Serija "Billions" ostaje bez omiljenog glumca

Britanski glumac i zvezda hit serije 'Milijarde' nakon pet sezona odustaje od svoje uloge Bobija Akselroda, poznatijeg kao Eks.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

12:21

Serija
Foto: Profimedia

Vest je stigla nakon što je Tv kompanija "Showtime" u ponedjeljak najavila šestu sezonu koja će početi da se emituje 23. januara sledeće godine.

"Kakva nverovatna radost je da provedeš pet godina blisku saradnju s velikim @lewis_damian!", napisao je na Tviteru izvršni producent 'Milijardi' Brajan Kopelman nakon odlaska 50-godišnjeg glumca.

"David Levien i ja smo neizmerno zahvalni, Damiane, na poslu, naravno druženju i na svemu što si učinio i žrtvovao da bi radio sa nama", dodao je producent.

Nagađa se da će Levisovu poziciju zauzeti Majkl Princ kojeg glumi Kori Stol (Princ se prvi put pojavljuje u petoj sezoni).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: