"Narcis, idiot, pedofilski predator i zavisnik od seksa"; Film o princu Endruu otkrio gnusne detalje

U sredu je na striming servisu "Peacock" premijerno prikazan film "Prince Andrew: Banished".

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 06.10.2022.

15:19

Foto:EPA/ ANDY RAIN

Strani mediji pišu da je film o princu Endruu "brutalan". Britanski "Daily mail" navodi da u Palati "moraju da se pripreme za pravu noćnu moru".

"Prince Andrew: Banished" u stvari priča priču o Endruu i Džefriju Epštajnu. Naime, Endru je važio za miljenika kraljice Elizabete, no zbog seksualnog skandala i prijateljstva sa Epštajnom početkom godine lišen je vojnih titula.To se dogodilo nakon optužbi da je seksualno napao tada sedamnaestogodišnju Virdžiniju Đufre. Kraljica je nakon toga Endruu zabranila bilo kakvo službeno pojavljivanje u javnosti.

Kroz ceo film nižu se izjave i mišljenja o princu.

"Problem je u tome što je taj čovek idiot. Uvek postoji zakržljali u leglu, a ovde je to Endru", govori u filmu bivši kraljevski sekretar za medije Diki Arbiter, dok urednica i novinarka Helen Kirvan-Tejlor princa naziva "narcisom i razmaženim derištem". Kao "groznu osobu i nasilnika" Endrua opisuje penzionisani pukovnik iz jedinice za zaštitu kraljevske porodice Pol Pejdž.

U filmu se tvrdi da je kraljica Elizabeta od prinčevog rođenja bila jako blaga prema njemu, jer je osećala krivcu zbog toga što nije bila stalno prisutna u životima svoje dvoje starije dece, Čarlsa i Ane. To je Endru dalo osećaj da je privilegovan. Porodici se nije svidela njegova veza sa glumicom Koo Stark pa se oženio sa Sarom Ferguson, no njihov brak nije dugo trajao.

"Endru je bio očiti pedofilski predator"

Navodi se da je Endru bio povezan s Žislen Maksvel koja je trenutno u američkom zatvoru i čeka odluku o žalbi na kaznu od 20 godina zatvora koju je dobila pre nekoliko meseci. Često ju je posećivao, a tako je upoznao i Džefrija Epštajna koji mu je "osigurao puno mladih devojaka". U filmu se govori da je Endru imao dugu pistoriju kao ženskaroš, do te mere da se govorilo kako je zavisan od seksa.

"On nije samo primitivan i nepristojan, on je bio očiti pedofilski predator koji je bio u Epštajnovom društvu zato što je finansijer i osuđivani seksualni prestupnik mogao da mu pruži baš ono što želi, a Maksvel je bila poput lepka koje ih je držalo na okupu", navodi se. Mediji pišu da se u filmu otkrivaju "gnusni detalji" o princu Endruu te da bi stvari za njega mogle da postanu još gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: