Dajana Kiton iskreno o glumačkoj legendi: "Niko ga nije želeo u 'Kumu'"

Glumica Dajana Kiton rekla je da niko nije želeo Ala Paćina u glumačkoj postavi za film "Kum". Glumica je otkrila da njen kolega nije bio prvi izbor za Majkla Korleonea u filmu Fransisa Forda Kopole iz 1972. godine. Ipak, glumac je dobio ulogu, a sve ostalo je istorija.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 10.08.2022.

16:18

Dajana Kiton iskreno o glumačkoj legendi:
Foto: Profimedia

"Niko nije želeo Ala Paćina. NIsu želeli da on igra tu ulogu, a ja sam već bila deo glumačke podele", rekla je Dajana Kiton za "Entertainment Tonight".

Podsetimo, Dajana Kiton je u filmu glumila Kej Adams Korleone, učiteljicu koja se zaljubljuje u Majkla Korleonea, kojeg igra Al Paćino.

Glumica je u intervjuu rekla da joj je sada "čudno" što je film prvenstveno "planiran" oko Paćina, s obzirom na to da je njegov lik lidera mafije postao legendaran.

"Bila sam u podeli pre Ala Paćina. Zar to nije čudno? Šta bi 'Kum' bio bez njega? Ovo je jedna od onih čudnih, neobičnih stvari u životu."

Dajana Kiton je rekla da je bila prisutna na Paćinovoj drugoj audiciji kada su producenti ipak odlučili da njemu daju ulogu.

"Da li verujete u to? Nakon što je već bio na audiciji i nisu ga želeli", rekla je ona.

Paćino je za svoju ulogu nominovan za Oskara za najboljeg sporednog glumca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: