Snima se film o ikoni devedesetih: Glavna scena uključuje seks preko telefona

Njena najveća kontroverza nastala je 1994. godine kada se udala za naftnog magnata Maršala, kada je imala 26, a on 89 godina.

Kultura

Izvor: Jutarnji.hr

Petak, 24.03.2023.

08:23

Snima se film o ikoni devedesetih: Glavna scena uključuje seks preko telefona
Foto: Profimedia

Predstojeći biografski film o manekenki i glumici Ani Nikol Smit pokazaće sve o divljem životu ikone devedesetih, a trebalo bi da uključi i scenu u kojoj Ana i njen gej prijatelj vode ljubav preko telefona.

Što se snimanja tiče, njena dva bliska prijatelja, zvezde rijalitija „Gown and Out In Beverly Hills“, Pol Ateu i Patrik Simpson, nadgledaju scenario.

Njih dvojica tvrde da će pomenuti film o pokojnoj devojci sa naslovnice "Plejboja" da bude ispunjen kontroverzama, da bi svetu pokazali kakva je ona zaista bila.

Patrik je ekskluzivno za San rekao da će film razotkriti tvrdnje da je ona bila sponzoruša, i pokazaće kako je njen 89-godišnji suprug milijarder Džej Hauard Maršal bio njena „prava ljubav“. Takođe je rekao da trenutno prikazuju film glavnim zvezdama, uključujući Lili Džejms i Endrua Garfilda.

Glavna scena – scena seksa

"Reći ću vam da će jedna od ključnih scena u našem filmu biti telefonski seks između Ane Nikol i mene", rekao je 54-godišnji dizajner, dodajući da je Ana Nikol, koja je rano umrla, imala "nečuven život".

"Živela je kako je želela da živi. Nije je bilo briga šta ko kaže ili misli", objasnio je Patrik Simpson.

Za sada su Pol i Patrik skoro završili scenario, na osnovu svojih memoara o glumici pod nazivom „Portret ikone”.

Ana Nikol Smit umrla je u 39. godini

Ona je umrla je u 39. godini od trovanja kombinacijom različitih lekova 2007. godine, u kazinu u Holivudu na Floridi. Kasnije je otkriveno da je lek za spavanje hloral-hidrat "glavna komponenta" odgovorna za smrt. Kreativni duo koji stoji iza filma primetio je da će on zaista „otvoriti vrata i pokazati svetu šta je Ana Nikol zaista bila“.

"Rekla mi je to mnogo puta i vodili smo mnogo dubokih razgovora na tu temu, ali jedna od stvari koje mi je više puta rekla je da ju je on jedini istinski bezuslovno voleo. I zato mu je uzvratila ljubav. Dakle, nije marila da li ima 90 godina. Apsolutno ga je volela, iako su svi mislili da je sa njim samo zbog novca. Bila je nezavisna, snažna poslovna žena i veoma pametna, ali se u medijima pravila glupa. Znala je šta radi", rekao je Patrik.

Idealna glumačka postava

Patrik je takođe podelio kako su ponude za uloge stigle do glavne glumačke ekipe, uključujući zvezdu filma "Pam i Tomi" Lili Džejms.

"Lili Džejms je savršena osoba za ulogu Ane Nikol. Nije osvojila Emija za Pamelu, ali mislimo da će dobiti Oskara za Anu Nikol", rekli su scenaristi.

Od ostalih glumaca izdvojili su Endrua Garfilda, ali tvrde da će glumiti i Bai Ling, reper Flavor Flav i Brižit Nilsen.

"Siguran sam da će biti neke reakcije zbog filma. Mi govorimo istinu, a istina je ono što treba da se vidi", objasnio je Patrik.

"Jedno od obećanja koje sam dao Ani Nikol pre nego što je umrla bilo je da ću ispričati njenu priču. Scenario je skoro gotov i za dve godine ćemo biti na dodeli Oskara", zaključili su Pol i Patrik, koji planiraju da snime dokumentarac o snimanju filma.

Jedino je supruga volela

Njena najveća kontroverza dogodila se 1994. godine kada se udala za naftnog magnata Maršala, a ona je tada imala 26, on 89 godina.

Maršalova porodica ju je tužila kako bi je sprečila da nasledi veći deo njegovog bogatstva nakon što je umro ubrzo nakon venčanja. Braneći svoju prijateljicu, Patrik je rekao: „Ana Nikol je imala jednu pravu ljubav, a to je bio Maršal, verovali ili ne."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: