Objavljeni rezultati kladionice: Evo kako stoji Luke Black FOTO

Nakon što je prošle nedelje otkriveno svih 37 pjesama koje će se takmičiti na ovogodišnjoj Evroviziji, kladioničari su napokon dobili mogućnost da ulože novac u države za koje misle da bi trebalo da prođu u finale.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

21:23

Objavljeni rezultati kladionice: Evo kako stoji Luke Black FOTO
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Srpski predstavnik Luke Black nastupaće u prvoj polufinalnoj večeri treći po redu, a da bi ušao u veliko finale, treba da bude bolji od pet takmičara budući da će se tokom prve večeri predstaviti 15 pesama, a njih 10 će proći dalje.
Foto: Printscreen/ eurovisionworld.com
Srpski predstavnik Luke Black je prema podacima objavljenim na sajtu Eurovision world trenutno na 15. poziciji, a odmah ispod njega se nalaze hrvatski predstavnici sa pesmom Mama ŠČ. Dva polufinala Evrovizije održavaju se 9. i 11. maja, dok je veliko finale zakazano za 13. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: