Gledaoci zaprepašćeni: "Ovo su najstrašnija deca koju sam ikada video u nekom horor filmu" VIDEO

Ljubitelji horora kažu da su zbunjeni nakon gledanja Netfliksovog filma Tin i Tina.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2023.

13:04

Gledaoci zaprepašćeni:
Foto: Profimedia

Radnja ovog filma smeštena je u 1980-e, a u središtu je novopečeni par Lola i Adolfo, koji usvaja blizance Tina i Tinu iz manastira. Časna sestra ih odmah upozorava da su deca "jedinstvena i posebna".

Pošto je reč o horor filmu, ovo nisu obični blizanci i njihove nestašne igre dobijaju mračni obrt, dok ultrareligiozno vaspitanje dovodi do opsesije grehom i potpuno preokreće život bračnog para.

"Posle traumatičnog pobačaja, mladi par usvaja neobične blizance opsednute religijom, što ubrzo uznemiri porodicu“, stoji u zvaničnom sinopsisu filma. Film je napisao i režirao Rubin Štajn, a glavne uloge tumače Milena Smit, Džejmi Lorente, Karlos Gonzales Morolon i Anastasija Ruso. Tin i Tina je baziran na istoimenom kratkom filmu iz 2013, koji je takođe napisao Štajn.

U Španiji je objavljen ranije ove godine, ali je tek nedavno stigao na Netfliks, zbog čega se o filmu stalno raspravlja na društvenim mrežama.

"Tin i Tina su bukvalno najstrašnija deca koju sam ikada video u horor filmu“, napisao je jedan gledalac na Tviteru.

"Film me je užasnuo, ali mi se dopao“, dodao je drugi.

"Tin i Tina možda neće dobiti toliko pažnje jer je to španski film, ali svi ljubitelji horora bi trebalo da ga pogledaju. Podseća me na The Orphanage, The Others i Laku noć mama“, rekao je treći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: