Bili Ajdol odložio turneju po Britaniji i Evropi: Lekari su mi zabranili da putujem…

Bili Ajdol promenio je termine svoje predstojeće turneje, sa juna i jula sve je odložio za septembar i oktobar 2022.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto:EPA/ PAUL BERGEN
Foto:EPA/ PAUL BERGEN

Turneja, koja je najavljena još u prošle godine, trebalo je da uključi “novu muziku, gomilu bezvremenskih klasika i njegovog dugogodišnjeg glavnog gitaristu i saradnika Stiva Stivensa”. To bi takođe označilo prve Ajdolove koncerte u Velikoj Britaniji od 2018.

Kao rezultat "zdravstvenih izazova", roker je pomerio datume za kasnije u toku godine, napisavši na Facebooku:

"Kao što mnogi od vas znaju, ova godina mi je donela neke zdravstvene izazove koji su skoro, ali nisu sasvim rešeni.Dok je moj oporavak skoro gotov, dobio sam naredbu lekara da ne krećem na put do avgusta – i zato sa velikom frustracijom moramo da pomerimo datume turneje po Velikoj Britaniji i Evropi da juna i jula na septembar i oktobar ove godine".

Koncerti u Mančesteru, Kardifu, Londonu, Glazgovu, Birmingemu i Lidsu sada će se održati u oktobru, a evropski datumi počinju 23. septembra.

Go-Go su prvobitno bili najavljeni kao glavna podrška na svih šest datuma u UK, ali će ih sada zameniti Television.

"Nažalost, Go-Go više ne mogu da nam se pridruže u Velikoj Britaniji. Želim im sve najbolje i nadam se da ćemo moći da sviramo zajedno u budućnosti. Oduševljen sam što će sada sve britanske koncerte otvarati Television, jedan od mojih omiljenih bendova sa originalne njujorške pank scene i inspiracija za mene tokom moje karijere. Biće mi čast da podelim binu sa njima i nadam se da će svi doći ranije da uživaju u njihovom setu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu