Dragana Mićalović i mnoga druga poznata lica na fantastičnoj trećoj noći EXIT festivala! VIDEO

Treći dan EXIT festivala privukao je, zahvaljujući superstaru Calvinu Harrisu i "maskiranom junaku" Borisu Brejchi neverovatnih 55.000 fanova na Petrovaradinsku tvrđavu, među kojima su bila mnoga poznata lica!

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 10.07.2022.

16:05

Dragana Mićalović i mnoga druga poznata lica na fantastičnoj trećoj noći EXIT festivala! VIDEO
Foto:EXIT

"We Found Love", "Where Have You Been", "This Is What You Came For", samo su neki od najvećih hitova Calvina Harrisa uz koje je đuskala TV voditeljka i glumica Kristina Radenković. Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Rene Bitorajac takođe je bio na nastupu najvećeg producenta današnjice, kao i njegove koleginice sa glumišta Dragana Mićalović i Lena Bogdanović, koje je takođe oduševila mega žurka koju je napravio Calvin Harris.

Rado viđeno lice u serijama i filmovima Bojan Perić izdvojio je nastup francuskog deep house dua Ofenbach na Glavnoj bini, a jutro je dočekao na mts Dance Areni uz prepoznatljiv high tech minimal legendarnog Borisa Brejche.

EXIT festival posetili su učesnici popularnog zabavno-takmičarskog šoua Survivor Srbija 2022, Vladimir Govedarica, Branko Milošev, Tena Tomljanović, Maša Kuprešanin, Nika Rakić i Nevena Blanuša. Takmičar Branko Milošev je među favorite uvrstio nastup Masked Wolfa na Glavnoj bini, a euforična atmosfera sa spomenute bine uticala je na to da se odlično provedu Tena Tomljanović, Nika Rakić, kao i Nevena Blanuša. Razigranu ekipu na mts Dance Areni upotpunila je Maša Kuprešanin, a Vladimir Govedarica je treće festivalsko veče krunisao afterom.

Mnogi od njih svoj dolazak su najavili i večeras jer ne žele da propuste premijerni show Ane Đurić Konstrakte, kao i nastupe ZHU-a, Aloka, Monolinka, Satorija i pogotovo završni set Arene koji će ove godine isporučiti ARTBAT!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: