Bijonse nakon pet godina pauze nastupila za 22 miliona evra

Poznata pevačica Bijonse je, posle pet godina pauze, nastupila u Dubaiju za čak 24 miliona dolara, odnosno oko 22 miliona evra.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 22.01.2023.

11:00

Bijonse nakon pet godina pauze nastupila za 22 miliona evra
Foto: Profimedia

Koncert je trajao jedan sat i održan je u novom hotelu Atlantis The Royal. Na sceni se pojavila i kćerka pevačice Blu Ajvi, a u publici su bili i njen suprug Džej-Zi, kao i roditelji Tina i Metju Noulz, preneli su američki mediji.

Nastup je započela pesmom "At Last" legendarne Ete Džejms, a zatim su usledili njeni hitovi "Beautiful Liar", "Halo", "Crazy in Love" i drugi. Uprkos tome što je prisutnima bilo striktno zabranjeno da objavljuju snimke i fotografije sa nastupa, one su se ubrzo počele širiti društvenim mrežama. Pevačica je u julu prošle godine objavila album "Renesans".

Izvori su za magazin Page Six kazali da će ona ovog leta krenuti na turneju. "Zahvaljujući ovom albumu uspela sam da pobegnem od stvarnosti dok je vladala pandemija. U tom periodu osećala sam se slobodno i prepustila sam se avanturi", navela je Bijonse ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: