Ova su trenutno najgledaniji filmovi na Netfliksu u Srbiji VIDEO

Netflix još nije doživeo svoj potpuni uspeh u Srbiji kao što je to slučaj sa ostatkom sveta. Svakako, veliki broj ljudi ga koristi i na ovaj način gleda filmove i serije.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

10:46

Ova su trenutno najgledaniji filmovi na Netfliksu u Srbiji VIDEO
Foto: Profimedia

Ako vas je zanimalo šta i ostali stanovnici Srbije najviše gledaju u poslednje vreme, u nastavku je lista za vas. Možda i pronađete neki film koji vama najviše odgovara.

The Mother

Na prvom mestu, kao najgledaniji film jeste The Mother u kom glavnu ulogu ima Jennifer Lopez. Ovo je malo drugačiji film u odnosu na prethodna filmska ostvarenja u kojima smo mogli videti Jennifer.

Vredi pažnje, a sama činjenica da je već 3 nedelje na ovoj poziciji govori o tome koliko je ovaj film gledan kod nas.

Jennifer glumi plaćenog ubicu u penziji/skrivanju od sveta, kojoj kidnapuju ćerku kako bi došli do nje.

The Mother je odmah nakon porođaja morala da napravi tešku odluku, da se odvoji od svoje ćerke kako bi njena ćerka preživela. Ali, 12. godina kasnije, duhovi prošlosti se vraćaju.

Zanimljiv naziv, radnja i glumačka postava su zaslužni za popularnost ovog filma - nemojte čekati, nego odmah pogledajte ovaj film.

Faithfully yours

Na drugoj poziciji već dve nedelje zaredom se nalazi film Faithfully Yours koji je premijerno prikazan u decembru prošle godine, ali je tek nedavno stigao na Netflix.

U pitanju je holandski triler. Dve drugarice, Bodil i Isabel su navodno u srećnim brakovima. Međutim, obe se iskradu u isto vreme od svojih porodica radi svojih tajnih afera. Jedna drugu su iskoristile kao alibi. Plan im je bio dobar i ništa se ne bi saznalo, ali… Kada pronađu Isabel mrtvu, Bodil počinje da se gubi u svojim lažima.

Laži, prevara, prijateljstvo, tajne - klupko istine se odmotava, a Bodil se sve više upetljava u sopstvene laži? Pogledajte film i saznajte jašto je već dve nedelje na drugom mestu ove top liste.

Blood & Gold

Blood & Gold je nemački film koji je premijerno prikazan na Fantasy Filmfestu u aprilu 2023, a na Netflix je stigao 26. maja 2023. U pitanju je akcioni triler.

Vremenski period u kom se odigrava radnja ovog filma jeste pri kraju Drugog svetskog rata. Nemački vojnik traži svoju ćerku dok SS trupe imaju potragu za jevrejskim blagom.

Film je na IMDB ocenjen sa 6.5 ocenom, dok je od kritičara dobio raznolike kritike. S obzirom da je nedavno izašao, ovo mu je prva nedelja na top listi u Srbiji, a videćemo da li će i ostati tu.

Mother's day

Mothers day je poljski akcioni film koji je skrenuo pažnju javnosti zbog svoje zanimljive radnje.

Nina, tajni bivši NATO Specijalne Operacije agent, mora da iskoristi svoje kobne veštine da sačuva svog sina koji je kidnapovan od strane nemilosrdnih mafijaša. Ona je prethodnih 18 godina bila mrtva za ceo svet, a sad mora da izađe iz svoje "jazbine".

Pronalazak njegov sina Maxa je dupla prilika za nju. Ovo je šansa da oseti neki novi nalet adrenalina na koji je bila navikla nekada davno,ali i da se “vrati među žive” zbog svog sina.

Tin & Tina

Tin&Tina je psihološki triler sa elementima horora. Ovaj film je adaptacija istoimenog kratkometražnog filma koji je izašao 2013. godine.

Radnja filma je smeštena u ranim 80-tim prošlog veka u Španiji. Lola i Adolfo su mladi bračni par koji nakon pobačaja, koji im je teško pao, odlučuju se da usvoje dete.

Međutim, na kraju se desi da oni usvoje Tina i Tinu, brata i sestru koji deluju kao jako lepo vaspitana deca. Oni su vaspitani na jedan ekstremno katolički način. Da li je ovo osvajanje bila dobra odluka za Lolu i Adolfa? Pa pogledajte ovaj zanimljiv film i saznajte.

Nadam se da će vam se dopasti ovi filmovi i da su oni opravdano zaslužili svoja mesta na ovim top listama.

E sad, ako je nešto gledano, ne mora uvek i da znači da je kvalitetno. Svakako, na vama je da odlučite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: