kada cu opet negde ici na pecenje. Mene je sokiralo da smo uz to pecenje litar kisele vode, pola paradajza i malo kupus salate platili 1300 dinara :)
Sustina je da osim ako tamo ides sa drustvom i planom da loces alkohol ceo dan do besvesti, realno nema sta tamo raditi. Za 45 minuta se obidje sve sto ima i da se kupi neki suvenir, ko voli, nakon toga ruca svadbarski kupus i/ili pecenje to je to.

nbgd

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.

wer

pre 1 godinu

"cene otisle u nebo, mi moramo da se prilagodjavamo,
da odrzimo taj balans, ipak da musterije budu na prvom mestu"

deluje da bi se nad sudbinom postenih ugostitelja i kamen rasplakao,
a onda pivo danju 350 nocu 600 !?!!?!
wtf?

wer

pre 1 godinu

"cene otisle u nebo, mi moramo da se prilagodjavamo,
da odrzimo taj balans, ipak da musterije budu na prvom mestu"

deluje da bi se nad sudbinom postenih ugostitelja i kamen rasplakao,
a onda pivo danju 350 nocu 600 !?!!?!
wtf?

Dooku

pre 1 godinu

Bio sam juce, doduse nisam ostao i preko noci pa ne mogu nista da kazem za razliku u ceni pica preko dana i preko noci.
Pecenje se sigurno sluzi u bar 10-15 objekata/satri. Ja sam seo pod sator gde sam video da se u tom trenutku peklo 5-6 prasica i jagnjica. Cena jagnjetine je bila 2400 dinara za kilogram, znaci ima razlicitih cena. Ta cena jagnjetine mi je bila prihvatljiva, bio sam sada i posle ko zna kada cu opet negde ici na pecenje. Mene je sokiralo da smo uz to pecenje litar kisele vode, pola paradajza i malo kupus salate platili 1300 dinara :)
Sustina je da osim ako tamo ides sa drustvom i planom da loces alkohol ceo dan do besvesti, realno nema sta tamo raditi. Za 45 minuta se obidje sve sto ima i da se kupi neki suvenir, ko voli, nakon toga ruca svadbarski kupus i/ili pecenje to je to.

mile

pre 1 godinu

nabavna cena piva nije preko 50-60din, reč je o čistoj gramzivosti, a druge cene za ujutru i uveče, radni dan i vikend treba zakonom zabraniti!

Alien Shooter

pre 1 godinu

Kod mene kilogram pečene jgnjetine 1,500 dinara a prasetine 1,200 u pečenjari ala deru sa cenema strašno da im niko više nedođe da kupi pečenje i pivo nemogu da zamislim koliko je kilogram treba itdvojiti za pečenog vola?

IT

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..

Sloba

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%

шиле

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!

Mare

pre 1 godinu

Jednom se čovek za*ebe i to je to. Odem prošle godine na roštiljijadu, sednem sa ćerkicom, kevom i ćaletom, naručimo neko mešano meso porciju (ni kg nije bilo), kupus salatu, po piće, račun 5000, ništa mi žalije nije bilo, a roštilj nije čak bio ni leskovački nego neki Čačani došli sa nazovi roštiljem (to tek posle saznao). Nekad se znalo, nije mogao svako ni tezgu da dobije, da ne bruka manifestaciju sad svaki ološ sa šatrom može da dobije mesto, zato su takve i cene. Gomila nakupaca idu od vašara do vašara, kamion, šatra, stolovi i stolice i vaćarenje naroda.

Gojko

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав

Komša

pre 1 godinu

50 evra iće
100 evra piće
100 evra muzika
50 evra da spavas posle i to je to.
Ceo psihoterapeutski tretman za 300 evra.

Podnosljivo ako daje rezultate - ima ko to mora kao Vaaa Ladački ali taj je vec za psihijatra,psihologija ne pomaže.

Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka

pre 1 godinu

Sa društvom kupim par gajbi piva raspalimo rostilj odvrljačimo muziku da komsiluk poludi i to sve na mom prašnjavom placu za male pare. Uroljamo se posle dva sata i nemamo pojma jesmo u Guči il ko zna gde. Uveče se isto osecamo na znoj alkohol i prašinu kao i tamo. Vrlo jednostavno sam dočarao.

todos

pre 1 godinu

Mnogo je sve to stari Čačani ne idu, čast izuzecima. Zašto bi neko nekoga drao, sve zavisi od volje, novčanika grupe ili pojedinaca.

Realno

pre 1 godinu

Guča je pukla načisto. Organizacija je godinama nula. Ove godine je malo falilo da se ne održi sabor trubača. Tako da ovo nabijanje cena je samo poslednji trzaj pred kraj. Pitanje je da li će se sledeće godine uopšte održati ovaj seoski vašar.

Ventura101Freeway

pre 1 godinu

skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima

kladzom do bola

pre 1 godinu

Nisam nikad bio a i ne planiram , cak i da mi neko plati . Nikad nisam voleo sator i buku polupijanih melos gostiju sa masnim bradama i maltretiranje dece koje vuku sa sobom .

Che

pre 1 godinu

Ako je ovo istina onda je ovo pljačka! 3800 din kilo jagnjetine nije ni u Dubrovniku! Tamo sam ga prošle godine platio cca 3000 dinara u sred sezone. Pa za te pare neki seljaci prodaju celo jagnje. Kod mene u kraju kilogram pečenog jagnjeta je 1500 dinara.

mario

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.
(Dali Bocek, 07. avgust 2022 18:38)
Mislim ono stavljaš Guču i Dubrovnik u istu ravan i rečenicu halooo.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice
(Mirko, 07. avgust 2022 18:05)

Pa da, oni rade tih 5 dana u godini, posle toga porodično Ibica, Kapri..

оће то

pre 1 godinu

@skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima
(Ventura101Freeway, 07. avgust 2022 16:36)

Тамо, код Босанца, ти пореф ћевапа, бурека и кафе купујеш и део домовине, оне одакле си побегао па те је нашла и сачекала код Босанца. Он то зна, па је подигао цене. А и ти то знаш, ал не питаш шта кошта.

nbgd

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.

ex

pre 1 godinu

"Iako je nabavna cena mesa skočila,"

Prijatelj ima farmu svinja, na ivici je rentabilnog poslovanja, cena mesa ocajna, cena hrane uzas.
Izmedju proizvodjaca i kupca, izgleda da ima bar 5 ruku.

Komša

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)

Pa ti lepo otvori pečenjaru pa ubij konkurenciju cenama.
Od jagnjeta koje ima 30 kg žive vage dobiješ 16 kg sa glavom i bubcima,džigom ,plucima i srcem koje idu uz maramicu.
Tako očišcenog cena je 900 din /kg za Sjeničko (bar sam ja toliko platio - dopremljeno u BG).
Za pečenje ide nekih 12kg (kome glavu da prodaš?) a one iznutrice su za jagnjecu sarmu.

Na kraju krajeva - uvek sam možeš da okrenes jagnjence uz tranzistor i sa drugarima jedeš uz Jelenče.
Kapiram da i kupus možeš da nadješ povoljnije ,dovitljiv si ti...

smeh

pre 1 godinu

Dok je ovaca biće i šišanja. Da li može neko sa strane da zakupi mesto tokom ovog dešavanja u Guči i da prodaje piće hranu? Ako ima budala koje će da plaćaju ove cene za hranu i piće to bi valjalo iskoristiti.

nikos

pre 1 godinu

Dan-danas cena prvoklasne jagnjetine u Grckoj (Tasos) je 20€ za kg ... u restoranu, da ne bude zabune. Desi se da negde bude i 25€.
Svaka druga racunica pomenuta ovde je besmislena ... ove koje sam procitao ovde su racunice prekupaca i nakupaca.

Max

pre 1 godinu

U Bg jagnjetina 2500 pa i skuplja. Ako neko baš voli trubu, šator, guzvu, platiće i tih 3800 za kg pečenja.
Zivo me interesuje u kojem gradu je ova pečenjara sa cenom od 1500 za kg.

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Sta zna pijan čovek kol'ko je pivo. Ujutru još i ima razuma, pa ne može baš kako hoćeš, ali uveče možeš da mu sâm vadiš pare iz novčanika, on ne zna gde je, a kamoli šta i kol'ko plaća.

Nole

pre 1 godinu

Neko pomenu Tasos i cenu jagnjetine od 20 do 25 EUR za kg. Vratili smo se sa Tasosa pre 7 dana i cena pečene jagnjetine za kg u čuvenom Teologosu je 34 EUR u taverni Stelios. Iskreno, malo su ga u Guči preterali.

Dali Bocek

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Vegetarijnska čorba 570 dinara1Šta u njoj ima?Malo zeleniša i to je to.A teleća čorba 600 dinara.Ne mogu da vjerujem da u njoj osim začina ima telećeg mesa tek za 30 dinara!Svadbarski kupus 660 dinara.Kada sam gledao promocije o tom svadbarskom kupusu pa nema šta nema u njemu.I kada pojedeš porciju sit si.A pitanje je kada pojedeš čorbicu od zelja sa tankom zaprškom kako se osjećaš nako pola sata.

Gari Kvoter

pre 1 godinu

mogli ste da se raspitate koliko kosta taksa za postavljane satora,da konobari,kuvari vise nisu jeftina radna snaga..
ali da su odrapili cenu,jesu.

Lemi

pre 1 godinu

U najjacoj pecenjari u Obrenovcu, "Dragacevac", kilogram jagnjetine kosta 2400, a kilogram prasetine 1900. Takvu jagnjetinu retko gde mozes da pojedes, vrhunsko meso.

Kvaran narod

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!
(шиле, 07. avgust 2022 16:14)

To i nije festival za klompe i papuče.

Zemun

pre 1 godinu

Imam jedno pitanje za vas koji kukate na cene u Guci, Love festu,Zlatiboru... zasto vi ne otvorite kafanu ili restoran gde ce pivo biti 120 dinara, a pecenje 1200 ? U cemu je problem?

Marko

pre 1 godinu

Hrvat sam , možda i nerealan ali kad čitam o pljuvanju hrvatskog turizma a vi se hvalite Gučom i splavovima i to vam je najveći doseg ..mislim da bi se trebali jako zamisliti...mada ne vjerujem da budete ovo objavili..

Mare

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16)

Upsss, lose sam izracunao, 780 dinara. Ojsa!!! Idemo peti ?

Masc

pre 1 godinu

Nikad nisam bio na Exitu, nikad nisam bio u Guci. Nikad i necu otici.
(Kukatilo, 07. avgust 2022 17:31)
Ne trebaju im takvi, za takve ko ti je samo tastatura i sirenje demagogije.

kraja

pre 1 godinu

...porediti cene na moru, gde se ide bar na 10 dana i u guci gde se ode na jedan, najvise dva dana...
...ja bih onda uporedio i sa koncertom italijanskog tenora...
...30.000 din za dva sata, bez jela i pica...
...ovde se razum davno pogubio...

veliki strumf

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16). Aхахаха као само си ти био на мору и пио коктеле… Који лик. Друже, мало море, мало рафтинг, мало Гуча, Егзит или ко шта воли. Лепо је после звукова таласа чути звук трубе, баш је онако српски. Јесте драње са ценама, али то је за ТРИ ДАНА за те људе, а море “ради” неколико месеци. Уосталом, ко не воли не треба ни да оставља коментаре овде - шта вас брига пта ћу ја да радим за моје паре. На сплаву у Бг литар вискија 300-400 евра, па у Гучи за те паре има да се наједеш и напијеш колико ти воља. Све је ствар перспективе посматрања ствари и питање укуса, шта ко воли и колико је спреман да плати. Људи данас имају паре, једно јагње у Гучи је ништа. Наравно, ко воли може да иде у Лувр као што онај написа, само после Лувра мораш да једеш и опет то дебело платиш у Паризу. Плус пут до Париза… Ко шта воли. Гуча пуна ове године тако да… има ко да троши и свако ради шта жели са својим парама!

e

pre 1 godinu

U Beogradu u Tempu jagnjetina bez glave ~85o din/kg. Kad se ispeče kg, cena se duplira. Tu se još doda so, struja ili drva pa sve max. ~2000 din/kg. O zaradi to odlučuje koliko je ko alav.

pedala

pre 1 godinu

Ovde ljudi ne shvataju da je na atraktivnim turistickim mestima i druga / veća cena svega. Ova manifestacija je jednom godišnje. Ali slične cene su u Beogradu tokom cele godine i to i npr na Banjici ili Karaburmi, ipak i ova Guča ili Kopaonik i Zlatibor nude nešto više od kafića na Banjici ili Karaburmi. I za vreme Exita u celom Novom Sadu su visoke cene. U svakoj državi u turistickim mestima je mnogo viša cena svega. U Guči niko neće doći da ti oduzme hranu i piće ako ti poneseš od kuće za razliku od većine manifestacija širom Srbije.

pop

pre 1 godinu

kakav bezobrazluk
pa pivo u marketu ne košta 100 dinara a oni bi da zarade 6 puta.
njima što nabavljaju na više je sigurno i povoljnija cijena.
a za meso i ostale cijene je žalosno koliko su prokleti.

gmt+385

pre 1 godinu

Jučerašnji ručak za dvoje.Vrhunski restoranu u srcu Istre, rezervacija potrebna barem 2 dana unaprijed, ne primaju nikada više od 10-15 gostiju. Vrhunski ambijent..
Kada dodjete, pitaju vas koliko vremena imate....
3 slijeda,.zadnje janjetina iz lokalnog uzgoja, + desert, vino iz butelje, kava, ukupno 90€.
Mislim da bi i gradonačelnik Novog Sada nakon takve hrane,vina i ugodjaja pretao sa " pametnim " komentarima o Istri.

Milosav

pre 1 godinu

Pojedes porciju svadbarskog kupusa sa sirom i projom pa ti jos treba kilo pecenja? Pa ko moze toliko da pojede ljudi moji?
Posle se cudite sto bolujete od svakakvih srcanih bolesti.
Prijatno vam bilo.

judd trump

pre 1 godinu

Čačansko - užički biznis plan! Na Zlatiboru na pijaci kad pitam što su toliko skupi odgovor je: "Ha pa brale ovo je Zlatibor znaš! Top turistička destinacija naša!" A u Guči bio pre više od 20 godina. Ne nameravam više: trube ne podnosim, u kolu ne znam da igram, lepše mi u Bogutovačkoj banji i okolini ili u Soko banji.

Dejan

pre 1 godinu

Ja I'm ne bi kupio meso jedne godine sam bio prosao gde je rostilj to tako smrdi a i ove godine velike vrucine bice trovanja prosle godine mnogo je ljudi dobilo trovanje.

Masc

pre 1 godinu

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..
(IT, 07. avgust 2022 16:31)

Ljudskost je naplatiti jeftinije pivo onima koji imaju pare, a zao im da plate? Merak ih je odrati.

Mirko

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice

deniro

pre 1 godinu

Elem da ve čiča objasni šta je skupo........bio je u Puli taj restoran,Valsabion se zvao i tamo je navodno jeo Berluskoni,Sting,tri tenora.....uglavnom vip ekipa.Dolaze poznati advokati iz Zagreba na neku raspravu i kolega iz Pule gde će da ih vodi na ručak.....pare nisu problem....ajde tamo!!A Čedo Prodanovic čovek od 120 kila.....Sramote,brate mili.....stotinu nekakvih tanjira sa parčetom ribe,mesa,tartufa,sira,povrća i svaki po 100 evra!Kad je to mučenje završilo kaže njemu Čedo - kolega,mogli ste da pitate....
Pa nisam ovoliki od tih sranja,nego da rešimo sutra neko prasence!?

ultrasrbin

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав
(Gojko, 7. avgust 2022 19:25)
Ide i od 20 kg, ali je i cena da usi otpadaju.
A ne otpadne pola nego skoro 70%.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Iz kog si to kraja? ja evo odmah dolazim da uzmem bar 50 kg pecenja posto mene u sopstvenoj reziji izadje malo jeftinije od te cene.
Pa jagnje od 40 kg izadje 14000. Plus usluga i izadje na 1350 po kg posto od takvog jagnjeta imas negde oko 12 kg pecenja. jos negde 2-300 dinara po kg za objekat, komunalije, radnike i vec imas 1500-1600 dinara troskova. I onda gazda nece da zaradi nego posluje sa gubitkom, a drzavi pdv placa iz svog dzepa.

ultrasrbin

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)
Hoces da kazes da od kg zive mere imas 700-800 gr za posluzenje ili sta vec?

Prase od 25 kila plati 7500 i uslugu klanja, pecenja i secenja jos minimum 1500. Od tog praseta u najboljem slucaju ima 10 kg pecenja. Njega je vec izaslo 900 po kg. Plus minimum 200 po kg za najam objekta, sirovine za pecenje, platu radnika, komunalije,.... Izadje vec 1100. Pdv 20% i eto ga na 1300. Koliko da zaradi ? Za jagnje od 40 kg dao je 14000+ usluga, a dobio plafon 12 kg za serviranje. Vec izaslo na 1300. Plus pomenuto i ode na 1500. Plus pdv 20% i eto ga 1800. Koliko da zaradi ?

nbgd

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.

Komša

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)

Pa ti lepo otvori pečenjaru pa ubij konkurenciju cenama.
Od jagnjeta koje ima 30 kg žive vage dobiješ 16 kg sa glavom i bubcima,džigom ,plucima i srcem koje idu uz maramicu.
Tako očišcenog cena je 900 din /kg za Sjeničko (bar sam ja toliko platio - dopremljeno u BG).
Za pečenje ide nekih 12kg (kome glavu da prodaš?) a one iznutrice su za jagnjecu sarmu.

Na kraju krajeva - uvek sam možeš da okrenes jagnjence uz tranzistor i sa drugarima jedeš uz Jelenče.
Kapiram da i kupus možeš da nadješ povoljnije ,dovitljiv si ti...

Max

pre 1 godinu

U Bg jagnjetina 2500 pa i skuplja. Ako neko baš voli trubu, šator, guzvu, platiće i tih 3800 za kg pečenja.
Zivo me interesuje u kojem gradu je ova pečenjara sa cenom od 1500 za kg.

Mirko

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice

veliki strumf

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16). Aхахаха као само си ти био на мору и пио коктеле… Који лик. Друже, мало море, мало рафтинг, мало Гуча, Егзит или ко шта воли. Лепо је после звукова таласа чути звук трубе, баш је онако српски. Јесте драње са ценама, али то је за ТРИ ДАНА за те људе, а море “ради” неколико месеци. Уосталом, ко не воли не треба ни да оставља коментаре овде - шта вас брига пта ћу ја да радим за моје паре. На сплаву у Бг литар вискија 300-400 евра, па у Гучи за те паре има да се наједеш и напијеш колико ти воља. Све је ствар перспективе посматрања ствари и питање укуса, шта ко воли и колико је спреман да плати. Људи данас имају паре, једно јагње у Гучи је ништа. Наравно, ко воли може да иде у Лувр као што онај написа, само после Лувра мораш да једеш и опет то дебело платиш у Паризу. Плус пут до Париза… Ко шта воли. Гуча пуна ове године тако да… има ко да троши и свако ради шта жели са својим парама!

Masc

pre 1 godinu

Nikad nisam bio na Exitu, nikad nisam bio u Guci. Nikad i necu otici.
(Kukatilo, 07. avgust 2022 17:31)
Ne trebaju im takvi, za takve ko ti je samo tastatura i sirenje demagogije.

Zemun

pre 1 godinu

Imam jedno pitanje za vas koji kukate na cene u Guci, Love festu,Zlatiboru... zasto vi ne otvorite kafanu ili restoran gde ce pivo biti 120 dinara, a pecenje 1200 ? U cemu je problem?

Masc

pre 1 godinu

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..
(IT, 07. avgust 2022 16:31)

Ljudskost je naplatiti jeftinije pivo onima koji imaju pare, a zao im da plate? Merak ih je odrati.

Kvaran narod

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!
(шиле, 07. avgust 2022 16:14)

To i nije festival za klompe i papuče.

шиле

pre 1 godinu

Не волим трубу, не могу да смислим звук исте. Свака част ономе ко то воли, али ја не могу га их поднесем. Не бих отишао тамо ни да ме жена натера!

mario

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.
(Dali Bocek, 07. avgust 2022 18:38)
Mislim ono stavljaš Guču i Dubrovnik u istu ravan i rečenicu halooo.

e

pre 1 godinu

U Beogradu u Tempu jagnjetina bez glave ~85o din/kg. Kad se ispeče kg, cena se duplira. Tu se još doda so, struja ili drva pa sve max. ~2000 din/kg. O zaradi to odlučuje koliko je ko alav.

Mare

pre 1 godinu

U Porecu, na plazi, zvuk talasa, koktel Long island 900 dinara. Lep provod vam zelim u Guci.
(Mare, 07. avgust 2022 15:16)

Upsss, lose sam izracunao, 780 dinara. Ojsa!!! Idemo peti ?

Alien Shooter

pre 1 godinu

Kod mene kilogram pečene jgnjetine 1,500 dinara a prasetine 1,200 u pečenjari ala deru sa cenema strašno da im niko više nedođe da kupi pečenje i pivo nemogu da zamislim koliko je kilogram treba itdvojiti za pečenog vola?

kraja

pre 1 godinu

...porediti cene na moru, gde se ide bar na 10 dana i u guci gde se ode na jedan, najvise dva dana...
...ja bih onda uporedio i sa koncertom italijanskog tenora...
...30.000 din za dva sata, bez jela i pica...
...ovde se razum davno pogubio...

Sloba

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%

pedala

pre 1 godinu

Ovde ljudi ne shvataju da je na atraktivnim turistickim mestima i druga / veća cena svega. Ova manifestacija je jednom godišnje. Ali slične cene su u Beogradu tokom cele godine i to i npr na Banjici ili Karaburmi, ipak i ova Guča ili Kopaonik i Zlatibor nude nešto više od kafića na Banjici ili Karaburmi. I za vreme Exita u celom Novom Sadu su visoke cene. U svakoj državi u turistickim mestima je mnogo viša cena svega. U Guči niko neće doći da ti oduzme hranu i piće ako ti poneseš od kuće za razliku od većine manifestacija širom Srbije.

Komša

pre 1 godinu

50 evra iće
100 evra piće
100 evra muzika
50 evra da spavas posle i to je to.
Ceo psihoterapeutski tretman za 300 evra.

Podnosljivo ako daje rezultate - ima ko to mora kao Vaaa Ladački ali taj je vec za psihijatra,psihologija ne pomaže.

Dali Bocek

pre 1 godinu

Guca je ipak provincijska zabava, ne vidim razlog da iko ode tamo i to placa. Mozda gresim, ali je to tako za mene. Precenjena kao Budva i Dubrovnik.

Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka

pre 1 godinu

Sa društvom kupim par gajbi piva raspalimo rostilj odvrljačimo muziku da komsiluk poludi i to sve na mom prašnjavom placu za male pare. Uroljamo se posle dva sata i nemamo pojma jesmo u Guči il ko zna gde. Uveče se isto osecamo na znoj alkohol i prašinu kao i tamo. Vrlo jednostavno sam dočarao.

deniro

pre 1 godinu

Elem da ve čiča objasni šta je skupo........bio je u Puli taj restoran,Valsabion se zvao i tamo je navodno jeo Berluskoni,Sting,tri tenora.....uglavnom vip ekipa.Dolaze poznati advokati iz Zagreba na neku raspravu i kolega iz Pule gde će da ih vodi na ručak.....pare nisu problem....ajde tamo!!A Čedo Prodanovic čovek od 120 kila.....Sramote,brate mili.....stotinu nekakvih tanjira sa parčetom ribe,mesa,tartufa,sira,povrća i svaki po 100 evra!Kad je to mučenje završilo kaže njemu Čedo - kolega,mogli ste da pitate....
Pa nisam ovoliki od tih sranja,nego da rešimo sutra neko prasence!?

Ventura101Freeway

pre 1 godinu

skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima

Dooku

pre 1 godinu

Bio sam juce, doduse nisam ostao i preko noci pa ne mogu nista da kazem za razliku u ceni pica preko dana i preko noci.
Pecenje se sigurno sluzi u bar 10-15 objekata/satri. Ja sam seo pod sator gde sam video da se u tom trenutku peklo 5-6 prasica i jagnjica. Cena jagnjetine je bila 2400 dinara za kilogram, znaci ima razlicitih cena. Ta cena jagnjetine mi je bila prihvatljiva, bio sam sada i posle ko zna kada cu opet negde ici na pecenje. Mene je sokiralo da smo uz to pecenje litar kisele vode, pola paradajza i malo kupus salate platili 1300 dinara :)
Sustina je da osim ako tamo ides sa drustvom i planom da loces alkohol ceo dan do besvesti, realno nema sta tamo raditi. Za 45 minuta se obidje sve sto ima i da se kupi neki suvenir, ko voli, nakon toga ruca svadbarski kupus i/ili pecenje to je to.

mile

pre 1 godinu

nabavna cena piva nije preko 50-60din, reč je o čistoj gramzivosti, a druge cene za ujutru i uveče, radni dan i vikend treba zakonom zabraniti!

wer

pre 1 godinu

"cene otisle u nebo, mi moramo da se prilagodjavamo,
da odrzimo taj balans, ipak da musterije budu na prvom mestu"

deluje da bi se nad sudbinom postenih ugostitelja i kamen rasplakao,
a onda pivo danju 350 nocu 600 !?!!?!
wtf?

Marko

pre 1 godinu

Hrvat sam , možda i nerealan ali kad čitam o pljuvanju hrvatskog turizma a vi se hvalite Gučom i splavovima i to vam je najveći doseg ..mislim da bi se trebali jako zamisliti...mada ne vjerujem da budete ovo objavili..

оће то

pre 1 godinu

@skupe cjene za srbiju jesu a da dođete kod bosanca u los angeles Aroma Caffe, ćevapi veliki 2000 dinara, kafa 600, burek 800, oči ti skaču i za nas ovde sa dolarima
(Ventura101Freeway, 07. avgust 2022 16:36)

Тамо, код Босанца, ти пореф ћевапа, бурека и кафе купујеш и део домовине, оне одакле си побегао па те је нашла и сачекала код Босанца. Он то зна, па је подигао цене. А и ти то знаш, ал не питаш шта кошта.

Gari Kvoter

pre 1 godinu

mogli ste da se raspitate koliko kosta taksa za postavljane satora,da konobari,kuvari vise nisu jeftina radna snaga..
ali da su odrapili cenu,jesu.

Che

pre 1 godinu

Ako je ovo istina onda je ovo pljačka! 3800 din kilo jagnjetine nije ni u Dubrovniku! Tamo sam ga prošle godine platio cca 3000 dinara u sred sezone. Pa za te pare neki seljaci prodaju celo jagnje. Kod mene u kraju kilogram pečenog jagnjeta je 1500 dinara.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Realno,ako ti je lep stimung,cena nije visoka,pa i ti ljudi moraju da zarade koru hleba,manifestacija je jednom godisnje.mislite i na njihove porodice
(Mirko, 07. avgust 2022 18:05)

Pa da, oni rade tih 5 dana u godini, posle toga porodično Ibica, Kapri..

IT

pre 1 godinu

Kome je skupo u Guci, Grckoj, na Zlatiboru, Kopu, itd... lepo ne dolazi na ta mesta i to je to. Zasto bih ja smanjio cene,primera radi, ako imam odlican promet i sa postojecim? Mnogo je ljudi koji hoce da se lepo provedu sa 10€ u dzepu, to vise nema ni u nasoj provinciji.
(nbgd, 07. avgust 2022 14:26)

Alavost je globalno strasna stvar.. Zbog takvih i slicnih cene svega non-stop idu gore, i kada nije potrebno. Stvara se zacarani krug kome nema kraja.. a posle svakome kad tad nesto bude skupo... ali bitno da covek vidi mogucnoat da na brzinu napuni dzep, nema veze sto izgubi malo ljudskosti pritom..

Lemi

pre 1 godinu

U najjacoj pecenjari u Obrenovcu, "Dragacevac", kilogram jagnjetine kosta 2400, a kilogram prasetine 1900. Takvu jagnjetinu retko gde mozes da pojedes, vrhunsko meso.

Realno

pre 1 godinu

Guča je pukla načisto. Organizacija je godinama nula. Ove godine je malo falilo da se ne održi sabor trubača. Tako da ovo nabijanje cena je samo poslednji trzaj pred kraj. Pitanje je da li će se sledeće godine uopšte održati ovaj seoski vašar.

nikos

pre 1 godinu

Dan-danas cena prvoklasne jagnjetine u Grckoj (Tasos) je 20€ za kg ... u restoranu, da ne bude zabune. Desi se da negde bude i 25€.
Svaka druga racunica pomenuta ovde je besmislena ... ove koje sam procitao ovde su racunice prekupaca i nakupaca.

Milosav

pre 1 godinu

Pojedes porciju svadbarskog kupusa sa sirom i projom pa ti jos treba kilo pecenja? Pa ko moze toliko da pojede ljudi moji?
Posle se cudite sto bolujete od svakakvih srcanih bolesti.
Prijatno vam bilo.

gmt+385

pre 1 godinu

Jučerašnji ručak za dvoje.Vrhunski restoranu u srcu Istre, rezervacija potrebna barem 2 dana unaprijed, ne primaju nikada više od 10-15 gostiju. Vrhunski ambijent..
Kada dodjete, pitaju vas koliko vremena imate....
3 slijeda,.zadnje janjetina iz lokalnog uzgoja, + desert, vino iz butelje, kava, ukupno 90€.
Mislim da bi i gradonačelnik Novog Sada nakon takve hrane,vina i ugodjaja pretao sa " pametnim " komentarima o Istri.

Gojko

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Sta zna pijan čovek kol'ko je pivo. Ujutru još i ima razuma, pa ne može baš kako hoćeš, ali uveče možeš da mu sâm vadiš pare iz novčanika, on ne zna gde je, a kamoli šta i kol'ko plaća.

todos

pre 1 godinu

Mnogo je sve to stari Čačani ne idu, čast izuzecima. Zašto bi neko nekoga drao, sve zavisi od volje, novčanika grupe ili pojedinaca.

ex

pre 1 godinu

"Iako je nabavna cena mesa skočila,"

Prijatelj ima farmu svinja, na ivici je rentabilnog poslovanja, cena mesa ocajna, cena hrane uzas.
Izmedju proizvodjaca i kupca, izgleda da ima bar 5 ruku.

judd trump

pre 1 godinu

Čačansko - užički biznis plan! Na Zlatiboru na pijaci kad pitam što su toliko skupi odgovor je: "Ha pa brale ovo je Zlatibor znaš! Top turistička destinacija naša!" A u Guči bio pre više od 20 godina. Ne nameravam više: trube ne podnosim, u kolu ne znam da igram, lepše mi u Bogutovačkoj banji i okolini ili u Soko banji.

smeh

pre 1 godinu

Dok je ovaca biće i šišanja. Da li može neko sa strane da zakupi mesto tokom ovog dešavanja u Guči i da prodaje piće hranu? Ako ima budala koje će da plaćaju ove cene za hranu i piće to bi valjalo iskoristiti.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Nisam nikad bio a i ne planiram , cak i da mi neko plati . Nikad nisam voleo sator i buku polupijanih melos gostiju sa masnim bradama i maltretiranje dece koje vuku sa sobom .

ultrasrbin

pre 1 godinu

To je lopovluk. Na Oktobar festu u Minhenu cene godinama u svim restoranima ujednačene. Od hrane do piva. A kod nas? Lopovluk. D se što više strpa u džep. Kolika je cena žive vage? Prasića i jagnjća. Skoro sam bio u Mrčajevcima. Pečenjara Baralić kupuje prasiće za 300 din/kg a jagnjiće 350 din kg. Kalo je 20-30%
(Sloba, 7. avgust 2022 15:37)
Hoces da kazes da od kg zive mere imas 700-800 gr za posluzenje ili sta vec?

Prase od 25 kila plati 7500 i uslugu klanja, pecenja i secenja jos minimum 1500. Od tog praseta u najboljem slucaju ima 10 kg pecenja. Njega je vec izaslo 900 po kg. Plus minimum 200 po kg za najam objekta, sirovine za pecenje, platu radnika, komunalije,.... Izadje vec 1100. Pdv 20% i eto ga na 1300. Koliko da zaradi ? Za jagnje od 40 kg dao je 14000+ usluga, a dobio plafon 12 kg za serviranje. Vec izaslo na 1300. Plus pomenuto i ode na 1500. Plus pdv 20% i eto ga 1800. Koliko da zaradi ?

ultrasrbin

pre 1 godinu

Iz kog si to kraja? ja evo odmah dolazim da uzmem bar 50 kg pecenja posto mene u sopstvenoj reziji izadje malo jeftinije od te cene.
Pa jagnje od 40 kg izadje 14000. Plus usluga i izadje na 1350 po kg posto od takvog jagnjeta imas negde oko 12 kg pecenja. jos negde 2-300 dinara po kg za objekat, komunalije, radnike i vec imas 1500-1600 dinara troskova. I onda gazda nece da zaradi nego posluje sa gubitkom, a drzavi pdv placa iz svog dzepa.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Vegetarijnska čorba 570 dinara1Šta u njoj ima?Malo zeleniša i to je to.A teleća čorba 600 dinara.Ne mogu da vjerujem da u njoj osim začina ima telećeg mesa tek za 30 dinara!Svadbarski kupus 660 dinara.Kada sam gledao promocije o tom svadbarskom kupusu pa nema šta nema u njemu.I kada pojedeš porciju sit si.A pitanje je kada pojedeš čorbicu od zelja sa tankom zaprškom kako se osjećaš nako pola sata.

Mare

pre 1 godinu

Jednom se čovek za*ebe i to je to. Odem prošle godine na roštiljijadu, sednem sa ćerkicom, kevom i ćaletom, naručimo neko mešano meso porciju (ni kg nije bilo), kupus salatu, po piće, račun 5000, ništa mi žalije nije bilo, a roštilj nije čak bio ni leskovački nego neki Čačani došli sa nazovi roštiljem (to tek posle saznao). Nekad se znalo, nije mogao svako ni tezgu da dobije, da ne bruka manifestaciju sad svaki ološ sa šatrom može da dobije mesto, zato su takve i cene. Gomila nakupaca idu od vašara do vašara, kamion, šatra, stolovi i stolice i vaćarenje naroda.

Dejan

pre 1 godinu

Ja I'm ne bi kupio meso jedne godine sam bio prosao gde je rostilj to tako smrdi a i ove godine velike vrucine bice trovanja prosle godine mnogo je ljudi dobilo trovanje.

ultrasrbin

pre 1 godinu

У Врњачкој Бањи, моја рођака продаје печењарама младе јагањце са Гоча (из свог трла са села) по 300 динара за кило живе ваге. Јесте да јагње не иде за печење испод 30 кг и да пола отпадне али 12 пута скупље кило печења од живе ваге је драње гостију. Поздрав
(Gojko, 7. avgust 2022 19:25)
Ide i od 20 kg, ali je i cena da usi otpadaju.
A ne otpadne pola nego skoro 70%.

Nole

pre 1 godinu

Neko pomenu Tasos i cenu jagnjetine od 20 do 25 EUR za kg. Vratili smo se sa Tasosa pre 7 dana i cena pečene jagnjetine za kg u čuvenom Teologosu je 34 EUR u taverni Stelios. Iskreno, malo su ga u Guči preterali.

pop

pre 1 godinu

kakav bezobrazluk
pa pivo u marketu ne košta 100 dinara a oni bi da zarade 6 puta.
njima što nabavljaju na više je sigurno i povoljnija cijena.
a za meso i ostale cijene je žalosno koliko su prokleti.