Zabavne interaktivne knjige za mališane u Vulkančiću

Upoznajte nespretnog zeku i nestašnu kucu i krenite s njima u zabavnu avanturu! Knjižice Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite, koje sadrže pregršt ilustracija i rimovani tekst, mališani će obožavati. Ove divne knjige će ih upoznati sa novim veselim drugarima.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2022.

10:34

Zabavne interaktivne knjige za mališane u Vulkančiću
Foto: Promo

Mali zeka je u žurbi izgubio cveće. Da li će stići na vreme na takmičenje za najlepši buket? Okrenite stranicu i saznajte odgovor! Nestašna kuca je uzela balon i pobegla, a vi pokušajte da je uhvatite pre nego što počne zabava.

Igrajte se sa svojom decom dok zajedno čitate, i to tako što ćete udružiti snage! Obradujte vaše mališane originalnim knjigama, koje pružaju dobru zabavu.

U ovim kartonskim interaktivnim slikovnicama ilustracije se menjaju i pre nego što malene ruke okrenu novu stranicu, jer sadrže klizače koji menjaju slike dok se knjiga lista. Možete li da stignete nestašnu kucu i nespretnog zeku?

Knjige koje upoznaju decu s novim pojmovima i podstiču maštu Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: