Alek Boldvin nastavlja da snima "Rust" uprkos ubistvu

Holivudski glumac Alek Boldvin nastaviće sa snimanjem filma "Rust" iako je nedavno optužen da je nehotično ubio Halinu Hačins

Kultura

Izvor: Mirror

Utorak, 24.01.2023.

14:25

Alek Boldvin nastavlja da snima
EPA/ALEC TABAK

Halina Hačins je preminula na snimanju filma kada je Alek pucao iz pištolja za koji se ispostavilo da je pravi, a trebalo je da bude samo rekvizit.

Glumac (64) i Hana Guterez Rid, oružarka filma, optuženi su za smrt Haline.

Advokat produkcije za koju je sniman film, potvrdio je da je film još uvek u toku i da će Boldvin nastaviti svoju ulogu glavnog glumca.

Nakon tragičnog incidenta zabranjeno je bilo kakva upotreba oružja ili bilo kakve municije. Optuženi bi mogli da se suoče sa 18 meseci zatvora ako ih porota proglasi krivima.
Pomoćnik direktora Dejvid Hols potpisao je sporazum o priznanju krivice za optužbu za nesavesno korišćenje smrtonosnog oružja, saopštio je okružni tužilac.

Alek Boldvin se još uvek nije oglašavao povodom poslednjih optužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: