Kako je seksi ples Džerarda Batlera umalo ubio Hilari Svonk

Džerard Batler je otkrio da je slučajno hospitalizovao koleginicu Hilari Svonk dok je bio na snimanju filma "PS I Love You".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

11:19

Kako je seksi ples Džerarda Batlera umalo ubio Hilari Svonk
Foto: EPA/WARREN TODA

Par je glumio zajedno u kultnoj romantičnoj komediji, koji se prikazivao u bioskopima 2007. godine.

Razmišljajući o filmu tokom gostovanja u emisiji koleginice Dru Barimor, akcioni junak je priznao da je iza scene bilo mnogo manje romantično.

"Ona je tako kul i tako sjajna za rad a ja sam je umalo ubio", nasmejao se 53-godišnjak: "Scena u kojoj igram i imam tregere – bukvalno sam snimao tu scenu dan i po i morao sam da igram kao idiot u tregerima. U jednom trenutku, šnala tregera zaglavila se u televizoru dok puzim prema njoj u krevetu."
Foto: Profimedia
"Kamermani su nosili plastičnu zaštitu zbog te šnale, bilo je jako opasno", dodao je.

Otkrivši trenutak kada je sve krenulo užasno naopako, nastavio je: "U sceni otkačim treger, šnala mi proleti pored lica. Ovaj put kad sam puzio prema krevetu, šnala se zaglavila. Oslobodila se, preleti mi pored glave, ali udari Hilari u glavu, i poseče je. Otvorena rana." "Mora da bude odvedena u bolnicu. Svi su nestali za tri sekunde, a ja sam ostao da sedim tamo u boksericama, čizmama i čarapama", rekao je on, te nastavio:

"Samo sam počeo da plačem: Upravo sam ostavio ožiljke na Hilari Svonk! Gotovo da sam joj izvadio oko i samo sam pravio budalu od sebe dva dana."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: