Stiven King se vratio svom omiljenom liku: "Nikada nisam mogao da je pustim da ode…"

King je nedavno objavio roman "Gwendy’s Final Task" u saradnji sa Ričardom Čizmarom i završio roman "Fairy Tale" koji izlazi 6. septembra 2023.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto: EPA/ ERIK S. LESSER
Foto: EPA/ ERIK S. LESSER

Holi Gibni, privatna istražiteljka sa opsesivno kompulzivnim poremećajem, ranije se pojavila u Kingovoj trilogiji romana o Bilu Hodžisu ("Mr.Mercedes", "Finders Keepers" i "End of Watch), u noveli "If It Bleeds" i romanu iz 2018. "The Outsider". Karakter je u seriji "Mr. Mercedes" tumačila glumica Džastin Lupe, dok je Sintija Erivo igrala u seriji "The Outsider".

King je ovo objavio u novoj epizodi podkasta The Kingcast.

Stiven King: "Zbog tog filma sam izašao iz bioskopa"

"Nikada nisam mogao da pustim Holi Gibni da ode iz knjiga "Mr.Mercedes"", rekao je King domaćinima Eriku Vespeu i Skotu Vampleru.

"Ona je trebalo da bude lik koji se šeta kroz dela, ali je jednostavno ukrala knjigu i ukrala moje srce i tako sam upravo završio roman o njoj koji se zove "Holly"", rekao je King.

King se pojavio u podkastu kako bi najavio nedavno objavljeni roman "Gwendy’s Final Task", koji je nastao u saradnji sa piscem Ričardom Čizmarom.

"Fairy Tale" bavi se 17-godišnjim dečakom po imenu Čarli Rid koji nasleđuje ključeve paralelnog sveta u kojem su dobro i zlo u ratu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu