Knjige/Stripovi

Vulkanovih 50 ljubavnih romana upola cene: Na sajtu vulkani.rs do 14. februara

Dirljive romanse i emotivne i nežne ispovesti, romantične komedije i dela istorijske fikcije – potražite ih u 50 uzbudljivih priča po neverovatnoj akcijskoj ceni na sajtu vulkani.rs. Odabrani ljubavni romani će do 14. februara biti na popustu od čak 50%, a isporuka akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i pronađite roman za svoju srodnu dušu, ili sebe.

Knjige/Stripovi četvrtak 2.02. 14:42 Komentara: 0

Predstavljena knjiga "Zenonov put" Kornelija Kvasa

U utorak, 24. januara, u Maloj sali Kolarčeve zadužbine predstavljena je knjiga Zenonov put, autora Kornelija Kvasa. Tom prilikom su, osim autora, koji je čitao odabrane odlomke, o knjizi govorili akademik Zoran Paunović, književni kritičar dr Sanja Milovanović i urednik izdanja mr Vesna Smiljanić Rangelov.

Knjige/Stripovi sreda 25.01. 11:00 Komentara: 1

Danica Vukićević dobitnica NIN-ove nagrade

Žiri u sastavu Teofil Pančić (predsednik), Marija Nenezić, Milena Đorćijević, Žarka Svirčev i Goran Korunović na završnoj sednici održanoj 23. januara 2023. godine odlučio je da NIN-ovu nagradu za najbolji roman godine napisan na srpskom jeziku objavljen u 2022. godini, dodeli romanu "Unutrašnje more" autorke Danice Vukićević.

Knjige/Stripovi ponedeljak 23.01. 12:32 Komentara: 7
strana 1 od 3 idi na stranu