Legendarni glumac ne želi više da glumi Fredija Krugera: "Prestar sam i predebeo"

Robert Englund je doneo konačnu odluku koja se nije dopala brojnim fanovima njegovih projekata.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

10:08

Legendarni glumac ne želi više da glumi Fredija Krugera:
Foto: Profimedia

Proslavljeni glumac koji je oživeo lik najpoznatijeg negativca svih vremena, Fredija Krugera, ne želi više da bude deo ovog projekta kada se govorilo o potencijalnoj franšizi.

Dokumentarac posvećen njemu i njegovoj jedinstvenoj karijeri bi trebalo da se emituje 6. juna, a England je dao kratku izajvu.

"Znam ko su ikone. Ja nisam ikona. Možda Fredi Kruger jeste, ali ja nisam. Ja sam samo karakterni glumac, sporedni glumac koji je imao jako puno sreće", rekao je England. Iako nikada nije napisao ni jedan od filmova, razmišljao je o budućnosti franšize.

"Morali biste u obzir uzeti tehnologiju i kulturu. Na primer, kada bi jedna od devojaka bila influenserka. Bilo bi zanimljivo da Fredi opseda njenu podsvest, manifestuje se i počne iskorišćavati sve oni koji nju prate", rekao je.

Što se budućih uloga tiče, tvrdi da je uveren da se više neće vraćati ulozi koja ga je proslavila.

"Prestar sam i predebeo da bih glumio Fredija. Ne mogu više snimati scene borbe. Imam problema s vratom, s leđima i artritis. Moram u penziju, ali volo bih da se pojavim u nekoj manjoj ulozi", govori Englund i dodaje koga bi voleo da vidi u ulozi Fredija. Jedan od fanova sugerisao je da bi Kevin Bejkon bio odlična zamena: "Znam da poštuje žanr i izvrstan je fizički glumac. Sam način na koji se kreće - bilo bi zanimljivo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: