Premijera predstave "Ovo će biti ista" u Ateljeu 212

Premijera predstave "Ova će biti ista" je osma premijera ove pozorišne sezone u Ateljeu 212.

Nova drama Staše Bajac "Ova će biti ista", duhovita i bolna, za protagoniste ima muškarce i svojevrsna je muška verzija njene prethodne drame.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.06.2021.

15:21

Premijera predstave
Foto: Ivan Vukoviæ

Nasilno, patrijarhalno društvo ovoga puta je posmatrano iz perspektive Igora, Miloša i Dušana, kroz njihove eksplicitne poglede na svet u kome žive, doživljaje sopstvenih pozicija u tom svetu i percepcije žena sa kojima se povezuju. Na vrlo originalan način odslikava večno pitanje kako muškarci doživljavaju žene.

U predstavi igraju Uroš Jakovljević, Dejan Dedić i Ivan Mihailović.

Reditelj je Ivan Vuković, dramaturškinja Jelena Mijović, kostimografkinja Dragica Laušević, scenografkinja Ema Stojković Jerinić, kompozitor Miroslav Radulović.

Premijera predstave "Ova će biti ista" biće izvedena na Belefu 30. juna u 19.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: