Rijana je izbacila novu pesmu: I ova je nastala za film "Black Panther" VIDEO

Rijana je izbacila novu pesmu, "Born Again", koja će se naći na saundtreku novog Marvelovog filma "Black Panther: Wakanda Forever". To je druga Rijanina pesma izbačena u poslednjih nekoliko nedelja i obe su pesme napravljene za spomenuti Marvelov film.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 11.11.2022.

16:48

Rijana je izbacila novu pesmu: I ova je nastala za film
Foto: Profimedia

Pesma "Born Again" u manje od deset sati, koliko stoji na Jutjubu, skupila je više od 313.000 pregleda i potencijalno je novi veliki Rijanin hit.

Rijana je pre nekoliko nedelja izbacila pesmu "Lift Me Up", koja je napravljena za saundtrek novog i dugoočekivanog nastavka filma "Black Panther", a u manje od dve nedelje skupila je 33 miliona pregleda na Jutjubu i brzo se popela na vrh muzičkih top-lista u svetu te je proglašena "pesmom nedelje".

Takođe, "Lift Me Up" je posvećena prerano preminulom glumcu Čedviku Bozemanu, koji je igrao ulogu Black Panthera u prvom delu i u Marvelovoj “trećoj fazi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: